Jump to content

Donnie

Full member
 • Content Count

  3,026
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About Donnie

 • Rank
  Goldmember
 • Birthday 01/06/1972

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

714 profile views
 1. Damn Redman die staan er lekker bij. Nu hebben we het weer natuurlijk wel meegehad. Nu hopen op ook een mooie nazomer. Groeten Donnie.
 2. Donnie

  Sugar Punch

  Jammer van de tegenvaller met de Sugarpunch. Hopelijk gaat deze ronde alles wel naar wens. Als ik hier nu weer rondkijk begint het toch wel weer te kriebelen zelf een kweekje te doen. Groeten van Donnie
 3. Leuke toppen in de maak, kijk uit naar je volgende update.
 4. Minder is meer. Kijk je draait overvoeding niet zo snel terug. Leer de plant lezen - ondervoeding is m.i. beter op te vangen. Ze staan er best okee bij, mooi groen! Doe je best amigo.
 5. Die gaan lekker, zien er vitaal uit! Lekker lang voorgegroeid er staat je nog wat te wachten kwa groei ;-) Hou ze groen groetjes Donnie.
 6. Ziet er lekker uit klaver, en ik geloof best dat ze heerlijk ruiken! Hou ze groen, het gaat je tot nu toe goed af!
 7. Kijk deze is een lekkere om te volgen. Veel succes C-W en maak er wat moois van, die ruimte gaat wel volkomen met die bonk van een zon erboven!
 8. Hahah die paarse kratjes! Toen ik snel keek naar de foto leek het net of er een LED box boven hing Ziet er goed uit, gaat een mooie ronde worden zo te zien!
 9. Prachtig veldje Krasi, Shackzilla kan lang staan, makkelijk 14 weken 12/12 ;-) Ik blijf je volgen gab, grtz.
 10. Hi Krasi, Wijselijk dat je ze getopt hebt ook met die enorme groeipotentie van Shack(zilla). Ongetopt wordt monsterlijk dik maar ook meer kans op budrot en lange stelten. Ze staan er fraai bij. Ondanks het drukke schema hier probeer ik af en toe mee te spieken. Groet, Donnie
 11. Ziet er lekker uit Bob, nog even geduld en de dames mooi afrijpen dan heb je straks een potent rokertje. Gr, Donnie
 12. Dingen schijnen loeiheet te worden toch?
 13. Mooi Sjaak superknuppels maar let erg op toprot met zulke vette dames. Ik hou mijn hart vast en hoop dat je het zonder rottigheid tot een goed einde gaat brengen. Gr, Donnie
×
×
 • Create New...