Jump to content

CaribbeanGrower

Members
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About CaribbeanGrower

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  ‘wietschuur van Europa’

Recent Profile Visitors

151 profile views
 1. Het ziet er goed uit man. Ik heb zelf ook wat critical staan.
 2. Succes bro. K kweek zelf guerilla met potten. Cocos en aarde
 3. Hey maat hoe gaat het met alles? Ik ben benieuwd naar de critical. Ik ben/ga verschillende critical kruisingen testen. Heb nu de critical cheese en de critical kush.
 4. pp is wel sativa en begint wat later te bloeien maar bloeit niet zo lang. Je hoeft geen kale mafkezen te oogsten. Je kan mid/eind october oogsten en als je goeie nazomer hebt kan je normaal oogsten maar ja...ik heb makkelijk praten hier.
 5. Skutters,volgens mij berekend Sannie de bloeitijd vanaf 12/12, dus je moet even herberekenen...en natuurlijk naar de trichs kijken. Ziet er verder prachtig uit.
 6. Ik heb hier ook problemen gehad met de shackzilla. Ik heb Sannie gemaild en verteld hoe ik ontkiem (paper towel methode), en ik moest van hem anders ontkiemen (in verwarmde propagator) en dat anderen hier geen problemen mee hebben. Ik heb daarna weer shackzilla besteld en dit keer in een propagator (niet verwarmd want dat was nu even geen optie, maar is niet nodig aangezien het hier al warm is!) Van de shackzilla is er weer eentje niet opgekomen en eentje die heel langzaam groeit. De sugar punches deden het allemaal prima!
 7. Mooi man,success! Hopelijk kan je optijd oogsten. Ik heb zelf shackzilla buiten staan nu!
 8. Hey VK hoe hoog is de luchtvochtigheid daar? Vrienden van mij hebben hier sugar punch gekweekt, een klein beetje rot wel (minder dan 10%, minder dan 2 gram rot) en LV is hier tussen 65-75%.
 9. Hey VK, k vraag me af waar je de zaadjes vandaan heb. K bn ook bezig met kweek in zon soortgelijke klimaat en zou ook die soort willen kweken!
 10. Voorige maand ook sugar punch ontkiemt en problemen mee gehad. 1 helemaal niet opgekomen en 3 most Ik "helpen", Allen 1tje deed het prima van een pakje van 5. Gr, CG
 11. Mooi man,bij mij begonnen sommige soorten all na 2weken te bloeien.
 12. Hey vena, hoe is de grond daar, hier is de grond kut En is guerilla kweken moeilijk.
 13. Doe het niet, planten hebben licht nodig on te groeien En bloeien. Zonde van je tijd!
 14. Mooi man, success! Ik ben zelf van plan om een super silver haze kruising(WS. Sugar punch) buiten te zetten in feb-maart.
×
×
 • Create New...