Jump to content

goombaaking

Members
  • Content Count

    108
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About goombaaking

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ja maar in het regelement en beginpost werd gesproken over illigale handel, zoals cannabis.
  2. heb al een andere site gevonden nadat ik bovenstaande in google plakte, heel erg bedankt:D
  3. ok jammer, maar nu weet ik het wel zeker;). wel denk ik dat het trickey word om dezelfde doelgroep op marktplaats te vinden
  4. Ik woon hier in wat je een fort mag noemen, we wonen welliswaar boven de zaak(waar trouwens redelijk wat prijzige apperatuur staat). als klein klind al flink wat inbraken meegemaakt, vooral met het oude hekwerk. nu zijn het allemaal dikke hekken met horizontale spijlen van 2/3cm doorsnede voor ieder raam. een duur waar 's nachts een hekwerk opkomt zodat die verankerd zit aan 2 dike draagpalen die je net kan knuffelen. kogelwerend glas(niet volledig bullet proof welliswaar) een verstevigde garagepoort en nog wat van die zooi. ze hebben het nog wel een paar keer geprobeerd, maar niet gelukt. als ik er zo over nadenk, echt klote dat je tegenwoordig zo moet leven. ik ben altijd een voorstander geweest van krachtstroom op de hekwerken te zetten, jammer dat onze o zo geweldige regering daar anders over denkt
  5. mag je wel andere dingen te koop aanbieden, ik heb namelijk een 2x75watt Tneon van SJ liggen wat 1 ronde tijdens groeiperiode is gebruikt, waar ik graag vanaf wil, is dit wel toegestaan?
  6. het water geven word gedaan met een ''onkruidspuit'' waarmee je ook kan vernevelen, dit doe ik natuurlijk ook. net even fan opgehangen en de probleemplantjes wat calcium gegeven. linksvoor staat een zaadje wat later is gekomen deze heeft echt een paar dagen niet gegroeid en ziet eruit alsof die net een week oud is, ook deze heeft zn gele vlek. calcium, zou neit weten wat anders, heb dit nog een keer gezien bij een plantje. ieg nooit meer plagron mix voor mij mee, ik denk dat deze toch meespeelt.
  7. momenteel zit er geen circulatie in, helemaal niet aan gedacht, maar dit zal neit de oorzaak zijn van de bladproblemen, de inlaat is passief. ja die middenachter lijkt mij gewoon een mongooltje. die rechtachter mist gewoon voeding die linksachter en linksmidden dacht ik eerst dat ze teveel water hadden, omdat de bladeren dik uitzagen, bij nadere inspectie voelde deze enorm droog aan, meer water gegeven en nu trekt het langzaam bij, maar ik geef ze echt meer water in vergelijking met de rest. Het lijkt erop dat de wortels minder water opnamen.
  8. ik gebruik ieg nooit meer plagron aarde, vorige keer aarde van de gamma, beetje bijgevoed en nergens problemen mee. terwijl nu sowieso de temp al veel beter is, 22 licht uit net geen 27 licht aan. hoe ou ik het beste alles gelijk kunnen trekken en sowieso die verkleuring bij die rechtsachter wegwerken. die middenachter is gewoon een mongooltje
  9. afgelopen week getopt, nieuwe groeischeuten beginnen nu goed door te zetten Die rechtsmidden en rechtsachter beginnen bij te trekken gelukkig, gaan misvormde bladeren meer. Die rechts achter en midden niet zo, volgens mij is die midden gewoon een met een genetisch foutje, heeft lichtere bladeren, had een keer 2ml canna terra vega meegegeven, maar reageerde daarop met verbrande puntjes, ook zijn de bladeren smaller en scherp. die midden achter heeft vlekken, calcium of magnesium tekort?
  10. Vandaag bij de gamma een mooie drukspuit met lans gaan halen zodat ik de bovenlaag mooi kon bevochtigen en meteen het probleem opgelost hoe ik de achterste plantjes water ging geven als het scrognet er hangt (wat ik trouwens vandaag heb opgehangen, nog iets te hoog, morgen plantjes toppen + foto's)
  11. Het probleem is, ik heb het redelijk druk, ik heb mijn opleiding, werk en nog wat nevenzaken. heb wel sochtens even tijd om ze water te geven etc maar moet even kijken wanneer ik het red een spuit te gaan halen. vandaag hoef ik niet te werken dus zou een optie zijn.
  12. ok, ik wacht nof even met het toppen, de nieuwe groeischeuten zijn in mijn ogen te groot, wacht liever nog 1/2 dagen dat dat ook weer bladeren zijn, zonde om weg te knippen
  13. ok, kan de de planten beter toppen of fimmen? mvg
  14. ok, het gaas 20 cm boven de potten, of 20cm boven top van de plant?
  15. ok, ik ga de grootste morgen toppen, de grootste kan ik toch het bste in het midden zetten zodat deze aan alle kanten in het net kan.
×
×
  • Create New...