Jump to content

Pide

Full member
  • Content Count

    465
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Pide

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Hey, op zon reactie zat ik te wachten Ik heb een operatie gehad. Ik loop nog 6 weken met krukken rond. Omdat ik overdag bijna niet beweeg( op bed liggen) heb ik die trombose prikken. Wat jij verteld over bloedvaten die vernauwen had ik wat gelezen op internet. Daarom wil ik graag wel zeker weten of ik veilig kan blowen . Ik kijk het even aan, ik heb een kleine hand vaporiser. Misschien probeer ik die een beetje, ik denk dat ik toch wel even contact met een arts opneem. In ieder geval bedankt voor je reactie. Ik kom er denk ik wel uit zo
  2. Dat wou ik wel doen ja, maar mijn ma weet niet dat ik blow... En dat word dan dus lastig. Ik wou anders morgen misschien even naar de GGD bellen, ik denk dat zij het ook wel weten aangezien zij ook prikken geven. Maar ik hoopte dat hier iemand zou zijn met een antwoord? Iig thanks voor het mee denken
  3. Een week geleden ben ik geopereerd aan mijn knie, na een week medicijnen ben ik er mee gestopt. Ik moet wel 42 dagen lang elke dag een prik in mijn buik zetten ( bloedverdunners) tegen trombose. Ik heb ook een kous om mijn been heen die ook tegen trombose is. Nu ben ik benieuwd wanneer ik weer af en toe een blowtje kan roken. De medicijnen gebruik ik al 3 dagen niet meer, alleen de prikken spuit ik nu nog. Zou ik al af en toe kunnen blowen of zou dit de kans op trombose verhogen? Iemand die ervaring heeft?
  4. Ziet er gewoon nog steeds super uit man! Lekker dat je ook geen warmte problemen hebt in je kleine hokje. Hopelijk zijn ze snel rijp man! Je kunt in iedergeval wel weer effe vooruit na deze oogst!
  5. Wanneer gezaaid en geoogst? ( heb zelf ook zaden liggen van die kruising en ben dus wel benieuwd )
  6. Thanks man! Ik vind hem zelf wel lekker, beetje high. Ik ben benieuwd hoe hij bij jou gaat worden! Groetjes
  7. Pff wat is dit moeilijk om een goed soortje uit te zoeken! Na lang twijfelen heb ik besloten om dit jaar met 3 soortjes op mijn guerilla spot te gaan, namelijk: 3 x Pamir gold Dutch passion Feminised 3 x Durban poison Dutch passion Feminised 5 x Special Queen 1 Royal queen Feminised 20 x ADH47 autoflower Regulier Bij sommigen zie ik al dat zij bezig zijn met voor groeien om al vroeg te beginnen. Ik wil de ADH47 misschien ook binnenkort al kiemen en misschien zelfs 2 rondjes daarmee doen.
  8. Thanks, ik heb het nu maar even op zolder te drogen gelegd. Hopen dat ik binnenkort weer verder kan. En chill dat je die aardebakken kan regelen dan. Die balkon bakken waren voor mij ideaal omdat een normale pot te hoog werd. Op die manier scheelde het toch weer 15cm in hoogte voor mij Maar ik kijk natuurlijk altijd nog in dit topic mee!
  9. Ziet er goed uit Spikey!! Misschien kun je van die balkon bakken gebruiken als aarde bakken voor volgende kweek? Ik gebruikte ze zelf ook, waren 10 liter per bak. Zelf een aarde bak maken is ook ideaal als je dat kunt ( niet dat dat nou zo moeilijk is ) En die haze bleef bij mij ook zo lang door groeien! Als ik nog een scrog kweekje doe dan neem ik geen haze meer Maar dit worden wel knuppels man ben benieuwd
  10. Wegens omstandigheden heb ik het hokje MOETEN afbreken( nee gelukkig geen blauwe!) . Die haze was nog niet rijp, die power kush was te vroeg ge oogst. Heb daar nu 70 gram nat van. Foto's post ik nog wel. Zwaar klote dat die haze nu voor niks is geweest en dat die power kush niet nog dikker kon worden. Beter iets als niets... Nu het hokje weg is heb ik ook niks meer om in te drogen. Tot nu toe open ik de weckpot elke avond zodat de vocht uit de pot kan. Af en toe leg ik de oogst op de verwarming... Deze kweek is dus mislukt Misschien komt het hokje ooit nog ergens anders te staan, ik weet nu wel dat ik het scrog net nog lager moet hangen om in het zelfde formaat hokje te kunnen kweken. Shit happens, maar dit is wel een erg klote moment om de stekker eruit te trekken. Thanks voor jullie reacties allemaal!
  11. Mooi resultaat tot nu toe!! Ik heb je hele topic gevolgd en vind dat je het knap hebt gedaan dat binden zo. Ik zou ze zo lang mogelijk laten staan zoals Lemonhaze zegt, beter te lang laten staan als te vroeg oogsten.
  12. Hey spikey, alles gaat nu wel beter. De foxtails worden minder en ik heb de toppen weer iets lager aan het net gebonden. Ze beginnen nu lekker aan te dikken. Verder heb ik gelukkig nog geen bladproblemen behalve door de warmte een beetje. De lamp staat nu aan en ik kan geen foto's maken, dan krijg ik van die zwarte strepen op de foto's. Morgen of overmorgen probeer ik wat foto's te maken. P.s, jouw mini hokje staat er zeer mooi bij!
  13. Hey Spikey, ziet er nog gezond uit! Goed bezig man
  14. Wauw! mooi tentje Elmo, goede vooruitgang! Ik zou de plantjes laten staan anders beschadig je de wortels. Ben benieuwd hoe dit kweekje verder loopt
×
×
  • Create New...