Jump to content

ditbenikniet

Members
  • Content Count

    97
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ditbenikniet

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. hallo, de scheur is er in gekomen door de stamrot juist. en ik heb nu in totaal al wel 10 plekken weg gesneden. ik wacht het nog even af denk ik en anders gaat ze om voor boter of iets. (of heeft ook dat geen zin?)
  2. ik krijg in mijn buitenplant steeds meer toprot en stamrot. hier wat fotos van hoe mijn plant er nu uit ziet. zou ik hem al kunnen oogste denken jullie ? of zijn er andere tips wat ik kan doen? voor een beetere uitleg lees dan even mij topic. alvast bedankt. groetjes ditbenikniet
  3. hallo luitjes, toen ik vanochtend ging kijken naar me plant zag ik tot mijn spijt dat er meer toprot en stam rot bij was gekomen. het zat op verschilende plekken en niet op de plekken waarvan ik het al had weg gesneden. het natte weer heeft haar echt niet goed gedaan. hier 2 fototjes. de toprot en de stamrot als het zo door gaat komt er daalijk helemaal niks vanaf. weet iemand wat ik nou kan doen? ze staat in een vaste border van 1,5 bij 40 cm. de wortels zijn dus lekker door de bak heen gegaan, is het een ide om haar over te zetten of gaat ze daar dan dood van ? oogste ? of is het daar te vroeg voor? HELP.....wat kan ik het beste doen voor de rest ziet ze er wel goed uit. hier nog wat foto's van vanochtend. alle advies is welkom.
  4. mijn plant zat verstopt in het was rek toen heb ik met de plopper haar eruit getrokken(nee joh). heb met het was rek een stuk plastic erover heen gedaan(als een soort afdakje) zodat ze niet nat kan worden. en de ploper gebruikte ik om hem omhoog te houden omdat met de regen erin hij zakte tot tegen de boven kant aan. het lijkt ook wel alsof ze niks meer doet eerst zag ik de toppen echt groeien en nu doet ze niks meer..
  5. hierbij weer even een update. ik heb nu erg weinig tijd en hou het even kort. ze ziet er goed uit maar de laatste regen weken hebben haar niet geholpen. ondags het slechte weer mag ik niet klagen. 2x toprot ondekt en 1 x stamrot. weg gesneden en weg geplukt en het komt ook niet meer terug. hier wat foto's van de plant. en een paar van dicht bij. foto's van de rot wat ik heb weg gehaalt volgt nog. ook kom ik de hele tijd een soort van mug tegen met een krom lijfje dat omhoog krult. ze zien er dood uit maar als je hem wil pakken vallen ze aan LOL(zal wel een paar x toeval zijn of ik had een blow te veel op). nee maar even serieus, weet iemand wat dat is volgens mij doet hij niks en tast ook niks aan. verder nog klein beetje last van de stoute douw gehad maar is na het trekken van het blaadje niet door gegaan verder fijne avond en tot snel.
  6. ik weet heus wel wat de regels zijn en het ligt aan veel meer factoren. en het gedoogbeleid bestaat eigelijk niet eens, het is niet in het wetboek opgenomen(al zijn ze dat wel van plan). zo kijken ze ook aan wie je bent(met justitie in aanraaking bent geweest) en hoe je reageerd, of je stank overlast maak, inderdaad ook of je stroom jat, de hoeveelheid planten(omdat er geen belasting over betaald wordt en het voor eigengebruik is ¿), kortom het mag eigelijk helemaal niet het is allemaal verboden. cannabis is een opium en valt dus onder de opium wet. zelfs een coffieshop mag eigelijk niet, maar in elke stad kan de burgemeester bepalen of hij het toelaat. zelf een coffieshop kan dus vervolgd worden. omdat de aanpak die wij hanteren door het gedoogbeleid, is er in nederland minder gebruik/verslaving in landen waar het gedoogbeleid niet is. zo is spanje mee gegaan met ons en zijn daar de eerste coffieshops geopend en mag er met bepaalde regels al wel gekweekt worden. de reden waarom ze het door de vingers zien allemaal is om te vorkomen dat wij aan de hard drugs gaan. zo is gezecht dat als het niet gedoogd zou zijn we het bij de dealers gaan halen en die hebben ook hard drugs, waardoor wij sneller in aanraking komen met de hard drugs. ook zou de vraag ernaar groter zijn als het wietje niet gedoogd zou zijn. omdat er dan strengere contolles komen, dan heb je dus minder wiet waardoor de waarde gaat stijgen. maar goed, zoals je kan lezen hoef ik me dus helemaal niet in de materie te stoppen ik weet wel hoe de wet is. met 4 planten en een sagerijn als agent krijg je een boeten. met 6 planten en een vrolijke agent neemt hij alleen je spullen mee. somige zullen op mijn verhaal wel weer wat op te merken hebben, dat is niet zo gek, met zo een regeling als dit bestaat er veel verwarring. dat is dus ook de reden waarom ze het gedoogbeleid in het wet boek willen opnemen. 1 ding staat gewoon vast het is allemaal verboden.
  7. ik weet heus wel dat er geen RELAIS bij zit. en die krijg ik ook. snap heus wel dat een tijd klok van de gamma niet goed is. en in mijn vorige topic had ik ook al aan gegeven dat ik een 600 watt krijg van een vriend en die is wel goed. ik snap niet zo goed dat jullie mij af kraken. dat ik om jullie mening vraag betekend toch niet meteen dat ik het ook meteen moet aan nemen. iedereen zegt namelijk wat anders. en zo kan ik zelf een indicatie maken met hoe ik het wil gaan aan pakken. vergeet niet dat jullie ook ooit begonnen zijn en in de zelfde positie zaten, met wat en hoe je het gaat aan pakken ik neem jullie comentaar natuurlijk zeker mee en kan veel van jullie leren. maar om nou zo grof te doen zie ik het nut niet van in. en als je mijn topic echt zo dom vinden dan geef je er toch gewoon geen reaktie op.
  8. bedankt, leuk om te horen dat je ook klein begonnen bent. en zo wil ik het namelijk ook doen, zoals jou. maar voor de duidelijkheid het is geen oude troep hoor. ik koop alles nieuw.
  9. jij ook want onnodig QUOTE is niet nodig, is onoverzichtelijk en kost de site veel geheugen
  10. @ Sr. Smoke-A-lot jij gebruikte een nog kleinere afzuiger bij een tent van 120 zag ik staan in je topic. Materiaal: Secret Jardin (DR120). Met een 600w Philips HPS lamp + VSA, spiegelkap en "easy"rollers. <== dus niet! Verder heb ik hier een buisventilator (RK 125) met Fancontroller en een koolstoffilter.. 2x clipfan, thermo- hygrometer..Relaiskast 4x600w Ventilatie: Actieve inlaat (kleine buisventilator 185m3), en 2x aanzuig via een slang 125mm Aangezien ik met die flappen omhoog nog de hele kamer verlicht, heb ik toch maar gekozen voor een acieve inlaat..Klein buisventilatortje gehaald en nog 2 slangen los (boven en onder).. Kamerdeur staat de hele dag open tegenover een openraam, dus verse lucht genoeg! Afblaas gebeurd dus gewoon in de kamer, trekt meteen weg..Ruimtetemp zelf is 25 max.. of is er iets ander aan jouw opstelling waarbij het dan wel kan ? tot en met 6 staat er. is dat cynish bedoelt ? je bedoelt scrog...denk ik, met een sog red ik het niet met 5 planten. en wil inderdaad een scrog gaan gebruiken om hem te vullen
  11. volgens http://www.snow-white.nl/cgi-bin/strafpl.cgi mag je tot 6 planten hebben waar het OM geen actie onderneemt. en ik ben inderdaad een beetje eigenwijs, sorry. (had gehoopt op veel positieve reakties lol) dat wil niet zeggen dat ik niks met jullie advies doe. maar ik wou eerst begnnen met een kast en een 250 watt erin. mischien hang ik er wel een 400 watt in met 5 planten. het is allemaal om te beginnen en te kijken of ik het leuk vindt. dus niet om meteen 0.8 gr/watt de at te halen. p.s. om deze set te kopen en een lossere grote filter en afzuiger ben ik nog goedkoper uit als dat ik zelf een paket samen stel.
  12. dit is toch je advies, dat ik er in de zomer problemen mee krijg. dat betekend toch dat ik er vorlopig mee vooruit kan. kijk ik wil gewoon klein beginnen en had het liefs nog kleiner begonnen. maar met een tent van 60x60 of 80x80 was ik gewoon nog meer geld kwijt. ik wil namelijk gewoon met 5 a 6 plantjes beginnen. en van mij mhoeft hij niet meteen helemaal vol te staan.
  13. op heel internet staat de zelfde advertentie en deze site heeft de goedkoopste. ik zie ze meestal staat voor 200 euro meer. maar hun hebben een aanbieding heb het berekend en het moet gewoon gaan. het is nu nog geen zomer dus kan voorlopig met deze vooruit. 215m is volgens mij het hoogste en de mijne is 2m 2 meter is volgens mij meer dan genoeg en ik hoef geen tend dat heel mijn huis meteen vol staat want een tent die ik koop heb je niet hoger.
  14. ok bedankt voor de reaktie's maar ik begrijp dus dat in de winter maanden geen probleem is... en vraag me af als de afzuiging eigelijk te klein is waarom ze er dan een paket van maken..? dus ik kan dan gewoon het beste deze tent kopen en dan zo nu en dan wat verbeteren. want hoe erg ik ook zoek ik vind hem nergens zo goedkoop als hier..
×
×
  • Create New...