Jump to content

Peptalk

Full member
  • Content Count

    353
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Peptalk

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zeeland
  1. Peptalk

    Leuk kastje

    Sorry heb zelf geen rails. Het gaat hier ook om een kast met 1 deur (zie afmetingen) Hoop dat Grow weed je kan helpen.
  2. Peptalk

    Leuk kastje

    Beste leden, Hoewel het niet de bedoeling is dat dit een soort marktplaats gaat worden, wilde ik toch even iets zeggen. Wij hebben hier een kledingkast op overschot. Het is de pax kast van ikea met deur (met daarop een intacte passpiegel). Nou had ik die zelf aangeschaft omdat de afmetingen voor mijn doeleinden (kleinschalige kweek) eigenlijk perfect waren. Echter door omstandigheden kan dit niet meer door gaan. Nu wilde ik de kast niet zomaar naar de stort brengen, dus ik hoop voor een paar tientjes nog iemand blij te kunnen maken. Afmetingen van de kast zijn: Breedte: 49.8 cm Diepte: 59.7 cm Hoogte: 236.4 cm Kleur: Nexus berk Voor geïnteresseerde als zijnde kledingkast: Er zit dus een mooie grote passpiegel aan de binnenkant van de deur. Onderin in de kast is het mogelijk 1 plank te bevestigen. De rest van de ruimte kun je gebruiken om kleding aan een roede op te hangen. Kast is in onderdelen helemaal compleet! Echter, er kan wel eens een schroefje missen. Stuur ff een pm als je hem gebruiken kunt!
  3. In dezelfde klas waar je leert dat bestuiVen met een v'tje geschreven wordt Denk dat de TS inmiddels wel uitgebloeid is, en hoop voor hem dat z'n rozenwiet hem zal smaken =)
  4. Absolute resistentie lijkt mij met zulke genetica inderdaad onmogelijk. Soorten die beter tegen rot kunnen dan andere zijn er zeker, maar geen enkele strain kan 100% resistent gemaakt worden. Ook niet bij selectie of klonen.
  5. Zonde. Het waren zover ik weet eerlijke kwekers die niet rommelden met hun waren. Maar voor hun komen wel weer een groep criminelen in de plaats die kweken met tering zooi of het verzwaren of bespuiten..
  6. Vind 4 ons per plant wel ERG hoog hoor! Het is haalbaar, maar niet wanneer je er 200 in een maisveld hebt staan. 400 gram zijn best flinke struiken.. En muis en vis: Het blijft altijd een kat en muis spelletje he
  7. Note aan Candamile: Het is dan ook niet verstandig je portie in meerdere keren te nemen. Vanwege de super snelle tolerantie zul je die 2e dosis bijna niet merken, en word je trip enkel wat verlengt. Ik vind het ook niet bijster verstandig uitgeplant om te gaan trippen voor het slapen gaan wanneer je er de volgende dag vroeg uit moet en dan nog eens bijdoseren ook..
  8. NA het verduisteren, wanneer de plant dus als bloeit, zal het niet veel nut hebben haar dan nog in de volle grond te zetten.... In de volle grond zetten doe je vooral omdat je dan flinke bossen kunt ontwikkelen, en die groei is er een eind uit wanneer ze in de bloei staat. Juist dan vind ik het belangrijk de plant geen stress meer te geven (overpotten zorgt voor flink wat stress). Ook is het juist in de bloei handig een plant in een pot te hebben. Zie er dus enkel nadelen aan eigenlijk....
  9. Peptalk

    zadenkweek

    Gewoon goed te roken. Dat scherpe en stinkende zal dan wel door de zaadjes komen die dan gerookt worden?? Ik ervaar het als reguliere buitenwiet, hooguit iets minder potent. Zaadjes rook je uiteraard niet. Wanneer je niet zo heel veel hebt: Gewoon er uit peuteren tijdens het crushen zoals Jan al zegt. Bij grotere hoeveelheden kun je (als de toppen nog aan de takken zitten) de takken zachtjes tegen de wanden van een badkuip slaan. Dit wanneer de takken al droog zijn. Hierna de zaden nog even een weekje laten drogen.
  10. Omdat tupperware van plastic is, en dat een smaak af kan geven aan de wiet. Het blijft namelijk wel een poosje in die potten. Ook is tupperware lichtdoorlatend, dus ook die zul je donker moeten bewaren. Weckpotten vind ik ook een stuk makkelijker te luchten.
  11. Bij mij heeft ice hasj altijd vrij weinig geur.. Naar wiet ruikt het niet, meer wat aarde achtig geurtje. Wel lekker om te ruiken. Ik heb het dan ook niet in de oven gedaan, maar au-bain marie uit laten dampen. Bij mij blijven er kleine bruine (niet licht en niet donkerbruin) brokjes over. En is die weegschaal nou zo groot? Het 'drolletje' wat je daar hebt liggen lijkt in vergelijking met de grootte van de weegschaal er echt niet op het aangegeven gewicht te zijn..
  12. Je hebt ook biologische groei en bloeivoeding hoor. Ook kun je je grond voor de kweek op een natuurlijke manier opwaarderen waardoor je later niet of minder hoeft bij te voeden. Hoever is ze al? Nieuwe close up foto's van de toppen??
  13. Ik heb ook flink staan overgeven na m'n eerste jointje, en kijk wat dat me gebracht heeft.
  14. Gewoon laten staan totdat er rot of andere narigheid in komt. Bruine bladeren is niet zo erg, en elke dag dat ze staan is meegenomen. Als de nachtvorst flink begint in te zetten zou ik wel oogsten. Een of twee graden onder nul trekken ze wel.
×
×
  • Create New...