Jump to content

smurf

Banned
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About smurf

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Hoe zie je dat ? waarom is ze heel vatbaar dan ? Kan ik dr iets aan doen ? ze staat nogtans in een serre en ze heeft alle licht van de dag (geen opstakels in de weg) het is gewoon k*t weer!
 2. smurf

  toprot

  dzazda
 3. ben een beginner en heb last van kleurenblindheid.. Ze zit nog maar in 2de week bloei..
 4. smurf

  zomer 2011

  Jippi , ik kom terug , en ze staat in bloei , gistere dacht ik dat het bij voorbloei bleef maar dat is dus niet zo @carpe diem: check dit eens , ziet er niet slecht uit: http://wetenschap.infonu.nl/weer/29475-wee...et-weer.html#23
 5. smurf

  zomer 2011

  Wat is het heerlijk weer nu ! Ik ga alvast in het zonnetje zitten , leuk dat ik niet moet werken vandaag . jammer dat ze amper bloeit . zou een leuke start geweest zijn!
 6. klein updatje: Oke , alles is terug goedgekomen met mijn plantje . De door verbrande afgestorven scheuten zijn terug gegroeid. ik heb ze ook wat moeten bijsnoeien langst de linkerkant omdat er scheuten tegen de ruit groeiden.
 7. knakken.. Ik heb het vandaag ook gedaan , zeker geen bang voor hebben!
 8. @blowsterke: Sorry maar ik ga niet alle foto's uploaden op jullie server, maar vrees niet! al mijn foto's staan op een foto pagina site waar ik al 6 jaar geregistreerd ben , die foto's blijven tot de dood er op hoor .
 9. Weer een update: Deze week heeft mijn schatje het zwaar te verturen gehad. Mijn groeivoeding was op en ik gaf haar goedkopere tomaten groei voeding. Ik ging in de verontstelling dat ik ook dubbele dosis kon gebruiken zoals ik deed met mijn andere voeding. MIS! In het begin zware catastrofe. Overal misvormde blaadjes! , vervolgens heb ik ze wat extra water gegeven (spoeling). Maar dat hielp niet , alles ging mis. Gistere heb ik haar 120 liter vers regenwater gegeven met 2 citroenen in (oplossing zouten). En nu lijkt alles terug goed te gaan . De schade is er . Maar ze heeft nog wel een weekje voor te herstellen eerdat ze de bloei in gaat . Weer wat bij geleerd! volgend jaar een ec meter -.- ohja.. ze is inmiddels 2 meter deze foto's zijn niet bestemd voor mensen met zwakke maag en kinderen:
 10. amnesia is dacht ik 12 weken bloeien.. dus nog 6
 11. waarom verwacht je niet te veel ? ze zien erg erg gezond uit. Had je ze wat vroeger gezet waren het nu zeker struiken!
 12. vind je het nu nogaltijd weinig vruchtheidspistels hebben ?
 13. ja ik was mijn account kwijt http://www.wietforum.nl/serre-kweek-2011-t81874.html hier linkje
×
×
 • Create New...