Jump to content

gin0

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About gin0

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Probleem gevonden heb een nieuwe maxi controller aangesloten en alles werkte meteen. Het lag dus toch aan de maxi controller ipv de sensor.
  2. Klaver ik denk dat je ook gelijk hebt. Ben eerder van mening dat de maxi controller niet goed werkt aangezien ik vandaag een andere co2 sensor heb getest van een maat van mij. Wat is heel raar vind is dat de maxi controller een 2 aangeeft waar eigenlijk een sterretje hoort te staan. Als ik de beschrijving moet geloven betekent de 2 (CO) Carbon monoxide alarm ( toxic) Weet niet precies wat dat moet betekenen.
  3. Volgens mij kan je weinig instellen op de timer. Staat gewoon op 12 uur aan uit. Misschien toch maar overstappen op andere co2 controller, word er een beetje gek van als iets niet werkt
  4. Moet trouwens het groene ledje branden op de co2 sensor of is dat voor de lol groen. Airsupplies zei dat de maxicontroller op instelling licht permanent aan moet. Beetje vaag verhaal allemaal.
  5. Ja de lichten staan aan. Het enige wat wel knippert is een getal 2 naast de ppm op de maxicontroller. Kan ook nergens vinden waar dat voor is.
  6. Dat is juist het rare ervan als ik hem zonder controller gebruik brand hij goed. Je hoort dan ook meteen de magneetklep open gaan.
  7. Beste forumleden, Gebruik DimluxMaxi Controller 2.1 + Co2 sensor V2 + CO2 generator Biogreen propaangas. Krijg het niet voor elkaar om de kachel open te sturen. Waakvlam blijft aan en als ik de ppm ophoog zet gebeurt er niks. Misschien zie ik iets over het hoofd, hoop dat iemand mij een goede tip kan geven.
  8. Hoorde vanmiddag ook in de wandelgangen dat phresh gaat stoppen met leveren van filters. Maar ja ze zeggen zoveel de afgelopen dagen. Voor de zekerheid sowieso wat ingeslagen.
  9. Ik ben het met doc eens, moet het wel heel veel stront zijn als ik het zo zie Lijkt ook verdacht veel op koolstof.
  10. Heb toevallig vandaag een Hotbox SIROCCO 1800Watt gekocht. Hoop dat ik daar geen miskoop mee heb gedaan. Iemand misschien idee of deze veilig is? Vind het wel veilig dat hij automatisch uitslaat als de temperatuur bereikt is wat je aangeeft.
  11. Heb er zelf 2 van Eutech, prima dingen en makkelijk te ijken.
  12. Als ik jou was zou ik ook lekker voor de 1500 m3 gaan vooral als je maar met 2a3 lampen gaat werken. 3250 m3 is echt te veel van het goede
  13. gin0

    Ozonisator

    Zou er niet aan beginnen als ik jou was. Trek zelf je conclusie maar http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=66133&st=0
  14. Ben ook wel heel benieuwd hoe het er nu bij staat.
×
×
  • Create New...