Jump to content

Trickystyle

Full member
 • Content Count

  741
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Trickystyle

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Mooi werk Smoker, maar was 1 zijde van de gipsplaten niet wit? scheelt je zoveel schilderwerk als je deze naar beneden had gericht. ;-) Zag tussen je drooghok en "bloeihok" nogal wat ruimte, is daar ook een reden voor? Anders heb je misschien iets meer entreeruimte als je dat doorschuift en kan die deur net effe een tikkie groter dan op de tekening als je er met zand, water e.d. doorheen moet. Succes
 2. Zie je goed taiga, komt nogal wat warmte van een 400W in zo'n klein hokje. Dus blaas het eronder weg en de dames wiegen er lekker bij!
 3. We moeten over, kast is geknipt en daar gaan we! Nog even picca voordat het zover is: Daar staan ze dan 1e dagje onder de 400W: Groeidag 47: Even van boven: Tijd is rijp dat de 5 SM's over gaan naar hun eigen hok, nog een paar nachtjes en dan hebben de 3 weer wat meer ruimte en gaan ze meteen over in de 18 liters!
 4. Tnx Krasi, hopen weer beter te scoren dan de vorige ronde, en dus extra een leuk soortje een keer erin!
 5. Daar gaan we dan weer, tijdens de vorige kweek hebben we niet stilgezeten! We zijn begonnen met zaadjes, helaas ging dit niet helemaal zoals gepland, denk zelf door verdroging van de spongepots. Gelukkig zijn er toch nog 3 van de 8 uitgekomen. Helaas niet de sugar punch zoals ik had gehoopt, hier kwam er maar 1 van uit. Maar de 2 freebee mad shacks kwamen beide uit. Dit is precies wat ik nodig heb ik de kast, dus we gaan ermee verder! De levering: Na 11 dagen zijn we zover: 18 dagen leveren het volgende op: 25 dagen, zo gaat het toch een stuk sneller dan in het echt: Tijd om over te potten dacht ik zo: https://www.wietforum.nl/uploads/1322857591/gal...3209_579216.jpg Het resultaat na 29 dagen, ze hebben ondertussen gezelschap gekregen van 5 Santa Maria stekken: Wat zijn ze nog lief :love: he! Groeit al lekker scheef: Na 39 dagen, er moet ruimte komen in de kast! 1e blaadjes zijn verbrand door contact met de lamp!
 6. Zo we zijn weer paar weken weken verder dus zal jullie even bijpraten! Meteen maar met licht uit en wat close-upjes: Bloeidag (12/12) 53: Rechtse top: Middelste top: Zomaar een zijtopje: Even met de rolmaat: Dan bloeidag (12/12) 59: Momenten voor het knippen bloeidag (12/12) 65: even spelen met de camera: Het resultaat: Links was nog net niet helemaal klaar, maar de volgende dames hadden geen ruimte meer in hun voorgroeiruimte!
 7. Duidelijk weeds, maak jij gebruik van een pollinator, neem aan van wel met zulke hoeveelheden. Daar krijg je dus het poeder (polm) uit. En deze gaat dus de pers in, wat dus eigenlijk Hasj is? Begrijp ik het zo een beetje goed?
 8. Hey weeds, wat doe je precies met die pers? En waar gebruik je het voor. Ben daar zelf allemaal niet zo in thuis.
 9. Daar zijn we weer, we lopen op het eind op het ogenblik, dus wordt nu wel weer lekker spannend! We waren bij dag 35 (12/12), dus gaan verder met dag 42 (12/12): Verder niet zoveel bijzonders, dus dag 45 (12/12): Even met het lampje uit! dag 46 (12/12): Close-up: En de kleintjes onderin: Dag 49 (12/12): Gisteren dag 51 (12/12): Close-up: Over de laatste foto even een vraag, is dit nu een voedingstekort of is dit nu de herfst die zijn intrede maakt (optie 3, is dit hetzelfde?) En de kleintjes: Zal de volgende ronde even wat referentie-materiaal erbij houden! Keep em green!
 10. Even weer een update. We beginnen bij bloeidag 25 (12/12): Tevens daarbij even een close-up: Dan bloeidag 31 (12/12): Ook weer een close-up: Dan bloeidag 35 (12/12), ze worden al lekker zwaar: Ze gaan heerlijk, lekker groen zijn ze nog, vorige rondes begon nu het gele blad te vormen, dus kan niet anders zeggen dan dat het voor mijn doen perfect gaat!
 11. Heb 4 spongepots afgeknipt, heb deze even laten weken in water aangemaakt met de bijgeleverde bacto. de zaadjes in de gaatjes gedaan, even met pincet erin geduwd. in de DP90 gezet in de propegator-bak waarin hydrokorrels zaten welke eerst lekker hebben geweekt in het water met de bacto. lampjes helemaal bovenin de tent gehangen en 24 uur aangezet. Na 7 dagen geen resultaat, dus de spongepots uit elkaar gepulkt, waarin dus zo de zaadjes gevonden waren. Niet opgegeven, dus 8 spongepots afgeknipt en laten weken zonder bacto. hierin de 4 zaadjes gedaan, aan de andere kant de 2 mad-shacks en 1 sugerpunch. Nu na 4 dagen tot mijn grote verbazing komen de 2 mad-shacks gewoon uit, bij 1 al een wortel van dik 2 cm onder de spongpot uit, deze dus in een 0,5 ltr potje gezet. Helaas geen enkele sugerpunch die uit is gekomen. Zal volgende keer eens een andere methode gaan proberen denk ik, maar daar moet ik me eerst eens goed over gaan inlezen hier, we gaan gewoon verder met de 2 mad-shacks en zetten we er gewoon 1 stekkie naast, of er moet nog een punchje opkomen.
 12. Vast wel, was mijn 1e keer zaad natuurlijk, zal maar weer nieuwe moeten gaan bestellen denk ik.
 13. Daar zijn we dan "eindelijk" weer. Eerst maar even bijpraten over de PP, daarna nog even kort nieuws over de sugar punch. We waren bij bloeidag 6 (12/12). Dus dan een week later, Bloeidag 13 (12/12): Vervolgens even met het licht uit, bloeidag 14 (12/12): Een mooi willekeurig topje op, Bloeidag 16 (12/12): Bloeidag 18 (12/12): Bloeidag 21 (12/12): En dan vandaag bloeidag 23 (12/12): We zijn dus ongeveer op 1/3 van de bloeitijd, hopelijk zet de topontwikkeling nu goed door en gebruiken ze niet meer energie voor hun groei. Dan even snel nog het minder goede nieuws, want na een week de Sugar Punch in de Spongepots gehad te hebben. Werd ik wel nieuwsgierig wat de zaadjes aan het doen waren. Ze kwamen namelijk maar niet boven. De zaadjes zijn wel gedeeltelijk gebarsten en er is een klein stukje ''wortel'' uit het zaadje in de grond zat. Even een foto hiervan: Ik heb zelf het idee dat de pot was uitgedraagd en het zaadje dus niet eruit gegroeid kon zijn. Ik heb ze nog een kansje gegeven in een nieuwe spongepot, maar ben er bang voor dat we weer nieuwe moeten gaan bestellen.
 14. Sorry mensen hadden effe lekker weekje vakantie, dus weinig tijd gehad om even een update uit te voeren, nu dan maar een EXTRA lekkere! Groeidag 35 (dag 18 400W): Tevens de dag van omzetten naar 12/12; vanaf hier beginnen we te tellen van de bloeidagen: nou goed bloeidag 1 (12/12) dus: En nog even van boven: Bloeidag 3 (12/12): Bloeidag 6 (12/12): Dit was dus gisteren en nog even van boven: Er zitten aardig wat gele puntjes aan de bladen, dus denk dat we toch iets te geutig zijn geweest met de rhizotonic tijdens het overpotten. Dan nu het EXTRA leuke voor het topic: Sannie heeft een mooi pakketje mijn kant laten opkomen; Nu nog de laatste dingetjes klaarmaken en dan gaan er 4 Sugar Punches onder de 150W T-neon. Eerst in de spongepot uiteraard, vervolgens over naar 0,5 ltr, daarna naar 5 liter. Dan zijn we ong. 7 weken verder en dan hopen we ze in 18 liters onder 400W te gaan afbloeien. Iemand nog opmerkingen of ideeen?
×
×
 • Create New...