Jump to content

ngalangngalang

Members
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ngalangngalang

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Bij mij gaat het goed tot nu toe Had alleen de eerste keren rot gehad omdat ik niet proper genoeg werkte. Het is de beginnerskit cambodian.
  2. Ik ben geen specialist maar als dat het ergste blad is en ze al 3 weken in bloei staan zou ik er niks aan doen. Ze lijken in het geheel in zeer goede gezondheid de zijn.
  3. Zeg manneke da's godverdomde MIJN GUERILLA daar moest je dus helemaal niet aankomen, dat laten verwoekeren en afval achterlaten op de spot is een speciale kweektechiek van mij!
  4. Allee zeg jullie gaan mij toch geen nerveuze kaka maken, het was om te weten hoe het met de anderen zat.
  5. Ik ben vandaag gaan kijken naar mijn plantjes en al die regen heeft hen geen deugd gedaan,er zijn veel bladeren gevallen en vele zijn ook geel geworden. Het blijft ook maar regenen en aan de weersvoorspellingen te zien gaat het niet meteen ophouden. Ze waren nochtans goed bezig, nu groeien ze nog amper Hoe zit het met jullie?
  6. Vergeet niet dat dit Vlaamse kranten zijn en als het niet hebben over hun gelul met Bhv of het lands splitsen of gewoon franstaligen zitten zwart te maken, ja dan hebben het zo moeilijk om nog iets te schrijven dat ze het niet eens deftig kunnen doen... En die café's die verhuizen gewoon, er gaat één dicht en een ander weer open...
  7. Je hebt echt mooie planten, het zijn bijna struiken en ze moeten nog groeien Je gaat een mooie oogst tegemoet...
  8. Volgens mij zou het wel kunnen aangezien ze in een kas zullen zitten, alleen zou je een snelle bloeier moeten nemen en hopen om genoeg zon en niet te koud na september...
  9. Goeiedag, Ik heb dus een paar plantjes buiten staan in plantgaten die ik heb gevuld met bemeste aarde. Nu vroeg ik me af of ik gewoon volgend jaar in dezelfde grond zal kunnen planten? Zullen de overblijvende wortels van de vorige plant al goed verrot of gecomposteerd zijn? De aarde zal wel weer natuurlijke voeding bevatten met het decomposeren van organisch materiaal en het kakken van de wormen toch? Groeten, Ngalang
  10. Onkruidverdelger die o zo schoon is...
  11. Ik ben geen fan van al die chemische middelen, moeder natuur heeft me zoveel moois gegeven dus zou ik wel heel ondankbaar zijn als ik allerlei troep op haar spuit. Misschien zal ik wat neemolie gebruiken als het erger word.
  12. Ja inderdaad ik heb drie plantjes buiten staan en dit is de mooiste. Het is Mandala #1. Allessinds bedankt, ik zal dan proberen me er niet te veel zorgen over te maken. Was alleen bang dat er meer en meer gaten zouden komen. Ik dacht dat het misschien rupsen of slakken konden zijn?
  13. Hallo, Er zijn wat gaatjes op een paar bladeren die op dezelfde verdieping zitten: Ze heeft 1 maand binnen voorgegroeit en zit nu al drie weken buiten. Ik had een gat gegraven en er ongeveer 25 liter composana bio aarde in gedaan. groeten, Ngalangngalang
×
×
  • Create New...