Jump to content

Lion

Full member
  • Content Count

    1,071
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lion

  1. Nogmaals... Hoe ga je dat testen?????
  2. Hoe ga je verder de THC meten? Met het oog??
  3. Ik wist niet dat Sergio Herman ook kweekte!!
  4. Hoef je niks van te kennen! Beetje boerenverstand is genoeg om te weten dat dit hocus pocus van de bovenste plank is! HALLELUJAH!!!
  5. Hoe zit dat hier eigenlijk????
  6. Foei foei!!! Heb best goeie ervaringen met DF hoor!
  7. Zeg je goed! Nergens voor nodig! Super vette planten, maar de vraag is... geraken ze nog degelijk afgebloeid??? Ik vrees ervoor eerlijk gezegd!
  8. Bij mij zijn er net 5 van de 6 SM F8 gekiemd... dus niks mis mee!
  9. Van waar heb je die Double Fun? Heeft je plant mss vals licht 's nachts want deze is toch wel erg laat! Mijn DF's waren 2 jaar geleden klaar eind sept-begin okt.!
  10. Capillaire werking zal je bedoelen! 5L inwateren op 90l grond was ok geweest op voorhand.... nu 5L gaan toevoegen is niet aan te raden! Je sprak tevens van water geven de eerste keer dat het eronder uit druppelt... hoeveel water heb je dan nodig denk je? Grond mag/moet vochtig zijn maar niet zeiknat! Het beste is idd langs onder water te geven!
  11. 5 Liter water voor zaailingen van 5 dagen oud??? Water geven tot je medium zeiknat is??? Doe effe normaal joh!!!
  12. De DG is m.i. veel stabieler dan de RD! Van de Denen die ik de voorbije 2 jaar had ben ik het meest tevreden over de DG! Eind september klaar met mooie compacte toppen met veel hars en een lekker kruidig rokertje die er goed inhakt! De oogstijd van RD daarentegen varieert van begin sept tot midden oktober met een variatie aan geuren, de meesten ruiken lekker zoet/fruitig ruikend naar ananas maar sommigen hebben een chemisch, euchalyptus achtig geurtje... Helaas had ik er vorig jaar ook 2 bij die helemaal suckten met waardeloze fluffy harsloze toppen! Veel leesplezier verder!
  13. Ziet er als verwacht SUPERVET uit! Dat de dampjes je moge smaken!!! Hasta la huego.... aan de andere kant van het net weliswaar!
  14. Ik vraag me af waar jij naar toe wil? Terug in de bossen gaan wonen??... vuur met twijgjes maken en jagen op wild met zelgemaakte speer??? Ja hallo!!!?????
  15. Gecondoleerd met het verlies van je dierbare! Niks zo erg als je trouwe vriend te moeten afgeven!!! Sterkte!!!
  16. High Back from gone! Hoe is t hier afgelopen?? Grts
  17. Je mag ze ook hier droppen hoor!
  18. Een boer... letterlijk en figuurlijk!!!
  19. Das heeeeeeeeeeeeeeeel goed nieuws! Vraag je maar eens af waarom ze het weigerden en waar ze bang voor zijn!!!! De macht van de farma-industrie reikt heel ver... van mij mag dat crapuul de brandstapel op!!!!
  20. Vreemd dat je jezelf 3 keer herhaalt!
  21. De DG rocks!!! Die ON ziet er net hetzelfde uit als bij mij.... commercieel gezien ben je er niks mee... maar ik denk dat ze lekker gaat wegroken! Ruikt ze ook extreem zoet/sinaasachtig bij jou?
×
×
  • Create New...