Jump to content

CaribbeanGrower

Members
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

CaribbeanGrower last won the day on November 21 2019

CaribbeanGrower had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutraal

About CaribbeanGrower

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  ‘wietschuur van Europa’

Recent Profile Visitors

414 profile views
 1. ja met goeie aarde,bodemleven hoef je niet veel bij te voeden en hangt af van de soortje kun je hele dikke toppen kweken. Deze is semi-bio gekweekt, met wormenmest, kip-en paarden mest in de aarde gemengt samen met wat zeewier dat ik hier op het strand heb gepakt.
 2. Nee, zelf niet gekweekt. Alleen een keer getest van iemand die het hier buiten heeft gekweekt mr het je zou niet zeggen dt het buiten wiet was,leek gwn op goeie binnen wiet en rookte verder ook zoals het dr uit zag.
 3. Ja, kan ook en als je die topt blijven ze ook redelijk klein.
 4. Ok ik snap je wel, maar zoals Piffer zegt, je kan scroggen,toppen, lst, en trouwens niet alle haze wordt super hoog, super lemon haze had verschillende feno's en de kleinste was het zoetste voor mij, smaakte een beetje naar...een soort kauwgum ofzo en de plant bleef redelijk klein.
 5. Jouw naam he...hou je niet van de haze soorten? hier een lijstje van strains die ik heb opgeschreven om meer onderzoek nr te doen of om eventueel te bestellen: 1. research #32 - sensi seeds ( Fire OG X Silver Haze) 10 week bloei 2.Sweet amnesia haze - sweet seeds (amnesia pheno) 10 weken 3. Silver haze - Vision seeds 10 weken 4. Silver buddah Haze - sumo seeds (ss haze X s lemon haze) 10-11 weken 5. amnesia ganja haze - sumo seeds ( amnesia haze X S buddah haze) 10-11 weken Tja...ik kweek nu in de Caribben en zulke lekkere dingen zijn niet makkelijk te vinden hier.
 6. Crystal candy reviews: https://growdiaries.com/seedbank/sweet-seeds/crystal-candy/reviews
 7. Nee, black domina is van zich zelf niet stabiel en kun je verschillende feno's verwachten. bron:https://en.seedfinder.eu/strain-info/Black_Domina/Sensi_Seeds/ Verder denk ik niet dt de BD de juiste soort voor jouw is aangezien je van zoete soortjes hou en deze niet zoet is, bron ben ik ff te lui om weer op te gaan zoeken! Ik ben zelf op zoek naar zoete soortjes Hier een lijst met zoete soortjes: https://www.cannaconnection.com/strains-top-10-lists/sweet-and-fruity van die lijst heb ik de crystal candy gehad en was wel de moeite waard.
 8. Verder moet je kijken wat voor smaken je lekker vindt en een strain naar die smaak zoeken.
 9. Ja, double black is net als black domina alleen stabieler (neem ik aan). Ik ken de soort verder niet maar heb wel veel goeie dingen erover gelezen.
 10. Black Domina klinkt idd als een goeie, heb toevallig een double black ( black domina X black domina) in de groei en het ziet er veel belovend uit! Heb toevallig ook deze week een super skunk in bloei gezet!
 11. Hey Vakman waarom zeg je dat 25 graden net te laag is? Had ik maar die temp. hier. Over het algemeen wordt een temp. van 20-25 C° aanbevolen als het zo kleintjes zijn, en 22-28 C° als ze wat groter worden. bronnen: marijuana grow bible, https://www.royalqueenseeds.com/blog-indoor-cannabis-growing-relative-humidity-and-temperatures-n243 25 is prima, hier groeien ze wat trager dan in zo'n klimaat.
 12. Het ziet er goed uit man. Ik heb zelf ook wat critical staan.
 13. Succes bro. K kweek zelf guerilla met potten. Cocos en aarde
 14. Hey maat hoe gaat het met alles? Ik ben benieuwd naar de critical. Ik ben/ga verschillende critical kruisingen testen. Heb nu de critical cheese en de critical kush.
×
×
 • Create New...