Jump to content

Yones

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Yones

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Yones

    aanschaf dr150

    1x 600 w is niet voldoende voor die oppervlakte? ik ga ze niet tot struiken laten groeien, dacht dat ééntje dan voldoende was.
  2. Yones

    aanschaf dr150

    Gegroet mede kwekers/blowers ! ik ben van plan om een kweektentje aan te schaffen. m'n oog viel op de dr150 (klikkie) Nu enkele vraagjes: -Is deze set volgens jullie goed om te starten? of zijn er bepaalde onderdelen die beter kunnen/moeten - Het plan is om een stuk of 20 dames te plaatsen, dit moet ruim voldoende zijn aangezien er volgens de site 36 in kunnen. klopt dit? Zijn er toevallig mensen die dezelfde tent hebben en eventueel hun ervaringen willen delen? alvast bedankt voor jullie tijd en aandacht groeten ! Yones.
  3. foto's van de bladproblemen: voorlopig blijft het beperkt tot enkele bladeren. Dus geen zorgen maken?
  4. Gegroet mede kwekers ! de dames zijn ondertussen al flink gegroeid. 2 van de 4 zijn zelf al in bloei geschoten. De andere 2 lopen een beetje achter. Maar dat komt wel in orde. graag jullie reacties grtz en het laatkomertje:
  5. Hallo allemaal, graag had ik jullie mening gehad over volgende plantjes. Ze zijn niet van mij, maar van een goede vriend. De soort is hem onbekend. Ze staan momenteel buiten op het terras in mediterane potgrond (had ik nog nooit van gehoord) sommige bladeren vertonen wel een soort van roestbruine vlekjes (nog niet zichtbaar op de foto's) Zien deze dames er volgens jullie gezond uit? alvast bedankt !
  6. Gegroet mede kwekers/rokers ik heb via via nog 4 Easy bud zaadjes kunnen bemachtigen (vrouwelijk zaad). Omdat het weer toch zo mooi meezit heb ik besloten om ze alsnog te platen. Eerst laten ontkiemen tussen watten en dan meteen in een 10l emmer gevuld met plagron light mix. 2 van de 4 hebben hun kopje al laten zien. ze staan nu lekker buiten in het zonnetje, ik geef water als de grond droog staat. Zo, ik hou jullie zeker en vast op de hoogte ! grtz Yones
  7. tijd voor een update: ze staat er al wat mooier bij (mss een beetje nat, Kutregen )
  8. Heb hier ook 3 easy bud zaailingen staan. steken nu ong 2 cm boven de grond. Heb ze meteen in een 10l emmer met GS aarde laten uitkomen. foto's volgen later...
  9. oké zal ik doen, alvast bedankt voor de reply. Ze staat nu mooi buiten in het zonnetje te genieten.
  10. heb ik gedaan, maar de knop nieuw album zie ik nergens? edit: heb het algevonden
  11. Hallo allemaal ! m'n naam is Yones, en ik heb een tijdje geleden een stekje van een vriend gekregen. Toen ik hem kreeg zach hij er echt ziek uit (hing heel slap), leek zelf een beetje dood Ik noch mijn vriend weten totaal niet welke soort het is. Hij staat nu al een tijdje in aarde van de GS (plagron light mix). Heb ook al voeding liggen, maar daar is het nu nog te vroeg voor. had ergens gelezen dat om je LV op te krikken je een pet fles kan verknippen, en deze over de plant zetten (heb ik dan ook gedaan). Komt deze dame er nog bovenop volgens jullie? Zou graag foto's willen posten maar: Je mag die afbeeldingsententie niet gebruiken. Een geldig formaat is: http://www.domain.com/picture.gif, ongeldig is: http://www.domain.com/picture.one.gif Suggesties en/of tips zijn altijd welkom. Alvast bedankt voor jullie tijd en aandacht.
  12. Hallo allemaal ! Mijn naam is Yones 25 jaar jong en afkomstig uit het Belgenlandje. ik lees al meer dan geruime tijd mee op het forum. Maar aangezien ik nu zelf een stekje heb staan, heb ik besloten om te toch maar te registreren. Hopelijk kunnen jullie me wat helpen. grtz Yones
×
×
  • Create New...