Jump to content

Dizzee Grazkal

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dizzee Grazkal

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik kwam dit filmpje tegen tijdens het surven op internet mischien leuk/interesant.. (Ik weet niet of ik het hier goed heb gepost) [Deel1] [Deel2]
  2. Zijn er kant en klare droogtenten tekoop?
  3. Ik doe wat blowmonkey zei Zo zie je maar weer dat er mee oplossingen zijn dan alleen rippen..
  4. Was het belgische leger niet Falliet?? Ik hoorde laatst toen ik hasselt was dat er mischien een Lekker feestje gegeven werd op het terrein van het leger want het leger was falliet en de tereinbeheerder vertelde dat tegen me oom.
  5. Doe ik haha.. en als die zich aanmeld hopen dat die zegt hoe die hier terecht is gekomen
  6. Naar mijn weten zit het zo.. Je mag in nederland in bezit zijn van 5 Wietplanten. Deze moeten buiten staan! Deze planten mogen niet onder een lamp staan. Nu is de groeifase aangebroken er groeien toppen aan dan mogen ze nog steeds in je tuin staan. En zo mag je elke keer als je 5 gram op is nieuwe 5 gram knippen.. Knip je alle toppen in keer dan ben je strafbaar.. Want dan ben je in het bezit van (teveel gram) verdovende middelen. Komt de politie langs en heb je 5 planten staan dan is het enige wat ze kunnen/mogen doen.. Eerst huiszoekingsbevel laten zien. Dan pas naar de planten, en dan mogen ze de planten in beslag nemen, maar je krijgt geen bekeuring en je word ook niet je huis uit gezet. Jammer voor deze kerel..
  7. Voor de duidelijkheid ik was niet van plan deze planten te gaan rippen.. Maar vraag me gewoon af wat je nu het beste kan doen.. Ik ben nieuw op dit gebied en wil zoveel (mogelijk) goede informatie.. Ik vond het een goede plek en zo te zien die andere guerillia kweker ook haha .. Maar was gewoon benieuwd naar de do's en don'ts in dit geval..
  8. Ik zag een verekte goede plek om een guerilla te starten nu loop ik naar die plek en zie ik dat iemand al met 10 planten vermoedelijk stekjes begonnen was op die plek. Nu ga ik natuurlijk niet meer daar planten of daar in de buurt.. Maar wat moet ik nu doen met die bestaande guerilla plek?
  9. Fuckbook wat heb je eraan.. zelfde geldt voor Hiv-es
  10. Hoop voor je dat het een lekker onkruidje word hehe
  11. Dit ziet er dope uit. Deze ga ik volgen
  12. Hoi beste Wietforummers.. Ik en 2 vrienden zijn van plan een guerilla te starten maar onze vraag rest, Is dit nu nog te doen of zijn we te laat? En wat voor zaad kunnen we het beste pakken voor een guerilla? we waren dit van plan: Spliff seeds Jack horor 20 zaadjes gold line 99,9 fem, Bodem opwaarderen met biobizz lightmix 25 liter per plant. Ontkiemen>2/3 weken voorgroei> plantjes Guerilla gooien.. Hoop dat jullie me een goede raad kunnen geven.. Mvg Dizzee
×
×
  • Create New...