Jump to content

Candamile

Members
 • Content Count

  294
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Candamile

 1. 40 gram voor 20 joints; 2 gram per joint. Ik rook 3 gram in 5 maand, dus ik kan 5.5 jaar met 40 gram. Oftewel 3 maand en 10 dagen met 1 zo'n joint. Wauw
 2. Stadsbestuur Utrecht is uiteraard niet hetzelfde als gemeentelijk bestuur Heuvelrug. Blijft lastig he.
 3. Masturbatie heeft ook effect op de testosteron-spiegel én op de testosteronreceptoren, wat zelfs nog erger is. Porno maakt het nog wat bonter. Iedereen is welkom op www.reddit.com/r/nofap voor de 90 dagen challenge!
 4. . , : Die was je vergeten. Krijg je gratis bij je toetsenbord, dus gebruik ze ook alsjeblieft.
 5. De bijbel staat nou niet bepaald bekend om zijn betrouwbare bronnen Ik acht het wel (zeer) waarschijnlijk dat ze cannabis/hennep(olie) gebruikten in die tijd, maar een link naar Jezus zie ik niet.
 6. Heel veel mensen. Wie wil zich nou registreren als drugsgebruiker?
 7. Je hebt in de ruimte weinig brandstof nodig, omdat er geen weerstand wordt ondervonden. Er is geen lucht en dus geen wind. Er is na 300 km stijgen ook bijna geen zwaartekracht meer merkbaar. Hierdoor hoef je alleen maar even op snelheid te komen. De rest van de afstand die je wilt afleggen (de maan ofzo) blijf je gewoon met dezelfde snelheid reizen. Bovendien is de onafhankelijkheidsverklaring op perkament geschreven (klik). Ook de constitutie is geschreven op perkament. Stoners... Verder, planten nemen dan wel CO2 op, als je het verbrand komt het allemaal weer terug in de atmosfeer. Het is dus geen middel om de wereld te redden van het versterkte broeikaseffect, enkel een middel om het proces te vertragen. Zodra het gebruik van energie een bepaalde omvang heeft bereikt, zullen de klimaatproblemen zich alsnog voor gaan doen. Uitstel van executie dus.
 8. Niburu, NaturalNews, Maya's, Planeet X, Haesbrouck, Big Pharma... Waar gaat dit forum heen? EDIT Hier kom ik weer, lees dit artikel aub even door, ik hoop dat mensen hier Engels kunnen lezen : klikkerdeklik Kap nou eens met die BULLSHIT Ik hoefde alleen maar de naam van die dokter + criticism in te typen en de eerste query gaf al dit artikel aan. Doe toch godverdomme een keertje onderzoek-_-
 9. Maakt wetenschappelijk bewijs over de onschadelijkheid van aspartaam de discussie met oude en foute argumenten niet onnodig? Als zo iemand na 20 jaar dan nog steeds dezelfde argumenten uitspuit, ben je in mijn ogen gewoon dom.
 10. @Groeneshizzle en zijn aspartaam-bullshit: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17828671 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12180494
 11. Het eerste deel van het artikel komt van NaturalNews en dan stop ik meteen met lezen. Als jullie daar je informatie weghalen, ben ik hier ontzettend snel klaar. Er is veel misbruik van medicijnen, dat geef ik toe, maar om te generaliseren en te roepen dat medicijnen rotzooi zijn... Pure flauwekul, voortkomend uit onwetendheid. Daar hou ik het dan maar op. EDIT over Mike Adams en NaturalNews: Klik Type bij google "NaturalNews" in en de tweede zoeksuggestie geeft meteen "NaturalNews criticism". Fernand Haesbrouck Veel significants over deze man is er niet te vinden. Een paar stukjes op Nu.nl, heel wat klokkenluiderswebsites en een boek. Wat ik eruit kon opmaken (en andere mensen blijkbaar ook) is dat deze man graag zijn feiten verdraaid en informatie uit zijn context haalt. Verder heeft hij banden met Scientology, wat zijn "bronnen" en "feiten" erg onbetrouwbaar maakt. Op kritische vragen van lezers kan hij blijkbaar ook geen antwoord geven. Als dit allemaal zo waar is, waarom heeft deze man met een wetenschappelijke achtergrond geen peer-reviewed onderzoek hierover in de NCBI-database staan? Zelfs een theoretische studie of summary gebaseerd op andere studies naar ADHD en medicijnen was goed mogelijk geweest.
 12. Candamile

  BIG PROBLEMS!

  Volgens mij kijkt niemand ooit in het memo-gedeelte van een telefoon, dus maak je daar geen zorgen over.
 13. Ik heb op dit moment Amnesia liggen, dat een lichamelijke high geeft en Cheese, dat een head-high geeft. Ik vond de Cheese net wat te sterk voor m'n koppie, dus heb ik ze beide gemixt in een verhouden van 2/3 amnesia, 1/3 cheese. Het effect? Helder hoofd, lekker chill stoned, fellere kleuren, smaak en de muziek klonk erg goed. Echt zo'n mix waarvan je bijna niet teveel van kan roken. Ik werkte vandaag in een lab, uurtje daarvoor een jointje gerookt en heb een fijne middag gehad
 14. Ik denk dat de ratio aantal geredde personen / aantal gedode personen een stuk hoger is bij medicijnen dan bij heroine en cocaine. De hele wereld gebruikt medicijnen -> niet de hele wereld gebruikt harddrugs
 15. Cool, maar eh, die vertaalmachine maakt het er niet leesbaarder van.
 16. Ik denk (hoop) dat de meeste mensen het in een weckpot bewaren, omdat dat geen lucht doorlaat. Zo blijft je wiet smaakvol, vers en na een tijdje gaat het steeds fijner ruiken/smaken. Plastic laat zuurstof door en die sluiting van de bakjes lijkt mij ook niet helemaal top.
 17. Candamile

  excuus

  Wel jammer om zo je 420ste comment te vieren, leon.
 18. Nouja, vervuild of niet goed gespoeld (ik riep zelf ook al slecht gespoeld als mogelijke oorzaak), het is en blijft helaas niet te roken in een pure joint. Misschien dat je het niet zo snel merkt met tabak erbij, maar in mijn pure joint werd er een keiharde laag as aan de buitenkant van de "cone" gevormd. De wiet in de kern van de cone verbrandde daardoor niet. De aansteker erbij houden hielp zelfs niet, alleen het papier brandde eromheen weg.
 19. Ja ik hoorde ook goede reviews van mensen en las ze op het internet. Ik weet alleen niet wanneer ik weer in Leeuwarden ben Zal wel een hele tijd duren. Het lijkt mij leuk om daar vaker te komen en ik wil ze door dit topic geen slechte naam geven, maar ik schrok toch wel gisteren.
 20. Hij is echt niet te nat. Wiet verkruimeld echt supergoed in de grinder. De as is bovendien zwart, terwijl de as van goede wiet grijs/wit is en er zo afvalt. Nee, dit is troep.
 21. @amnees: serious een smsje naar richard branson gestuurd? vertel
 22. Afgelopen vrijdag voor het eerst sinds een paar maand weer een nieuw zakje wiet gehaald. Ik wilde deze keer weer eens een sativa-wietje. Op internet had ik een mooie shop gevonden in Leeuwarden, dus ben ik daar heengereden. T was Repesteeltje op de grote hoogstraat ofzo. Ik kom daar binnen en alles ziet er wel lekker chill uit daar. Mooi oud interieur, rustige muziek enzovoort. Ik dacht: goh, dit kan wel een blijvertje zijn. Ze hadden niet echt veel soorten wiet en de soorten die ze hadden waren redelijk standaard (powerplant, silverhaze, wat indica's enz..). Ik wilde deze keer een niet al te sterke wiet, omdat ik graag puur rook en alleen maar een lichte buzz wil voelen. Ze hadden ook nog een wietje met een eigen naam (Klein Duimpje) en omdat ik de ervaring heb dat de wietjes die een naam hebben dat overeenkomt met de coffeeshop vaak redelijke soorten zijn, koos ik voor deze. Immers, als je een winkel hebt en je wilt een product met eigen naam, wil je toch ook dat dat product goed bevalt bij klanten, zodat iemand de naam onthoudt. Goed, thuisgekomen draaide ik een redelijke joint; beetje dun en strak. Ik stak 'm aan en tot mijn verbazing gaat hij meteen weer uit. Ik steek hem nog eens aan, neem een flinke hijs en NIKS. Blijkt nou dat er een dik asblok de luchttoevoer blokkeerde. Ik dacht: Zal wel aan mij liggen, ik rol wel een nieuwe. Dus ik rol de meesterlijkste joint die ik zelf ooit heb gerold. Perfecte tip, perfect rond en alles lekker strak (helaas nog niet binnenstebuiten; komt nog wel). Ik steek hem aan en ja hoor: Meteen weer uit en een zwart asblok Toen ben ik er maar mee gestopt en heb wat van mijn voorraadje gepakt. Ik vermoed dat de wiet heel kort is gedroogd en niet is geflushed, waardoor alle voeding er nog inzit ofzo. Hij smaakte ook niet zo super. Bijna geen geur, totdat de wiet wat gegrind was; toen rook hij een klein beetje. Eerste en laatste keer dus dat ik daar ben geweest; jammer van zo'n tent
×
×
 • Create New...