Jump to content

pillywilly

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pillywilly

  • Rank
    Groentje
  • Birthday 03/24/1977

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. pillywilly

    pilly

  2. zitten er ook automary's bij ? //on topic 3 X 25 moet meer dan zat zijn, maar hangt van de soort af. Bij die automarys(low-auto soorten) als voorbeeld is 4lt pp voldoende. Aangezien ze toch gecapped zijn op 40/60cm Ik heb het uiterste uitgeprobeerd en dat is 6.5ltr pp Meer ruimte(>6.5) gebruiken leverde nagegoed nooit echt veel meer op. maaarja je bent nooit te oud om te leren, dus ik houd je verslagje in de gaten
  3. ik heb het gelijk in de frigo gedaan, maar toch bedankt voor je tip! *ik heb een mannelijke plant gehad met 4 toppen vanaf zaad.( zegt genoeg) *zwanger? kruisen heb ik het over *moet ik op die laatste vraag echt serieus antwoord gaan geven ? mijn advies is aan jou : dont get high on your own suply een automatic vind dat bij mij iig niet echt leuk ,en krijgt dan meestal groei achterstand(stress) dat mannetje maakte al 4toppen aan vanaf hij ontkiemde. juist! geen gehannes met knippen,spiesen en andere horror praktijken foto van een vrouwtje andere mannetjes waren standaard zeg maar(lang&dunner&1hoofdtop) vrouwtje was 40cm en het mannetje 48cm(andere50/60cm) als bloeier was hij het 2de mannetje. ik weet wel dat ik flink meer stuifmeel van deze heb afgehaald dan de andere. beschadigd zou ik echt niet weten,ik weet het was een orginele van greenlabel. ik heb geen beschadiging gezien !? bedankt voor de tip carpe!
  4. hallo. ik heb een mannelijke plant gehad met 4 toppen vanaf zaad. is het mogelijk...of beter gezegd is er +-25% dat ik de 4 toppen erin kan kruisen? betreft joint doctor blue ryder automatic foto: alle hulp is welkom! groet jurg
  5. ruilen zonder huilen(of het moet huilen van geluk zijn ) doe je met : wietland deventuig smokymcpott p/s ben gelukkig nog niemand tegen gekomen waar het huilen mee was (wil wel wat zeggen over kwaliteit van het forum).
  6. en het zinnetje : "zo nu weten we ook gelijk wie onze fietsen heeft gejat, nee niet de duitsers maar deze wietjunk "
  7. Hennep in woningen aangetroffen Elburg, 12-04-2011 • De politie heeft op maandag 11 april in twee woningen in dezelfde straat, de Mast in Elburg, enkele hennepplanten aangetroffen. In één woning ging het om twee planten en een vijftal takken die te drogen hingen. In de andere woning werden tien planten en ruim dertig takken aangetroffen. De politie bezocht kort na 11.30 uur de woningen na een melding en trof daar de planten en takken aan. De bewoners van de woning met de twee planten en de vijf takken, een 21-jarige vrouw en 23-jarige man zijn aangehouden en voor onderzoek en verhoor overgebracht naar het politiebureau. De bewoner van de andere woning wordt nog deze week verhoord. De hennepplanten zijn in beslag genomen en vernietigd. 2011047888 http://www.politie.nl/noord_en_oost_gelder...angetroffen.asp
  8. Hetzelfde meegemaakt. En een doktersverklaring werkt alleen voor de strafmaatregel (maar je planten ben je kwijt). buiten kweken is veel gevaarlijker dan als binnen ....te minste zo lijkt het wel. ik wens je iig heel veel succes !!! moge het een mooie zomer voor je worden.
  9. nee zoals ik het lees heb je gelijk ....hijs gewoon genaa#d door de nuon (ofzusterbedrijven).
  10. thuis 5 planten (echt!)gedogen voor iedereen is goed te doen.... Dit Utrechtse plan is totaal waardeloos, en bevorderd uiteindelijk de slechte naam die wietteelt al heeft. Wat denk je wat criminele organisaties gaan doen, ze worden zogenaamde " verenigingen " met fictieve namen of mensen die hun lidmaatschap verkopen . of mensen die zelf niks van moeten hebben, maar lid worden om toch wat geld te verdienen. Dan gaan lidmaatschappen weer (flink) geld kosten....wat er dan weer voor zorgt dat jan de 'normale" man (of vrouw:P) buiten gesloten wordt. aan dit plan is zo duidelijk te zien wat er allemaal mis is in nederland. gedogen...... wiet, mag wel/niet. regels op regels met dan weer uitzonderingen op de regels. (PS ik ben normaal niet zo negatief, maar goede ideeën van de staat geloof ik niet meer in(althans deze staat dan )
  11. ok ok dus koolstoffilter is dus geen *echt* probleem. (dank u voor de reacties! ). Maar ik kan me voorstellen dat dit soort regels het voor de liefhebbers/hobby-kwekers wel een stuk moeilijker gaat maken. En criminele organisaties zullen floreren.
  12. hmmzzz.... die opstelten is best wel een enge vent(praat ook als een robot:P). lampen ,voeding ect alles lijkt me op te lossen alleen.......... koolstoffilters??? zelf maken !??
  13. MOOI! nog meer manieren zodat big brother je in de gaten kan houden (terwijl hij dit uiteraard *niet* misbruikt).
×
×
  • Create New...