Jump to content

nachtdamp

Members
  • Content Count

    224
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About nachtdamp

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ja dat zijn nou de echte toppen! omhakken en oogsten of toch nog maar ff het forum doorlezen?
  2. je ken geloof ik better de tijden aanpassen met wat het licht buiten doet, als mijn plantjes binnen staan gaat het licht om 11 uur uit en om 6 uur weer aan. zo krijgen ze geen raaren trekjes als ze opeens buiten komen te staan en de licht tijden 4 uur verschilt:p uiteindelijk zou het niet zo veel uitmaken, denk ikXD ff afkloppen veel verstand heb ik er ookweer niet van maar k zeg ookmaar wat mijn het best lijkt maar iig mooi hokje en ik zal afentoe ff een kijkje nemen:) en succes met je eerste ronde
  3. iedereen bedankt voor de tips, dusss super lemon haze gaat um niet worden !!! ik ken nog een wisseltruckje uitvoeren tussen mij en een maat aangezien hij de plantjes gaat verduisteren. en anders zet ik ze toch maar op het plekje met het minste licht. en achja, van je foute moet je leren anders ben je dom bezig:) volgend jaar nieuwe kanse, bettere keuzes:D! thx thx greetz nachtdamp.
  4. leuk dat je het zegt want gister bedacht ik me opeens of het wel verstandig was om ze op de plek te zetten waar de zon het langst schijnt. vorig jaar waren mijn hollandse hopen in eind october ''afgebloeid'' en inderdaad heb ik 50% kunnen weg tieven door de rot/schimmel. ik ga hier nog ff over brain stormen, maar ik denk dat ik de plantjes uiteindelijk toch nog op een andere plek ga zetten. greetz nachdampt:)
  5. maandag's avond heb ik 4 super lemon haze's en 1 keer the church tussen de watjes gelegt. vrijdag's zijn de zaadjes de grond in gegaan en zaterdag's is het eerste ontkiemins blaadje boven de grond gekomen. de voeding die ik ga bruiken is: terra vega voor de groei en mischien switch ik nog naar terra pk 13/14, dit jaar neem ik ook een wortel stimulator. voor de bloei heb ik terra flores. tip's zijn altijd welkom:D! voorbemesting van de aarde: normale aarde waarbij ik aarde van biobizz heb toegevoegt, 2 weeken van tevoren heb ik de aarde hierbij gegooid, hierna heb ik 15ML terra vega met kraanwater meegegeven zodat de aarde weer een beetje voorbesmest raakt, nogmaals tips zijn altijd welkom! de dinge die ik mijn tweede kweek anders ga doen is: om te beginge ga ik mijn planten verstevige met een bamboe stok, vorig jaar is mijn grootste plant van 2 meter de pijp uitgegaan door de wind. de voorgroei ga ik dit keer niet binnen doen maar buiten in een bak, met daaroverheen folie. zodra het mooie bosjes zijn gaan ze naar buiten (de volle grond in). hierbij hoop ik julie voorlopig genoeg geinformeert te hebben. greetz nachtdamp:)
  6. ff offtopic he, ben ik vandaag klaar met werken doet lampje het niet word ik aangehouden 85 euro boete en 100 meter verder ! BATS LAMPJE DOET HET!!!!! conclusie shit happends
  7. hehe elmo:P mooie topjes heb je daar! wel zneu van het afgebroken takje, maarja shit happends en die SLH is heerlijk! succes met je kweek's!
  8. ik volg je:P moet je wel update he
  9. 10 gram droog is de eindstand, voordat ik het op ga roken gaat het eerst in de cure pot gl iedereen met julie kweeks, dit was mijn laatste indoor tot ik op mn zelf woon volgend jaar hoop ik 4 super lemonz outdoor te planten, super plantjes naar mijn mening!
  10. dit is dus mij eerste buitenkweek en ook gelijk de beroerste!! per week heb ik zown 7 plekken met toprot, daarbij komt dat de planten nog niet bij de 2e bloei fase zijn (dat ze van die leuke zakjes aanmaken waar later dan de zaadjes inkomen).... ik denk om de plant nu al te oogsten, en er hasj van te maken. want goeie wiet gaat het niet meer worden, en het weer word aleennog maar slechter. haren zitten dr amper nog op,en wat er opzit ziet er niet goed uit thc zit er aardig op maar ziet er niet uit volgend jaar vroegbloeiers kopen dus ik hoor graag wat julie ervan denken, het is aleen jammer dat ik er geen foto's van heb.
  11. oke, nu dan de laatste update! de hoofdtop ziet er perfect uit, als ik terug kom van me werk ga ik hem eraf halen en hij voelt keihard aan! de rest van de toppen loopen ietsjes achter, dus die oogst ik over een paar dagen, geen idee hoelang die nog duren. ik hoop niet langer als 2 dagen . afentoe haal ik nog steeds spint weg, en er zit geloof ik nog een ander soort beest op de balderen. ze zijn klein en wit, en soms een beetje langwerpig dat was het! groetjes nachtdamp!
  12. hier is de update dan maar sorry voor de verotten foto's maar ik kan ze egt amper uploaden op de pc van me zus/ouders! zoow @)$(* sloome/traage-> +vol trojan virusen klooten pc...... letterlijk om te janken zown pc ik hield het niet langer uit dan 5 minuten.... het plantje leeft nog want die haartjes willen maar niet bruin worden, maar ben vanplan om haar deze week wel te oogsten, ik zal ookwel effe een totaal foto maken van de topjes. ik zal deze week nog proberen wat duidelijkere foto's te plaatsen als ik wat meer tijd heb grtz nachtdamp
  13. ik mag de foto's niet uploaden naar mijn album dus de foto's vanuit de pc naar mijn album uploaden
  14. ik wou graag een bug melden.... ik heb gister dus nieuwe foto's gemaakt van mijn outdoor planten, maar ik mag geen een van die foto's uploaden op het wietforum. ik krijg dan deze foutmelding, ''Je mag dit soort afbeeldingen niet uploaden''' foto's die ik 3 weeken eerder heb gemaakt mag ik wel uploaden, en foto's van mn indoor ook. de foto's zijn gemaakt met de zelfde camera iemand enig idee? nachtdamp
  15. woow! lekker dan ik zei het tog al! superelmo
×
×
  • Create New...