Jump to content

-MD-

Members
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About -MD-

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. -MD-

  great news !

  idd ja hij had een paar vrouwelijke haren. wel 99% mannelijke bloemen. maar ik ga ze wel proberen, in een aparte tent.
 2. -MD-

  great news !

  thanks all. ik zou er natuurlijk ook geheel naast kunnen zitten??. maar uuhhh mag ik nu ook een naampie verzinnen?? ben wel benieuwd hoe het eind resultaat is. sterke shit in het paars.
 3. zoals sommige weten had ik laatst in mijn indoor tuintje een mannelijke killingfields. die is perongeluk een beetje gaan stuiven. die plant er uit gehaald. en de rest in de gaten gehouden. maar aan geen enkele plant kwamen er mannelijke kenmerken. nou ben ik verleden week de andere planten gaan knippen. de andere planten waren hericules, chocalate haze en strawberry haze. allemaal hadden ze flinke toppen. ik helemaal blij. nu hangen ze bijna een week te drogen, en ik ging net even kijken bij de topjes. en wat ligt er allemaal op de bodem van de tent....................... allemaal zaden. ??????????? ik denk krijg nou wat. dus ik ben alle toppen gaan nakijken. en waar vielen er nog meer zaadjes uit....... de hericules. krijg nou wat. heeft de killingfield de hericules bevrucht??? lijkt er wel op. de hericules is een dikke top en heeft onder de poedersuiker gestaan(lijkt zo ) en tja allemaal zaadjes. ze hebben een mooie "tijger"print ik heb er nu in de gouwegijt 26 zaadjes kunnen vinden. wat denken jullie zal dit een kruising zijn tussen hericules en killingfield??
 4. ik ben in het begin in de tent gaan zitten. er waren 2 licht lekken en die heb ik toen gedicht. deze herma plant stond helemaal in de andere hoek van de lucht inlaat. de flappen zijn altijd dicht, en er komt ook geen licht meer doorheen.
 5. super man. ik had je al een replay gestuurt. maar als het aan de kweeker ligt, waar zou het dan aan moeten liggen. en met licht lek bedoel je BV dat er ergens in kas een licht straal komt van buiten? maar als het aan mij ligt moet de rest het dan ook niet hebben.? het is echt alleen deze plant(in deze kweek). in ieder geval naar mijn mening top op gelost. en wat ik ook al zei "ken altijd gebeuren"
 6. idd dacht ik al. MMMMM heb je dat gemeld bij sannie's? Het ken nartuurlijk altijd gebeuren naar mijn mening. maar als je het niet meld bi jhem ken hij er ook niets mee doen, om dit probleempje te voorkomen. En zo ja als het wel hebt gemeld hoe heeft hij het op gelost??
 7. idd we gaan van het beste uit. en ik hou de andere dames goed in de gaten. maar er staan wel allemaal verschillende dames in de tent. de herma was een killingfield. maar er staan ook hericules, cheeseberry en choclate haze in de tent. maakt dat uit?? heeft killingfield mannezaad invloed op andere type planten??
 8. thanks ze heeft 4 weken groei gehad(vanaf zaad) en staan nu 3 weken in bloei. ontkiemen niet mee gerekent onder 400watt en ze was 1,30m
 9. -MD-

  o nee

 10. yep omgelegt paar foto's gemaakt zal ze zo ff online gooien.
 11. ik wist het wat me op valt aan de herma is dat ze echt als een raket groeit. veeeeel meer dan de rest. ze steekt ongeveer 20 a 25 cm boven de rest uit. jammer dat er tussen de fem zaden een herma zit. ik denk wel dat ik er de schaar in zet.
 12. en wat er mee te doen? vrouwelijke haren maar volgens mij ook mannelijk bloemen. wie ken hier uitsluitsel over geven. als het mannelijk is waneer moet ik de zaden eraf halen?
 13. is het nou zo simpel dat als ik er een 600watt ophang dat ik dan er ook meer af haal??
 14. hahahaha idd. wel 184,2 droog he.
×
×
 • Create New...