Jump to content

JL070

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About JL070

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. dat laatste en auto flowers zijn de grootste niet ook dus zal wel mee vallend enk ik, 3jaar terug hb ik ze in de zomer gewoon op het balkon gezet tegenover een schoolplein. nooit wat van gehoord. helaas de oogst ook bagger.. was alleen altijd strijd: wie gaat water geven.. pff straks
  2. oke ik woon gelukkig op 3 hoog met grote raampartijen aan allebei de kanten van mn woning dus ik heb in de zomer maanden de hele dag zon staan.
  3. doe ik niet moeilijk over i know. kwam er alleen niet uit met dat zoeken en zo. heb nu al het eea gevonden. neem nu de tijd om me rustig in te lezen. geen haast
  4. bedankt dat je de moeite neemt om het eea helder te makenvoor me top! Ik ga er zeker een kijkje nemen. Heb je voor die autoflowers ook een lamp nodig dan? of kan ik die gewoon in het raamkozijn neerzetten en water geven. sorry als dit een domme vraag is.
  5. thanks! dit helpt me op weg. Wat ik hieronder ookal heb gelezen is miss autoflower ook wel een prima optie. Zit denk ik op gram of 8=-10 per week. Drie jaar terug was je toch ook met een hok bezig .... klopt samen met een huisgenoot, was niet veel geworden. te high om consequent te zorgen voor ze.. first world struggles.
  6. Hoi, Ik ben niet de handigste met computers en ik heb mijn best gedaan met die zoekfunctie te vinden wat ik nodig heb maar kom er niet helemaal uit. Als iemand mij even op weg kan helpen zou dat top zijn. Of een linkje sturen naar andere topic waar het al staat uitgelegd. Eigenlijk vrij simpele vraag: ik ben zelf flink gebruiker en heb al die tijd braaf alles in de shop gekocht. Nu ben ik mn baan kwijt en begint dat toch aardig aan te tikken. Vandaar dat ik zit te kijken naar/hoe ik voor eigen gebruik wat planten kan neerzetten thuis. Ben hier compleet nieuw in geen idee verder. ik heb al aantal dingen gelezen over je stroom, tenten, voeding weet ik het allemaal. Het is alleen erg overwelming om dat zo allemaal in 1 keer in je op te nemen en er zelf mee aan de slag mee te gaan. Ik hoorde dat het legaal is om 5 planten in je huis te hebben. Dus daar zat ik dan ook aan te denken. Is er een post waar wordt uitgelegd wat je nodig hebt voor een simpel huiskweekje (liefst ook zo goedkoop mogelijk op te zetten aangezien ik geen spaargeld heb). Ik heb een lege slaapkamer in mn appartement. Ik woon alleen in een flat en vraag me af qua geur etc hoe erg zoiets overlast veroorzaakt. Ik wil de goede relatie met mijn buren niet hierdoor schaden. Heel erg bedankt alvast.
  7. volgens mij werkt het als je het op de juiste manier gebruikt.. natuurlijk ook tape erbij maar goed dit zijn geruchten
  8. Heel erg bedankt, erg nuttige post top! moet wel lukken zo denk ik plaatje begint redelijk compleet te worden
  9. autoflower niet nodig dan? kleine plant is wel fijn maar wel goede oogst, kan geen topic vinden hierover ben ik blind of .. ?
  10. Zal me best doen, heb nog niet alle materialen rond, maar zat te denken aan ledlampen(vind ik erg duur, dus ik neig naar 350WATT hps lampen) ik denk voor zon hok 2 of 3?. Kweek is voor de knikkers, we zijn beginners. Verder gewoon alle standaardmikmak, proberen het zoveel mogelijk te isoleren en te dempen maarja dan is de vraag wat ik nodig heb aan stille apparatuur maar wel top omstandigheden voor kweek, we gebruiken gewoon gipsplaten, waarsschijnlijk verwarmingselement van een aquarium. moet je nog meer weten?
  11. zoals je aan me berichten kan zien ben ik hier nieuw, beetje aardiger kan wel. maar zal er nu gebruik van maken (bedankt voor de tip) edit: kom er niet helemaal uit, zou je toch linkje kunnen geven zou fijn zijn
  12. kon jij niet gewon antwoord geven of link geven naar de juiste topic????? ipv zon nutteloze
  13. Hey, Heb een hok op zolder van 3 x 2 x 2 gemaakt en wil graag optimaal rendament eruit halen, ik denk in eerste instantie aan autoflower (ivm kostenplaatje, licht) en gebruik van led. Wat is een goeie soort om zoiezo te beginnen (dus niet te gevorderd) en waarmee ik optimaal gebruik maak van de ruimte. (denk aan planten per m2 en aantal gram wat ze geven). Ik zat zelf te denken aan easy bud of ak47. Iemand suggesties? Hoe minder verzorging op gebied van hoge temp. etc hoe beter (er slapen 2 mensen dichtbij (zolder is tussenruimte van 2slaapkamers) dus wil het zo rustig mogelijk houden) Alvast bedankt!
  14. Ik wil er best geld in stoppen, maar dat is dus vraag, wat gaat het kosten om het super stil te maken en stankvrij? moet ik denken aan 3/400 euro, 1000? 2000? Heb hier niet echt kijk op, ja op conrad vond ik wel materialen voor de bouw van kast en pompjes etc. kost oneveer 300/350. (wil niet bezuinigen op materiaal, dat het tenkoste gaat van de kwaliteit. mvg
  15. haha, ja zat te denken aan 20-30planten in begin en dan gewoon autoflower, weet niet wat in zon hok ongeveer kan wil natuurlijk liefst kleine planten met goed rendament. Maar ze weten ervanaf. Is het te realiseren zonder dure luchtreinigers van honderden euro's en kilo's dempmateriaal?
×
×
  • Create New...