Jump to content

falco

Full member
  • Content Count

    304
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by falco

  1. ik zelf heb hollands hope en kc33 ben niet erg te spreken over de kiemkracht van de HH van de 10 zaden slechts 3 ontkiemt(kulu seeds), bij kc33 zijn echter alle 11 ontkiemt. zelfde manier andere leverancier!
  2. zeker! dit blijft een zeer goeie buiten soort zoniet de beste!
  3. falco

    Hollands Hope

    nee dacht dat je iemand anders was! noemt zich ook makreel hjm:
  4. dankje! ik ga het even doorspitten! er komt me nog wel een vraag op moet de plant zegmaar "dood" laten groeien/bloeien?
  5. ok bedankt, ik ga het in iedergeval proberen!
  6. volgens mij begrijp je me niet helemaal, ik bedoel of het nut heeft pk13/14 tegeven tav de zaadproductie
  7. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier edit:Paffie heej! ik gaf pk 13/14 altijd 3 weken, in de laatse week stopte ik altijd met voeding, maar ik wil dus zaad kweken, mij leek het zo hoe groter de toppen de meer zaad?
  8. Goedemorgen! mijn vraag is of ik pk 13/14 moet toepassen bij het kweken van zaden? mijn plan is namelijk om dit jaar een hollandshope en een kc33 te kruisen! heb hier niks over kunnen vinden! zijn er tevens nog andere bruikbare tips? mvg
  9. begin april zaaien, eind april naar buiten, kijk eerst even eind april naar de weersverwachting.
  10. falco

    Sprieten

    je bent eigenlijk te vroeg begonnen! begin april zaaien werkt het beste! je plantjes hebben nu waarschijnlijk een hoop stress wat ook gevolgen heeft voor de plantjes in een later stadium.
  11. falco

    Hollands Hope

    jo bedankt jonge ben je makreel met mat?
  12. Na een lange tijd afwezig te zijn geweest, ga ik maar weer een een keer een buitenkweekje wagen. Mijn vraag is of iemand weet waar ik in omgeving nijmegen(growshop oid) deze zaden kan vinden. Online verkoop gaat niet werken. Bij voorbaat dank, Rob
  13. Zou ik nou niet meer doen dalijk krijg je groei achterstand ... k2altijd zo vol wel oppassen want alle regen blijft in de plant zitten waardoor er toprot kan onstaan in september/oktober wat plastic erover heen als de bloei begint is geen slecht ID.
  14. ikke egt nooit wiet nemen als ik tot in de morgen wakker moet blijfen hahah redbull does the job
  15. ik ga naar sensation wel leuke line up dit jaar
  16. falco

    MsN

    jah whahahahahahah whahahahahha hou op
  17. weetje welke je moet downloade "Outdoor.Growing.Video.In.Der.Schweiz.avi" moet je maar eens kijken hij staat op shareaza en is egt t mooiste filmpje wak heb gezien ... en heet deze documentaire toevallig "the story of the cannabis sativa"?
  18. het werkt ma niet hahha steam is nieuw voor mij ... welke public speel je vaak op ?
  19. lees hoe t kwam? bij onze buren was ingebroken en de wouten waren daar aan t rond snuffelen en natuurlijk ook bij ons vragen... t rook nogal naar wiet in ons huis, dusja komt door zon triest figuur die niet op een fatsoenlijke manier geld kan verdienen To kwekeling : nee als er niet was ingebroken had mn pa niks gedaan buren kunne we t goed mee vinden namelijk
  20. wheheh van mij weet je het enne bij mij doet 1.6 t nou
  21. Dit staat er dus bij het is dus een neppe plant van plastic ja... je hebt van die mensen ...
  22. maja... dat gebeurt nou eenmaal dat er van die domme lui zijn die gaan inbreken zal wel een of andere heroine junk zijn geweest...
×
×
  • Create New...