Jump to content

Top shield

Full member
 • Content Count

  1,354
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Top shield

 • Rank
  Harde kern lid
 • Birthday 01/18/1962

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ik was effe snel door je topic aan het lezen toen ik dit tegen kwam, moest lachen ! Het leek wel of je iedereen een vrolijke kerstkaart stuurde. Topic ziet er goed uit
 2. @ viton Ze komen toch netjes op ! Laat zien dat je het nog in je hebt Succes
 3. @ little sin Mooi werk, die nieuwe kap werkt prima zie ik. Succes
 4. Wel gerespecteerde burger Ik heb je gemist, ik heb zo het vermoeden dat het er meer zijn, haha ! Binnen 24 uur 2 pagina's Jip ! Ik ben er ook weer zo af en toe. Leuk dat jij weer bij dit forum thuis bent ! Volg je schaduw, haha
 5. Precies !! Kweken is makkelijk of bijvoorbeeld logisch nadenken gaat pas op als je heel goed weet hoe het gehele proces optimaal werk. De theorie en praktijk goed kunnen combineren tot een geweldig eindproduct is nooooooit makkelijk of logisch. Dat lijkt maar zo, omdat je het voor je gevoel onder controle denkt te hebben, je laat altijd wel ergens iets liggen, hoe goed je ook denkt dat je bent ! Regelmaat leert je waar de grens ligt, nieuwe uitdagingen aangaan ontwikkeld doorzettingsvermogen en probleem oplossend vermogen. Wat zo mooi is van dit forum, is dat je steeds weer nieuwe technieken of ervaringen kunt delen en daardoor je kweek inzicht kunt verbreden. Al is het maar weer een keer om je kennis even te delen en op te frissen, dat kan nooit kwaad toch !
 6. Knap hoor ! Ik heb keer op keer gezocht naar een lelijk blad ofzo! Ziet er bijna ongezond uit zo lekker staan ze erbij ! Succes
 7. Ze moeten zuipen veel zuipen en verdampen....dat gaat met veeeel licht en max aan temp het best! met 1 lamp hebbie nix aan die tesios Opnieuw en meteen vollebak er op tot het einde! Hoe meer licht hoe goeiekoper de stroom..... Ja ! Dat denk ik ook wel, dat het zinvol is voldoende licht er boven te hangen, licht is gewicht zeggen ze toch. Zo simpel is het natuurlijk niet maar die geschreven regel klopt ergens wel ! Ik zelf denk meer dat het hem in de balans zit tussen factoren. Maar goed ! Ik heb een beetje verstand van kappen en meer is het niet. PH of een ander, kan er iemand onderbouwen waarom ze zoveel mogelijk moeten zuipen. Ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar. @ Viton Hoe houden ze het met deze warme dagen ?
 8. Ooooh, ooohh echt een trutten clubje bij elkaar ! haha Wat moet ik doen om er bij te mogen ?!! Echt heerlijk Succes
 9. Misschien kwam de situatie toch redelijk overeen of is de plant gevoelig voor mg te korten of zo iets ! Nu de reacties nog eens nagelezen verwacht ik het een oorzaak of een kombinatie van overvoeding en iets te nat staan, zuurstof te kort.
 10. Ik ben er blijkbaar nog niet uit !!!!!!!! Ik sprak gisteren iemand die meer dan 20 jaar ervaring heeft en over het zelfde probleem begon als in deze topic. Nu blijkt hij precies dezelfde stekken te hebben en ook dezelfde problemen. Zou het dan toch ook bepalend zijn wat, waar en hoe het met de stekken zit ???????? Ik kon mijn oren echt niet geloven. Wie kan hier iets mee ?
 11. Ik denk ook dat het beter is de lampen iets hoger te hangen dan er maar 1 zo hoog te hangen. Misschien werkt dat wel in je voordeel voor een paar dagen in de laatste week ! Nu ze er nog zo groen bij staan zou ik nog een week met 1600 W werken. Dan met 2 x 400 W en de laatste week met 1 x 400 W, dan heb je toch iets minder stroom gebruikt en de planten niet te veel te kort gedaan. Tenslotte moeten ze wel van de lumen leven, toch ! Succes, @ jadasveel en PH Kan jullie reactie best begrijpen. Probeer de forum leden en bezoekers te helpen, daar schieten we veel meer mee op !
×
×
 • Create New...