Jump to content

Poespoes

Members
  • Content Count

    125
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Poespoes

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. De batterij van het fototoestel is leeg, hoe moet ik hem opladen? Foto's komen morgen, 2 dagen te laat. Ik denk dat de 2 Lsjes rechts aankomende zondag op 8 weken bloei omgaan, het ziet er niet naar uit dat de topjes nog veel dikker worden vandaar. Laatste nieuwtjes: Dragon Haze van Froebanken binnengekomen, iemand enig advies voor een voedingslijn op deze haze uit denemarken? Deze komen er de volgende ronde in, in de hoop op grotere topjes. Ook heb ik een thermo/hygro meter bij wfshop besteld en binnen, Temp overdag: 20graden, De lv is overdag 54/60% Snacht's zal ik even checken bij de update van morgen. Poespoes
  2. De rechterkant met 2 Ls'jes staan op 1 dag na in 7 weken bloei. Ik vind de topjes niet echt dik en denk ook niet dat ze nog veel zullen aandikken, wel zijn ze erg compact. The Church is bijvoorbeeld nu al een stuk dikker dan de topjes van de Ls zijn, alleen nog haren bij de church ruim 2 tot 3 weken bloei. Morgen is het weer fotodag 7 weken 12/12.
  3. Piet piraat piet piraat wiet ahoy hoy hoy Dat is jouw kameraad wiet ahoy hoy hoy.
  4. De Ls rechts moet nog 2 weken, en nog 1 week extra mischien om de 9 weken te halen voor extra hars. Ik vind ze al erg veel bruine haren vertonen, maar daarintegen zijn ze nu ook erg aan het aandikken en wietbolletjes aan het maken. De Churches kwamen alledrie heel zielig binnen, en zijn alsnog goed bezig om iets van zichzelf te maken. Hij staat mischien pas net 2 weken in de bloei. De andere Ls staat ook 2/3 weken in de bloei. En de andere 2 churches staan ruim 1 week in de bloei. Er staat ook een Big bangetje tussen die mislukt was, maar nu toch een lekker topje maakt.
  5. Ik vond in die van mij een week geleden ook wat rot, elke dag wat rot weggehaald en daarna zijn ze 3 dagen naar binnen, elke dag naar buiten. Wanneer er regen was gingen ze niet naar buiten. Het lijkt er op dat de rot nu is gestopt, vandaag is het een mooie dag en vanavond gaan ze weer naar binnen. Of ze nog naar buiten kunnen weet ik niet, het word echt slecht weer. Ik heb geen lamp om er boven te hangen dus word het nog een kleine week dat ze licht krijgen d.m.v. licht doorlatende platen op het dak en daarna in total darkness.
  6. Mijn buitenplantjes moeten eigenlijk ook nog 2 weken, maar aangezien het eigenlijk afgelopen is met het weer gaan ze naar binnen en krijgen ze bijna geen licht als het niet zo een mooie dag is als deze. Vandaag staan ze lekker buiten: En 1 van de 5 big bangs tonen paarse bladeren en eigenlijk nu ook in de top zelf.
  7. Poespoes

    8x 24W T5 HO

    8x 24W T5 HO 2 Kleurenspectrums 6400k + 2700k Bouw.
  8. Update: 6 weken 12/12. Het begint lekker dik te worden en ruikt heerlijk, het linkerveldje begint ook goed en de nieuwkomers maken heel veel haartjes. Rechterveldje: 6 weken bloei Budshots: Linkerveldje: Achterin: Lemonskunk, Rechts nieuwkomer 1 The Church, Voor: Zielig big bang plantje van buiten (maakt een mooi topje), Voor nog 2 kleine The churches. Begin bloei The church: PoesPoes
  9. dan moeten er wel 1000w centjes zijn
  10. wietolie ( lijkt me een heel speciaal goedje, heb het nooit eens kunnen proeven mischien zelf wat maken als de mogelijkheid er is )
  11. Leuk zeg , Ik val er ook nog onder Tot nu toe bevallen mij de T5 Buizen enorm ze doen hun best.
  12. Een echte stoner kan alcohol en wiet combineren, ik drink graag eerst wat drankjes tijdens een feest, en daarna gaan we paffen als de alcohol op is. Vind het wel een duidelijke zaak dat het in de shops verboden is, dronken mensen in een shop is geen goed idee.
  13. Die van mij moeten ook nog 2 weken denk ik zo, wel al wat rot gevonden, maar ik let erg goed op. Deze foto's zijn van bijna een weekje geleden:
  14. Wat vinden jullie van de hoogte van mijn lampen, het zal zo een 5CM zijn. We naderen week 6 12/12 en bij een paar topjes beginnen de haartjes al bruin te worden, daarnaast zijn ze topjes erg compact en beginnen ze torentjes aan te maken tussen de toppen. PoesPoes
×
×
  • Create New...