Jump to content

_HigH_

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About _HigH_

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. idd het probleem is de voedingssmaak! Niet gespoeld of te kort.... doodzonde!
  2. haal ook altijd een mooie opbrengst van buiten, 4 planten rond de 800 gram:) helaas is het me dit jaar ontnomen! Misschien ook maar 2 herders aanschaffen^^ en binnen zetten haha dan is de woonkamer vol! Dikke specie kuipen, zijn amper te verplaatsen. Moeten de herders altijd buiten, beetje lullig guerilla is niks voor mij, te weinig controle, slechte opbrengst, mindere kwaliteit. Vertroetel me plantjes altijd tot het extreme;) Volgend jaar een camera met een beweging detectie lamp erboven!
  3. Leuk een reactie! Ja zou fijn zijn een eigen hokje. Maar kan ik echt niet maken, ben niet alleen. Valt voedingswiet te herkennen aan de kleur of iets of is het puur de geur waar je het aan kan herkennen?
  4. Net terug van de shop en ja hoor wat een klote smaak misselijkmakend, ik rook het al bij het verkruimelen leek wel of iemand met Hugo Boss de top heeft bespoten. weggegooid want terugbrengen dat kan hier niet in het hoge noorden!.. Eigen kweekje uit de tuin gejat, ja fijn! Doe me gordijn open complete plant met wortel weg... een spoor van aarde, takken, topjes... richting de parkeerplaats... leuk! Ik wordt er moedeloos van, wat ik zelf kweek wordt gestolen en wat ik koop is gewoon pure oplichting. Hoe kan je tegenwoordig nog aan een beetje normale wiet komen!? Het binnen kweken lijkt me super, maar helaas genoeg niet de optie voor. Heeft iemand een TIP voor mij? Groet een niet zo high persoon^^
  5. Ik hoop in elk geval wel dat het de komende maanden nog zomer wordt!
  6. Goeiedag mede buitenkwekers Is het nog mogelijk om zo laat in de zomer nog te beginnen met gefeminiseerde autoflower zaden, en daar nog een goed wietje vanaf te halen? Zo ja, welke soort is verstandig om te halen? Ben al een beetje aan het zoeken en kwam dit tegen: http://www.dutch-headshop.com/nl/seedshop-...how&sort=2a De Green-O-matic autoflower gefeminiseerd, De Green-O-matic is klaar om te oogsten in 55 dagen ! (start to finish) 55 dagen klinkt toch niet slecht? Dit is de eerste keer voor mij dat ik autoflowers wil proberen, in het verleden alleen met steks gewerkt, en nog steeds:) staat al een prachtige durban poison. Alle tips zijn dus welkom, mijn eerste keer uit zaad, autoflowers, het ontkiemen, het/ welk soortje.. Tsja alles eigenlijk wel haha
  7. Laat ik mijn resultaten ook maar delen:) 4X Durban Poison 720 gram droog. Smaakt heerlijk, maar is en blijft buitenwiet. Dit was mijn eerste keer, ben meer dan tevreden over de resultaten, op naar volgend jaar!!
×
×
  • Create New...