Jump to content

Donnie

Full member
 • Content Count

  3,037
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Positief

About Donnie

 • Rank
  Goldmember
 • Birthday 01/06/1972

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,347 profile views
 1. Wat een heerlijk veldje. Ik blijf deze volgen, veel growplezier nog greetz Donnie
 2. Ziet er verzorgd uit, dikke toppen en je mag nog een poos! Die linksvoor mag je straks wel in de gaten gaan houden met mogelijke toprot....hoeft niet maar heb er een voorgevoel bij.
 3. We zijn weer een weekje verder. Krijgen enkel kraanwater afgezuurd tot PH 6.3. De plant rechtsvoor (Cayenne Long) heb ik afgelopen zondag getopt ter experiment. Planten groeien goed. Staan in een lightmix vermengd met wat extra perliet en een schepje plagron supermix.
 4. Nog niet zo heel lang geleden was men al blij met 1 gram per watt ;-)
 5. Ja komen erg warme dagen aan hoop dat je de temp met de aanpassingen enigszins onder controle kunt houden. Maar holy fuck wat een veldje gap daar moet toch wel wat lekkers vanaf gaan komen straks. En die gaan zeker tegen elkaar hangen, dus mooi dat er nu nog wat ruimte tussen zit anders heb je weer gezeik straks met luchtcirculatie als het te dicht is.
 6. Thx ouwe blijft altijd wel kriebelen om weer een paar mooie soortjes van Sannie te gaan zetten, maar op het moment neem ik dat risico even liever niet ;-) Komt wel weer, maar dan max 4 planten en paar weken voorgroeien in een 120x120 tentje oid.
 7. Pepers kun je hetzelfde lichtregime en nagenoeg dezelfde temp geven als cannabis in de groei. 18 uur licht, 6 uur donker. Temp rond de 26 -28 graden. Leuk moestuintje daar! Warme weer aanstaande mee oppassen in de volle zon dat ze niet verbranden.
 8. Zal dit draadje even nieuw leven inblazen. Ben nu op het moment ook bezig in een SJ 40x40x120 met Spectrabox 90 (~58 watt) erboven. 4 Peperplanten waarvan 2x Black Pearl, 1x Numex Twilight en een chinese 5 color. Overzicht. Kunstmatige zon Groeten van Donnie
 9. Veldje zo egaal mogelijk houden kan de lamp er mooi kort op. Deed ik vroege rook altijd! Mooie groene oase zo!
 10. Hele mooie bosjes, kijk uit naar je volgende update. Greetz Donnie
 11. Damn Redman die staan er lekker bij. Nu hebben we het weer natuurlijk wel meegehad. Nu hopen op ook een mooie nazomer. Groeten Donnie.
 12. Donnie

  Sugar Punch

  Jammer van de tegenvaller met de Sugarpunch. Hopelijk gaat deze ronde alles wel naar wens. Als ik hier nu weer rondkijk begint het toch wel weer te kriebelen zelf een kweekje te doen. Groeten van Donnie
 13. Leuke toppen in de maak, kijk uit naar je volgende update.
×
×
 • Create New...