Jump to content

187

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About 187

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ec van je aarde meten. wat is de beste manier op dit te doen. meet ik gelijk de ph bj.
  2. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Bedankt. maar er niet een oplossing om alsnog het maximaale eruit te halen ook al is het maar 20 gr per plantje. een speciale voeding of een manier om meer loemen of toppen te krijgen. ik neem aan dat ze nog een beetje gaan groeien alleen mischien niet zo veel. plantje bij zetten vind ik een goeie. maar zit je danniet met de ec verschillen. stekje krijgt ineens een te hoge ec en heeft behoefte aan wortel voeding en niet aan phosfor en kalium. grt.
  3. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Verwarming staat continu aan.dus je raad me aan om uit te zetten. als er water onderilan, de potten komt dan geef je toch te veel? aarde wordt te vochtig en de wortels kunnen het niet aan, wat er gebeurt is dat het plantje dan ook stil gaat staan, zo he ik begrepen. maar als ze er 15 cm groter vangaan worden is dat het eerste wat ik vanavond ga doen.
  4. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten ik begreepjuist dat je plantjes droogstaan uist goed is voor dewortels? aarde is hergebruikt,maar geen hoge ec denk ik anders zag je dat teru in de stekken. lv was wellaag maar heb veel geneveld. lampenzijn nieuw 1keer gebruikt van phillips. mischien een andere oplossing dan eruithalen oalsnog een mooie oogst te halen? grt
  5. ik merk ze dat iets meer strekken omdat ik de lmpen hoger he gezet. Maar eruithaln is geen ioptie 6 weken is dan weg voor niks. ik plaats vanavonnieuwe fotos mieschien zien jullie verandering.
  6. Dag. bedankt voor jullie reacties, heemaal klote dat ze niet meer de lengte in gaan. hoop nu op dikke hoofd toppen om te compenseren. grt
  7. hoi. @Lostchild. werwarming staat inderdaad continu aan maar denk niet dat het de probleem is was bij mijn vorig draai ook. het water lijkt zo omdat ik net voor het licht aan gaat de foto heb gemaakt. @Digi. ucht komt inderdaad direct van buiten maar weet het klimaat onder controle te houden. Water geef ik van boven. @Canabistro. Groeien helemaal niet door ? ook niet een klein beetje? Wat ik denk is dat ze niet goed zijn voorgegroeid. ton ik de stekken krg waren ze al niet goed doorgeworteld en heb ze l na ongeveer 9 dagen op 12 uur gezet. Heeft er verder nog iemand hier ervaring mee gehad en hoe heeft ie het opgelost om er nog een goede oogst van te maken. grt.
  8. yes gelukt hoop nu op hulp/
  9. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten alles is in orde af en toe alleen ongeveer 10 graden verschil maar is niet vaak gebeurt. zoals Lostchild al zei heb ik 2 keer teveel water gegeven, heb dit bij mijn vorige draai ook een keer gehad maar toen gingen ze niet stil staan. Ik geef nu elke dag een klein beetje is dat mischien de oorzaak? wat ik het beste doen om ze weer snl te laten groeien (mischien speciale voeding ? ) behalve lampen hoger hangen. grt.
  10. Dag. heb geprobeert om de fotos te uploaden maar blijft hangen bij het laden ervan. als ik moet beschrijfen hoe ze eruitzien kun je denken aan een plantje van 20 a 25 cm. zijn nog mooi donkr groen en het blad komt net niet verder dan de pot. ik had zelf begrepen dat de plantjes begin derde week vollop gaan groeien maar dat is dus niet zo (of moet nog gebeuren) en als de wortels niet goed zijn door gekomen bij het voor groeien, dan zijn ze nu tog groot genoeg om on de groei te schieten ? grt
  11. wil fotos erop plaaten maar begrijp niet hoe. he die topic erovr ook al glezen. die info is ook welkom gelijktwee vliegen in een klap
  12. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Ligt aan vele factoren zo te zien. het waren sekken heben ongeveer 9a 10 dagen voorgegroeid en nu 4 weken in de bloei.lampjes had ik 50 cm boven de plantjes maar op advies heb ik ze nu 2 dagen op ooghoogte.(schijnt dat ze dan gaan strekken) Ik gebruik als voeding fishmix, wortelstimulator van hypro, terra floris van canna samen met een p boost van aptus. heb op 1 m2 16 potten onder 1 lamp heb er wel een paar hangen. tempratuur is 26 a 27 graden en min 18 a 19 graden. luchtvochtigheid was in het bgin laag rond de 30% maar nevelde wel veel ook onder het blad. nu staat deze op 50%. fototjes heb ik gemaakt maar krijg deze er niet op weet niet hoe. ik zit nu in week vier maar het schiet niet echt op, mijn vorige draai waren ze veel groten en kon je de potten door bedlaering niet meer zien.
  13. Hallo. Zit op dit momnt in week 4 maar mijn plantjes willen niet groeien. Heb net gekeken en de langste is ongeveer 25 cm lang. ik kweek pptjes op aarde en gebruik 11 litr potten onder 600 watt lampen wie o wie kan me helpen.
  14. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. maar wil ze juist geven. heb een doos shooting powder en een halfe fles top(up) blaster en wil die graag gebruiken.
×
×
  • Create New...