Jump to content

Grower76

Members
  • Content Count

    62
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Grower76

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Bedankt. Maar kan iemand mij een indicatie geven van hoe lang ze nog moeten? Dus is het nog ongeveer 4/5 weken of nog 2/3?
  2. Dat weet ik niet was dus min of meer de vraag. Alleen ik zei dit zodat niemand ging zeggen van de paarse zijn goed, en die andere moeten nog twee weken, want dat lijkt me zeer onwaarschijnlijk.
  3. Hallo medegrowers, Een vriend van mij heeft dus gisteren geoogst, dus nu vroeg ik me ook af hoelang ik nog moet. Wat is jullie mening. Let op: de paarse plant staat een week of anderhalf minder in de bloei als die andere. Ik moet dus niet op de haren maar op de trichomen letten, kan je met het blote oog of een loep/vergrootglas het vershil tussen cloudy/milky en clear/transparent zien? de eerste plant. In z'n geheel: en de toppen: de paarse plant: in z'n geheel (althans de bovenste helft): Dit vind ik zelf echt een heel mooi plaatje. Jammer dat iik deze gemaakt had met de kleine handcamera. deze bewaar ik voor altijd meer: En dat was het. Er zijn nog niet heel veel trichomen (op de blaadjes) zichtbaar, is dat ook een teken dati k nog moet wachten?
  4. op hoeveel x moet je die microscoop inzoomen dan want op 100 keer zie ik geen flikker .
  5. Grower76

    bloeifase

    Een twintigtal prachtige foto's van mijn planten, die nu echt volle toppen krijgen. Een paarse buitenplant en een wit soortje? erg mooie foto's
  6. Sorry voor de late reactie, De plant staat in de volle grond. Ik wacht dan nog wel even, in de kliko gooien is nu nog nergens voor nodig. Bedankt voor de reacties!
  7. hai, ik heb een probleem Ik heb een hele mooie vitale plant van 1m80 en lichtelijk gestrekt hier staan, met weinig bladproblemen. Kortom een hele mooie plant. Het is een Special queen feminised. morgen is het september, en op de verpakking stond dat ik eind september kon oogsten (gekocht bij dutch-headshop, geen aanrader). Wat is het slimste om nu te doen?
  8. Hier de foto's: het geheel: de grootste plant: de bijbehorende top: twee wat kleinere stekjes: Zoals ik al zei, doe ik de stekjes weg, aangezien ik nu het gedoogbeleid overtreed, dus ik geef ze weg op ik verkoop ze, die grote houd ik wel zelf, en daarvan zal ik de opbrengst over een maand in dit topic vermelden. Edit: ik heb ze trouwens gewoon voor het raam staan, aangezien ik ze niet weer in de bloei ga zetten, en ze nog niet teveel licht mogen hebben. groeten van mij.
  9. Grower76

    najaar stekjes

    Stekjes die in het najaar genomen werden, toen de plant al in de bloei stond, er brak een tak af en daar heb ik een aantal stekken van genomen.
  10. De stekken lijken wel redelijk aan te slaan, ik denk dat ik er een paar binnen houd en de rest weggeef ofzo (leuk verjaardagscadeau toch?). Maar de meeste doe ik weg aangezien ik anders de wet overtreet voor die paar grammen extra die deze planten opleveren. Ik had niks van 'afzuren of in pluggen geplaatst' oid gedaan, ik heb ze gewoon gesneden, onder de juiste hoek, een beetje van de stam blootgelegd, in het stekpoeder geduwt, en in een potje, die in het kasje waar de luchtvochtigheid lekker hoog is. Niets bijzonders dus. Maar ik doe het altijd zo en het werkt. Ik post straks wel even een foto van hoe ze nu zijn, en dan als ze afgebloeid zijn nog een keertje hoe ze er dan uit zien, en hoeveel het oplevert.
  11. Hallo iedereen, Tijdens het noodweer van de laatste dagen, is er een dikke tak van mijn plant afgewaaid, zo ontdekte ik eergisteren. Nu heb ik van deze tak 7 stekjes gemaakt. Maar de plant stond al in de bloei. Als deze stekjes aanslaan, hoeveel gram zou ik dan per stekje eraf kunnen halen (een indicatie please)? Of moet ik het ze maar gewoon weggooien omdat het te weinig is voor de moeite? gr van mij
  12. Grower76

    Mijn planten

    Ja, ze zijn inderdaad een beetje gestrekt, maar het zijn m'n eerste planten, ze staan nu een maand buiten.
  13. Ik heb net wat foto's gemaakt, ik pas ze even aan zodat ze wat duideliijker zijn. Even geduld. Edit: De foto's zijn onduidelijk ondanks de macro functie. hier zijn ze dan: Zoals je ziet ontwikkelt het paarse zich onderaan. nog een
  14. Dag heren, Mijn plant staat nu een week in de bloei, en ja! het is een vrouwtje! Maar nu zie ik dat de calyxes (waar de haren uitkomen) van mijn (buiten) planten paars beginnen te kleuren, ook de stengels worden lichtelijk paars. Nu dacht ik zo, dat kan twee dingen betekenen, of ik heb een paars soortje? of mijn planten lijden aan stress? Maar als het een paars soortje was, zou dan niet alles al eerder paars gekleurd moeten zijn, of komt dat pas bij de bloei? Het zou opzich wel stress kunnen zijn, alleen er is niks veranderd behalve dat het iets winderiger is de laatste tijd. Dusss: stress of paars soortje? Ik kan weinig vinden over paarse soortjes dus kan iemand mij iets meer vertellen? Alvast bedankt Ow, en ben ik duidelijk zo of moet ik ff een picture maken?
  15. De plaats heet Nederweert, niet Nederwiet? Of was dat een grapje?
×
×
  • Create New...