Jump to content

speeskees

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About speeskees

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb de Mapito gemeten; EC 2.60 // PH 5,40 Dat valt wel mee toch?? Ik ga sowieso eens effe lekker spoelen met schoon water, afgezuurd met citroen -.
  2. Yeah I know. 't Kwam er 'n beetje raar uit. Ik bedoelde te zeggen dat er geen 'putje', of ander soort afvoer is. Er gaat dus niets "down the drain". De 'drain' blijft in de tent staan... Pardon my French!
  3. Thanks amnees, voor de heads-up! Dit is iets wat ik best zelf had kunnen bedenken (shit, geen smiley die z'n kop tegen 'n muurtje ramt), maar helemaal niet opgekomen om de drain en Mapito te checken! Ik heb niet echt een drain. het teveel aan water komt aan de onderkant uit de potten. Hieraan kan ik ook zien of ik niet veel te veel of veel te weinig water geef. Overtollig 'drain' pomp ik weg met een dweilpompje... Ik ga de Mapito meten, en laat het hier weten. Stay tuned... NB: Andere/meer suggesties zijn uiteraard van harte welkom!!
  4. Ik geef water als volgt: 2x per nacht (Lees: 2x als het licht aan staat) 1 minuut water, hoeveelheid ingesteld met een kraantje. Voeding staat netjes op 5.8 EC op 2.3 Water wordt met termostatisch waterverwarmingselement op ca. 19'C gehouden. Overdag staat er een kacheltje die de temperatuurschommelingen (het wordt weer koud!) opheft, en het netjes op temperatuur houdt. Temp met licht aan: ca. 27'C. Temp met licht uit: ca. 22'C. Luchtvochtigheid zit de laatste weken absoluut onder de 50%. De dames zijn ca. 2 meter hoog. Het bovendek ziet er prachtig uit. Ik moet nog een paar weken dus die toppen groeien mooi dik/dicht straks. Moet nog met topbooster beginnen. Had ik simpelweg (meer) moeten dieven/fimmen aan de onderkant, en de kleine scheuten weghalen? Daar komt het nu uiteindelijk ook op aan. Vast bedankt voor het meedenken en adviezen. Foto's:
  5. Hallo allen, Ik heb verschillende pogingen gedaan om een topic te vinden dat mijn probleem behandelt, helaas tevergeefs, dus ik plaats mijn vraag hier. Ik heb 6 PP's in 50 ltr potten Mapito staan in een tentje á 120x240 onder 2x600 watt in cooltubes. Ik heb aan twee kanten de flappen openstaan voor inlaat, tevens heb ik twee slangen naar binnen, ook voor verse luchtinlaat. Afzuigen gebeurt met een 1500m3/u boxje. Er hangen twee ventilatortjes voor circulatie binnenin. Deze hangen thv de lampen en blazen door de hele tent, net over het plantendek. Nu; Ik zit een week of 4 van de oogst af, en de planten beginnen onderaan erg uit te drogen. Enig idee hoe dit komt?? Misschien ook onderaan een ventilator plaatsen? De bovenste laag van de Mapito is vrij droog, aan het oppervlak dus, zeg maar. Kan dat ermee te maken hebben??? HELP!!! THANKS!!!
  6. Ziet er goed uit, en als je in dit hokje al een record hebt staan van 1200+ gram, dan doe je het goed! Ben benieuwd wat je nu gaat doen. Ik ga 't een beetje volgen. SUCCES!!
  7. Hallo mede-liefhebbers en -hobbyïsten! Ik in 't geheel niet internetgestoord ofzo, maar om deze hobby nou in geuren en kleuren te bespreken met 'perfect strangers' leek me aanvankelijk niet een bijster idee. Echter, gezien mijn uiterst kleine en toch zeker niet professionele setup, leek het me toch eens leuk om maar te registreren op één van de vele fora over ons favoriete flora... En welk anders dan HET wietforum! Bij dezen dus. SpeesKees in da 'ouse!
×
×
  • Create New...