Jump to content

CaribbeanGrower

Members
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

CaribbeanGrower last won the day on November 21 2019

CaribbeanGrower had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutraal

About CaribbeanGrower

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  ‘wietschuur van Europa’

Recent Profile Visitors

510 profile views
 1. @FrostyFingers Ja idd,ben in Nederland begonnen maar woon nu al 7 jaar hier.
 2. @FrostyFingers Ja de gorilla girl is inderdaad een potent soortje die veel opbrengt. overdekte spot heb ik niet maar is ook niet echt nodig aangezien het hier alleen in de regen seizoen veel regent en voor de rest is het vooral heet met veel zon. De SSH kan wel goed tegen die zon. afgelopen 2 weken heeft het wel continu geregend en ben ik helemaal niet gaan kijken naar de planten op de spot,maar de planten in de tuin doen het wel redelijk goed,zonder rot nog steeds in week 4-6 bloei.
 3. @420man010 De eindresultaat ziet er wel heel goed uit. Ik heb zelf veel zaad SSH en heb een paar maanden geleden buiten een paar gezet. had zelf geen last van rot,en vindt het vreemd waarom jij wel. Ik heb nu toevallig weer een paar aan het groeien.
 4. Hey @FrostyFingers hoe ging het met de gorilla girl? Die had ik voorig jaar zelf ook staan in de tuin en was uiteindelijk een goeie soort. Ik heb nu zelf 1gorilla cookies staan die ik voor "de grap" heb gezet om in mijn tuin af te bloeien,normale/niet autoflower zet ik niet in mn eigen tuin ivm het zicht,politie enz. succes verder.
 5. Ziet er goed uit! K ben zelf critical kweker geworden zo'n beetje. Het is een goeie commersieel soortje die goeie opbrengsten geeft.
 6. ja met goeie aarde,bodemleven hoef je niet veel bij te voeden en hangt af van de soortje kun je hele dikke toppen kweken. Deze is semi-bio gekweekt, met wormenmest, kip-en paarden mest in de aarde gemengt samen met wat zeewier dat ik hier op het strand heb gepakt.
 7. Nee, zelf niet gekweekt. Alleen een keer getest van iemand die het hier buiten heeft gekweekt mr het je zou niet zeggen dt het buiten wiet was,leek gwn op goeie binnen wiet en rookte verder ook zoals het dr uit zag.
 8. Ja, kan ook en als je die topt blijven ze ook redelijk klein.
 9. Ok ik snap je wel, maar zoals Piffer zegt, je kan scroggen,toppen, lst, en trouwens niet alle haze wordt super hoog, super lemon haze had verschillende feno's en de kleinste was het zoetste voor mij, smaakte een beetje naar...een soort kauwgum ofzo en de plant bleef redelijk klein.
 10. Jouw naam he...hou je niet van de haze soorten? hier een lijstje van strains die ik heb opgeschreven om meer onderzoek nr te doen of om eventueel te bestellen: 1. research #32 - sensi seeds ( Fire OG X Silver Haze) 10 week bloei 2.Sweet amnesia haze - sweet seeds (amnesia pheno) 10 weken 3. Silver haze - Vision seeds 10 weken 4. Silver buddah Haze - sumo seeds (ss haze X s lemon haze) 10-11 weken 5. amnesia ganja haze - sumo seeds ( amnesia haze X S buddah haze) 10-11 weken Tja...ik kweek nu in de Caribben en zulke lekkere dingen zijn niet makkelijk te vinden hier.
 11. Crystal candy reviews: https://growdiaries.com/seedbank/sweet-seeds/crystal-candy/reviews
 12. Nee, black domina is van zich zelf niet stabiel en kun je verschillende feno's verwachten. bron:https://en.seedfinder.eu/strain-info/Black_Domina/Sensi_Seeds/ Verder denk ik niet dt de BD de juiste soort voor jouw is aangezien je van zoete soortjes hou en deze niet zoet is, bron ben ik ff te lui om weer op te gaan zoeken! Ik ben zelf op zoek naar zoete soortjes Hier een lijst met zoete soortjes: https://www.cannaconnection.com/strains-top-10-lists/sweet-and-fruity van die lijst heb ik de crystal candy gehad en was wel de moeite waard.
 13. Verder moet je kijken wat voor smaken je lekker vindt en een strain naar die smaak zoeken.
 14. Ja, double black is net als black domina alleen stabieler (neem ik aan). Ik ken de soort verder niet maar heb wel veel goeie dingen erover gelezen.
×
×
 • Create New...