Jump to content

roosvicee

Full member
  • Content Count

    312
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About roosvicee

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Dat is wel een beetje te makkelijk, of vind je zelf van niet?
  2. Ik had ze helemaal de pleuris laten schrikken. Had ik wel die dagen voorover want vroeg of laat pakken ze je toch wel.
  3. Helemaal legaliseren moet je denk ik niet willen. Wat denk je dat er dan gebeurt? Ik kan het je wel voorspellen: megakwekerijen. Afzetgebied: buitenland.
  4. Toen ik tegen mijn baas zei dat zijn vrouw weleens baat zou kunnen hebben bij cannabis olie omdat zijn een kanker heeft, had hij er wel oren naar leek het mij. Daarvoor was hij zowel horizontaal als verticaal tegen het kweken van hennep. Er zijn zoveel voordelen te halen uit onze hobby, alleen is dat een onderbelicht onderwerp. Er wordt de bevolking alleen maar verteld hoe gevaarlijk het wel niet is, en dat er mega winsten mee te behalen zijn. En dat is ook zo, daar bestaat ook geen twijfel over, maar vertel ook de andere kant van het verhaal. Ik ben ervoor om het te legaliseren tot 5 planten. Dus niet gedogen, gewoon toestaan. Dan vervolgens je hok of tent laten keuren door een bevoegde instantie, keuren met een certificaat en als je je tent of hok verbouwt opnieuw laten keuren. Alles uit eigen zak betalen zodat niet de gemeenschap voor de keuringskosten opdraait. Iedereen die meer planten heeft strafbaar stellen, en iedereen die geen certificaat heeft ook. Coffeeshops beter controleren en reguleren, de rotte appels eruit en weg zijn de grote kwekerijen, de georganiseerde misdaad. Dat is hoe ik het zou willen zien.
  5. Dan nog is het geen racisme. Het verleden heeft uitgewezen dat het niet altijd verstandig is om met een paar agenten een kamp op te gaan. Dat ze bij jou komen met twee agenten is logisch als ze niet weten wie je bent. Reageer jij agressief komen ze de volgende keer met vier agenten.
  6. Die zaden van Seedsman zijn goede zaden. Bij mij zijn alle fem zaden uitgekomen en ze groeiden als kool in de eerste weken.
  7. Amnees, niet om het een of ander, maar wat heeft racisme met dit artikel te maken? Helemaal niets natuurlijk. Dat er zoveel politie bij betrokken is is omdat men op de kampen al het een en ander meegemaakt heeft qua agressie, geweld, wapens en ga het lijstje maar af. Dat is de reden dat er zoveel politie aan- wezig is bij een inval als het gaat om kampbewoners.
  8. Ik wist dat dat filmpje hier geplaatst ging worden. Leuk idee inderdaad, en beter als een container. Kuiltje graven en zand erover met een paar struiken erop. Geen hond die er naar blaft.
  9. Handschoenen draag ik alleen bij het knippen. De tip met olijf olie of zonnebloem olie had ik nog niet eerder gehoord. Goede tip! En kilo's? Mocht het willen, was ik voor de aankomende twee jaar klaar. Nee al zien ze er goed uit, en zijn de toppen hard, ik denk dat het wel meevalt qua gewicht.
  10. Ik zeg ook alleen maar wat ik hier lees. Maar nu lees ik dus ook dat doorgaan een optie is. Tja, dan weet ik het ook even niet.
  11. Nooit solderen. De tin kan gaan oxideren met alle gevolgen van dien. Het is geen 12v lijntje waar wat stroom door heen gaat.
  12. Nog mooier zou zijn als je overal trekontlasting zou plaatsten. Dat kan heel simpel zoals je op de foto hieronder kan zien. Dat is hoe ik het heb. Maar ik moet het zeggen: het ziet er beter uit als voorheen, maar het kan beter en netter. Zoals die stekker in je fancontroller. Dat kan echt niet, die is veel te ver gestript, net als bijna elk ander draad. Doe daar a.u.b. wat aan voor ieders veiligheid. Je dames staan er wel mooi bij. Trekontlasting zoals ik dat heb, en een deel van de aansluiting. Wat je ziet is een stelling element met daarop de VSA. Zo kan er koele lucht onder de VSA door en wordt het hout erachter nooit en te nimmer warm. De zwarte randjes die je ziet bij de kroonstenen zijn adereindhulzen. Altijd gebruiken.
  13. Die mensen hebben niet in de gaten dat als wanneer men er achter komt dat zij MMA gebeld hebben, ook zij met hun leven spelen. Ik kan mij heel goed voorstellen dat als men er achter komt wie wie verlinkt heeft daar consequenties aan vast zitten. Ik zelf ben een sociaal persoon, help iedereen die hulp nodig heeft, maar van NSB streken ben ik niet gediend. Ik kweek voor de hobby, voor mijzelf dus zodat ik de stink wiet uit de shop niet hoef te halen. Ik denk dat er maar bar weinig mensen zijn die hun zaken niet op orde hebben, maar het grote merendeel is daar de klos van. De regering werkt het zelf in de hand dat alles stiekem moet gebeuren. @Lostchild Als we niet in een NSB staat leefden zou ik mijn buren uitgenodigd hebben om eens een kijkje te nemen hoe ik kweek. Dan zouden zij zien dat ik alles netjes voor elkaar heb, alles keurig afgezekerd heb, en alle voorzorgsmaatregelen genomen heb. Maar dat gaat niet gebeuren vrees ik.
  14. Dat is zo ongeveer wat hij zei.
×
×
  • Create New...