Jump to content

Xtreme

Full member
 • Content Count

  1,267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Xtreme last won the day on June 19 2014

Xtreme had the most liked content!

Community Reputation

71 Prima

About Xtreme

 • Rank
  Harde kern lid
 • Birthday 09/03/1949

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ergens in een afgelegen locatie in Zuid-Beveland
 • Interests
  Machinale hout- en metaalbewerking, (klassieke) muziek, natuurwetenschappen, tuinieren en het restaureren van de bijna 200 jaar oude boerderij, waarin ik woon.

Recent Profile Visitors

2,078 profile views

About Me

Veel zal ik niet over over mezelf vertellen, want ik leef graag "low profile". Wat cannabis gebruik betreft, ben ik redelijk ervaren: mijn eerste jointjes rookte ik in het jaar 1964, toen ik 15 jaar oud was. Sindsdien heb ik dagelijks in bescheiden mate wiet gebruikt: hooguit twee jointjes per dag. Wel heb ik uit solidariteit vijf jaar niet geblowd: toen we bezig waren met gezinsuitbreiding heb ik evenals mijn vrouw tijdens en tussen haar zwangerschappen en tijdens de borstvoedingsperioden geen cannabis gebruikt. Al met al een time out van 5 jaar dus. Wij hebben een dochter van 30 jaar die ook blowt en een zoon van 27 jaar die dat niet doet. Verder rook ik niet en gebruik ik geen alcohol: iets wat ik nooit heb gedaan en ook nooit zal doen. Wij zijn geen vegetariers, maar eten wel met mate vlees, van diervriendelijk gekweekte dieren. Ook kopen we zo veel mogelijk ecologisch geteelde groenten en fruit.

Ik heb vrij veel ervaring met het kweken van buitenwiet en het kweken van wiet in een onverwarmde kas. Binnenshuis kweek ik liever niet: dat doe ik alleen als de buitenwiet door botrytus het loodje heeft gelegd. Echter, met de nieuwe generaties autoflowers, niet te vergelijken met de LR2, hoeft dat geen probleem meer te zijn. Vorig jaar heb ik redelijke oogsten gehad van Think Different en Big Devil, vrij grote auto's met een behoorlijke opbrengst. De reguliere soorten (indica dominant) heb ik eind september gerooid wegens budrot. Dus die leverden niks op. In 2013 zal ik me nog meer op auto's gaan richten, zodat ik niet meer afhankelijk ben van slecht weer in het najaar.

De laatste jaren extraheer ik mijn zelfgekweekte wiet met gas tot olie. Voor grotere hoeveelheden gebruik ik een grote gascylinder, die ook door gasfitters en loodgieters wordt gebruikt, omdat bussen aanstekergas snel leeg zijn. Trouwens, met butaangascylinders voor de gasbarbeque lukt het ook perfect.

Ik hoop op dit forum iets wijzer te worden over de moderne manieren van binnenwiet kweken. Op termijn zijn we voornemens te verhuizen naar een appartement: dus dan zal ik beslist iets binnenshuis moeten gaan doen. Zonder tuin is het immers lastig om buitenwiet te kweken. Een balkonkweek is niet mijn ding en guerrilla al helemaal niet.

×
×
 • Create New...