Jump to content

CaribbeanGrower

Members
  • Content Count

    216
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by CaribbeanGrower

  1. @FrostyFingers Ja idd,ben in Nederland begonnen maar woon nu al 7 jaar hier.
  2. @FrostyFingers Ja de gorilla girl is inderdaad een potent soortje die veel opbrengt. overdekte spot heb ik niet maar is ook niet echt nodig aangezien het hier alleen in de regen seizoen veel regent en voor de rest is het vooral heet met veel zon. De SSH kan wel goed tegen die zon. afgelopen 2 weken heeft het wel continu geregend en ben ik helemaal niet gaan kijken naar de planten op de spot,maar de planten in de tuin doen het wel redelijk goed,zonder rot nog steeds in week 4-6 bloei.
  3. @420man010 De eindresultaat ziet er wel heel goed uit. Ik heb zelf veel zaad SSH en heb een paar maanden geleden buiten een paar gezet. had zelf geen last van rot,en vindt het vreemd waarom jij wel. Ik heb nu toevallig weer een paar aan het groeien.
  4. Hey @FrostyFingers hoe ging het met de gorilla girl? Die had ik voorig jaar zelf ook staan in de tuin en was uiteindelijk een goeie soort. Ik heb nu zelf 1gorilla cookies staan die ik voor "de grap" heb gezet om in mijn tuin af te bloeien,normale/niet autoflower zet ik niet in mn eigen tuin ivm het zicht,politie enz. succes verder.
  5. Ziet er goed uit! K ben zelf critical kweker geworden zo'n beetje. Het is een goeie commersieel soortje die goeie opbrengsten geeft.
  6. ja met goeie aarde,bodemleven hoef je niet veel bij te voeden en hangt af van de soortje kun je hele dikke toppen kweken. Deze is semi-bio gekweekt, met wormenmest, kip-en paarden mest in de aarde gemengt samen met wat zeewier dat ik hier op het strand heb gepakt.
  7. Nee, zelf niet gekweekt. Alleen een keer getest van iemand die het hier buiten heeft gekweekt mr het je zou niet zeggen dt het buiten wiet was,leek gwn op goeie binnen wiet en rookte verder ook zoals het dr uit zag.
  8. Ja, kan ook en als je die topt blijven ze ook redelijk klein.
  9. Ok ik snap je wel, maar zoals Piffer zegt, je kan scroggen,toppen, lst, en trouwens niet alle haze wordt super hoog, super lemon haze had verschillende feno's en de kleinste was het zoetste voor mij, smaakte een beetje naar...een soort kauwgum ofzo en de plant bleef redelijk klein.
  10. Jouw naam he...hou je niet van de haze soorten? hier een lijstje van strains die ik heb opgeschreven om meer onderzoek nr te doen of om eventueel te bestellen: 1. research #32 - sensi seeds ( Fire OG X Silver Haze) 10 week bloei 2.Sweet amnesia haze - sweet seeds (amnesia pheno) 10 weken 3. Silver haze - Vision seeds 10 weken 4. Silver buddah Haze - sumo seeds (ss haze X s lemon haze) 10-11 weken 5. amnesia ganja haze - sumo seeds ( amnesia haze X S buddah haze) 10-11 weken Tja...ik kweek nu in de Caribben en zulke lekkere dingen zijn niet makkelijk te vinden hier.
  11. Crystal candy reviews: https://growdiaries.com/seedbank/sweet-seeds/crystal-candy/reviews
  12. Nee, black domina is van zich zelf niet stabiel en kun je verschillende feno's verwachten. bron:https://en.seedfinder.eu/strain-info/Black_Domina/Sensi_Seeds/ Verder denk ik niet dt de BD de juiste soort voor jouw is aangezien je van zoete soortjes hou en deze niet zoet is, bron ben ik ff te lui om weer op te gaan zoeken! Ik ben zelf op zoek naar zoete soortjes Hier een lijst met zoete soortjes: https://www.cannaconnection.com/strains-top-10-lists/sweet-and-fruity van die lijst heb ik de crystal candy gehad en was wel de moeite waard.
  13. Verder moet je kijken wat voor smaken je lekker vindt en een strain naar die smaak zoeken.
  14. Ja, double black is net als black domina alleen stabieler (neem ik aan). Ik ken de soort verder niet maar heb wel veel goeie dingen erover gelezen.
  15. Black Domina klinkt idd als een goeie, heb toevallig een double black ( black domina X black domina) in de groei en het ziet er veel belovend uit! Heb toevallig ook deze week een super skunk in bloei gezet!
  16. Hey Vakman waarom zeg je dat 25 graden net te laag is? Had ik maar die temp. hier. Over het algemeen wordt een temp. van 20-25 C° aanbevolen als het zo kleintjes zijn, en 22-28 C° als ze wat groter worden. bronnen: marijuana grow bible, https://www.royalqueenseeds.com/blog-indoor-cannabis-growing-relative-humidity-and-temperatures-n243 25 is prima, hier groeien ze wat trager dan in zo'n klimaat.
  17. Het ziet er goed uit man. Ik heb zelf ook wat critical staan.
  18. Succes bro. K kweek zelf guerilla met potten. Cocos en aarde
  19. Hey maat hoe gaat het met alles? Ik ben benieuwd naar de critical. Ik ben/ga verschillende critical kruisingen testen. Heb nu de critical cheese en de critical kush.
  20. pp is wel sativa en begint wat later te bloeien maar bloeit niet zo lang. Je hoeft geen kale mafkezen te oogsten. Je kan mid/eind october oogsten en als je goeie nazomer hebt kan je normaal oogsten maar ja...ik heb makkelijk praten hier.
  21. Skutters,volgens mij berekend Sannie de bloeitijd vanaf 12/12, dus je moet even herberekenen...en natuurlijk naar de trichs kijken. Ziet er verder prachtig uit.
  22. Ik heb hier ook problemen gehad met de shackzilla. Ik heb Sannie gemaild en verteld hoe ik ontkiem (paper towel methode), en ik moest van hem anders ontkiemen (in verwarmde propagator) en dat anderen hier geen problemen mee hebben. Ik heb daarna weer shackzilla besteld en dit keer in een propagator (niet verwarmd want dat was nu even geen optie, maar is niet nodig aangezien het hier al warm is!) Van de shackzilla is er weer eentje niet opgekomen en eentje die heel langzaam groeit. De sugar punches deden het allemaal prima!
  23. Mooi man,success! Hopelijk kan je optijd oogsten. Ik heb zelf shackzilla buiten staan nu!
×
×
  • Create New...