Jump to content

milowflow

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About milowflow

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Neem een dunne vanillesigaar zonder filter, rol de tabak eruit en stopt er bijna een gram gecrushte wiet in. Dat is dan genoeg voor 2 personen. Ongelofelijk goede smaak dan en totaal geen last van dat ontzettend herkenbare gevoel wat jij beschrijft
  2. hey Bio Dan zal ik binnekort toch eens goed gaan kijken haha.. Ja ik bedoel inderdaad van zonsopgang tot zonsondergang. 24 uur per dag zon Hmm ja dat topic van dameblanche had ik al gelezen.. werkt dat ook in akkergrond? Opzich moeten daar ook wormen zitten vandaar al die meeuwen op de akker tijdens het ploegen.. Ik zal jou topic ook eens wat vaker gaan bekijken. Woon je trouwens in Belgisch Limburg?
  3. Hey, hierbij het lowrider 2 kweekverslag. Ik heb ook nog een guerilla lopen maar wegens omstandigheden kan ik daar niets meer van laten zien hier... Staan in de volle zon, heb ze nu een paar meter opgeschoven waardoor ze nog meer zon krijgen er stond een boom in de weg voor ongeveer een uurtje denk ik... Zijn 2 weken oud ongeveer nu. Dit zijn er 3 van de 5 op dit moment. Geslacht is nog niet echt te zien denk ik. Zitten nog geen zaadjes in, dat komt morgen Welke mest zal ik toevoegen aan de lowriders in de potten? Ik heb liggen: Calcium ( landbouw ) , kippen-koeien-paarden mest ( aveve ) en kaliumnitraat (NPK 13.5-0-46) en hoeveel zou ik dan moeten toevoegen? Ik zou eventueel ook nog naar de winkel kunnen gaan en daar NPK mest halen? Bedoeling is een zadenkweek op het dak en de rest van de lowriders gaan ergens guerilla waarschijnlijk. Heeft iemand ervaring met half bestuiven van plantjes zodat ik rookwaar én zaden krijg?
  4. milowflow

    milowflow

    lowrider 2
  5. Strooi het gewoon rondom je veld en rondom je planten met 10 centimeter afstand.
  6. Waar is je spot ergens? Ik was gister ook een spot aan het zoeken maar ik hoorde een tak kraken alsof iemand erop stapte... Wat is te ver ontkiemen eigenlijk?
  7. Ik heb er ook weer 11 gescoord vanmiddag.
  8. Hoi Ik heb mijn zaden woensdag in water gelegt en de zijn nu bijna allemaal uitgekomen. Dat betekent dus dat ze in de grond moeten, maar het weer buiten is niet veel goeds. Ik wou ze in 2 liter potten doen met zaai- en stekgrond+cocos en 1.5 liter flessen erover maar het is niet echt ideaal weer... Gaan ze gegarandeerd dood in de grond die ontkiemde zaadjes en moet ik stiekem voorgroeien in een kastje?
  9. Hoi, Ik wil plantgaten gaan maken en als ik het goed begrijp is dit de juiste verhouding. 33% potgrond 33% cocos 33%grond van de spot zelf En 1 kopje kippen-paarden-koeien mest per plant. Moet hier nog kalk bij of zorgen de wormen daarvoor? En hoeveel zou er dan nog bij moeten?
  10. Zet deze keer ff een 1.5 liter fles over het plantje, goede bescherming en ook nog een een serre.
  11. Heb ik even geluk. Ik heb cocosbricks gevonden en ik heb ook weer vervoer. Dus dat word plantgaten maken op een nieuwe spot! De spot is echt prachtig mensen!
  12. Gister even op de spot wezen kijken. Geen plantjes boven gekomen, de aarde was te compact geworden door de regen. Ik heb de potten gewoon laten staan in de hoop dat er een bikkel doorkomt. De rest van de zaadjes toch maar voorgroeien
  13. Kijk en leer. http://www.youtube.com/watch?v=sDl6QyWLLmo
  14. Ik bedoel dan ook 6 kwadraats kabel die ik er 2 keer rond wikkel. Hoeveel water/uur of water/dag heeft een plant nodig in de zomer? Ik heb namelijk een druppelsysteem gemaakt maar die is niet goed te regelen en ik denk dat er ongeveer 1.5l/dag uitdruppelt.
  15. Of je gaat ergens in de buurt van een kippenstal wormen zoeken.
×
×
  • Create New...