Jump to content

ThePinkMist

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ThePinkMist

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik verstop mijn weed in een filmrolletje, dit verstop ik in een kluis dat eruit ziet als een boek Als ik mijn joints laat maken, rij ik gewoon met m'n fiets erom, steek ik ze een sigarenbuisje -> zadel eruit -> in die buis steken -> zadel erin! Geen flik die daar willekeurig zal controleren!
  2. De één zegt dat je ervan gaten in je geheugen krijgt, de ander zegt dan dat het je helpt te ontspannen en beter kan studeren. De vraag: Gebruik jij weed of hash terwijl je leert? Of erna? Of ervoor? Ik persoonlijk stop 1 week voor de exames, om me volledig toe te richten op het studeren van mijn vakken ipv de ruimte. Daarna, volledig volluit gaan! ~ Et vous?
  3. Bon, Ik ben ThePinkMist, Jens in 't echt. ThePinkMist Mijn naam staat voor 2 dingen in mijn leven waar ik niet zonder kan. Aan de ene kant, ik ga voor sluipschutter, al een tijdje. En het doel van elke scherpschutter in zijn carrière is roze mist krijgen. Elke schutter die al het schot heeft gemaakt op zijn doelwit weet wat ik bedoel. Aan de andere kant, ik boks al een tijdje, en dit heeft eigenlijk hetzelfde principe. Het prachtige gevoel dat je je vijand zodanig ver hebt gekregen, dat je nog die ene slag geeft terwijl het bloed uit z'n mond vliegt. Ja, voor deze dingen leef ik. De reden waarom ik blow De redenen zijn eigenlijk zeer divers, eerst begon ik met vrienden op school. Nu, als ik gekwetst word, wat maar op 1 manier kan gebeuren bij mij (liefde noemen ze 't), dan wil ik echt weg van deze wereld. En ik ben niet zo'n simpele ziel die direct voor de trein springt ofzo, gewoon lekker spacen, even al je zorgen vergeten. Waarschijnlijk leest dit niemand, maarja, ik heb nu ook is voldoening van het "aan iemand" te delen. Go infantry, live your life, die alone
  4. Sorry, copd? Ken ik even niet. Mvg
  5. Laat ons onze geliefde Scary Movies niet vergeten! Waar Shorty in uitblinkt! Scheef achter het stuur, een weedplant die hem aanvalt, boeken gebruiken als rolmateriaal, ... Prachtige films als je scheef bent
  6. Ik draai momenteel alleen stickies. Dit doe ik met een klein draaiertje (weet niet of ik het merk erbij mag zetten of niet..) Mooi en keurig gedaan, maar ik zit met een vraag Ik heb ooit eens jongens de filters zien maken van gewoon papier van hun cursus van school (toen ik nog op school zat). Ik gebruik persoonlijk altijd tipjes, wat is nu het beste & waarom?
  7. Wel mensen, raar maar waar, ik eet nooit voor ik blow. Mijn maag moet echt leeg zijn. Anders krijg ik hetzelfde effect als bij koffie S'ochtends drink ik koffie vlak voor ik naar mijn werk vertrek, en zo vertrek ik met 'n lege maag Dus, zorg ervoor dat je maag leeg is. EN ZEKER GEEN GROTE KIP PITTA + BIER + CAVA + COCKTAILS DRINKEN ERVOOR Geloof me, niet doen..
  8. Yiiip! Prachtige foto's hier enzo! Ik draai hem meestal zelf , maar ik kreeg ineens een idee, maar weet niet of ik mijn weed er wel wil aan verspillen Je kan sigaretten schieten met zo'n machinetje hé? Zou het ook lukken met weed? Zou 't op iets trekken?
  9. Hmm; ik verstop 't best ook voor mn ouders. Je kent het hé, de roddels van drugs dit drugs dat. Enfin, Ik haal mijn stash weed of hash in het volgende dorp. Ik heb een brommer , maar teveel controles hier. Dus, dan maar met de fiets. Ik steek de sht in een sigarenbuisje, haal mijn zadel eraf, hup de buis in, en het zadel er terug op. Geniaal gewoon! Wie controleert er ooit een fiets ? Groettn!
×
×
  • Create New...