Jump to content

aquarel15

New Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About aquarel15

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. precies of hier padden leven in de ardennen die lsd bevatten, ja in het buitenland wel maar niet in belgië. wat betreft die rode papaver en banaan, men kan dat het best vergelijken met een licht stoned gevoel dat een kwartiertje aanhoudt. (banaan) papaver : de witte die je kunt kopen in ieder tuinbouwcentrum is eigenlijk pure opium, van de rode die langs de kant van het straat groeit bezorgd u alleen maar hoofdpijn. je steekt een mes in de bloemknop, er komt dan een vloeistof uit, dat laat je een nacht drogen, smorgens krap je de opgedroogde subtansie eraf en dat rook je puur in een pijp (opium)
 2. ik heb zaadjes besteld en die zijn hier vorige week aangekomen. het gaat om de zaden peace maker van finest medicinal. bubblegum 47 van greenlabel en ik kreeg er een gratis white widow zaadje bij. heeft er iemand ervaring met deze zaadjes ? en kan je er mij meer over vertellen, wat betreft de opbrengst, smaak, high, enz... bij voorbaat dank.
 3. Australië : het bezit van max. 25 gram is een boete van AUD 100 dollar en moet betaald worden binnen de 60 dagen. het bezit van meer dan 25 gram is een boete van AUD 200 dollar en als je meer dan 50 gram hebt moet je een onderwijs programma verplicht volgen, en krijg je een waarschuwing. belgië : men mag 3 gram in bezit hebben en men mag 1 plant kweken. canada : dealers die gepakt worden moeten een verplichte gevangenisstraf van 2 jaar uitzitten, als ze aan jongeren verkopen. als je gepakt wordt met de kweek van meer dan 500 planten zijn de gevangenis straffen tussen de 7 en 14 jaar. tsjechië : als men minder dan 20 gram in bezit heeft wordt men niet berecht maar men kan wel een boete krijgen. sinds 2010 bestaat er een lijst met verdovende middelen die niet als strafbaar worden gezien als men die niet overschreidt. marijuana : 15 gram of 5 planten hashish : 5 gram paddo's : 40 stuks peyote : 5 planten lsd : 5 tabletten xtc : 4 tabletten amfetamine : 2 gram metamfetamine : 2 gram heroine : 1,5 gram coca : 5 planten cocaïne : 1 gram het bezit van meer dan 20 gram cannabis kan leiden tot 1 jaar gevangenisstraf. voor andere illegale drugs is het 2 jaar. finland : klein bezit wordt bestraft met een kleine boete van 60 tot 500 euro. als je met meer dan 6 planten wordt gepakt zit je wel in de problemen. duitsland : tussen de 6 en 30 gram mag men in bezit hebben, afhankelijk waar je woont. hong kong : als men gepakt wordt kan er een boete worden opgelegd van max. 100.000 dollar en een gevangenis straf van 15 jaar. india : eigenlijk wordt het daar min of meer gedoogd. en er is overal (in winkels en op straat) hash te koop. japan : als je gepakt wordt met 0,1 gram wordt dat bestraft met 5 jaar gevangenis straf en/of een boete van 30.000.000 yen. nederland : men mag 5 planten thuis hebben en max. 5 gram in bezit. noorwegen : bezit van max. 15 gram wordt bestraft met boetes, meer dan 15 gram is een gevangenis straf. polen : bezit kan leiden tot 3 jaar gevangenis straf. aan een minderjarige geven kan een straf opleveren tussen de 3 en 15 jaar. portugal : persoonlijk gebruik van wiet, men mag 2,5 gram in bezit hebben en 0,5 gram hash. maar als men gepakt wordt kan men wel nog een boete krijgen. gebruik van de doodstraf als men gepakt wordt met wat wiet. bekende landen waar je zeker niets mee mag nemen :-) saoedi arabië indonesië maleisië thailand : zéér gevaarlijk ! singapore : !!! china : !!! zo dat was het voor vandaag : info wickipedia
 4. de reacties heb ik nog niet gelezen maar ik weet er wel veel over. op 21-12-2012 begint inderdaad het waterman tijdperk. het vorige tijdperk was van de vissen en dat duurde zo'n 26.000 jaar, ik dacht dat men dat een fotonen tijdperk noemt. wat door mediums en andere paranormalen wordt gezegd is dat als het waterman tijdperk begint we van de 3de dimensie direct naar de 5de gaan. wat dat inhoudt weet ik niet goed, maar we zouden elkaars gedachten kunnen lezen. er zijn ook vele doem verhalen, maar we zullen wel zien wat er gebeurd. het watermantijdperk heeft me eventjes gebeten in het verleden maar nu denk ik dat er niks zal gebeuren. moest er iets gebeuren er zou al lang iets gebeurd zijn. ik zal me ff als nostradamus gedragen : ik voorspel dat binnen vandaag en 10 jaar een grote oorlog uitbreekt. wedden dat ik gelijk heb, natuurlijk heb ik gelijk er zal wel een oorlog ergens uitbreken binnen vandaag en 10 jaar. dat zijn de voorspellingen van nostra. gebakken lucht ja ! zo is dit ook met 2012. en wat de maya's bedoelen met 2012... is gewoon dat dan de kalender stopt. niets meer niets minder.
 5. ik moest me van de admin persoonlijk voorstellen alvorens verder te "mogen" gaan ! jaja, strenge regels, maar ja.. regels zijn regels hé. ale, kzal dan met de deur meteen in huis vallen. ik noem thijs, ben 32 jaar, ik werk in de horeca als kok, en nee, ik serveer mijn klanten geen spacecake moest je het je vragen. ik vermaal wel af en toe xtc in mijn slagroom als K3 op bezoek komt, maare.. dat is een uitzondering in de regel. ik woon sinds mijn 20 alleen, soms samen voor een tijdje, meestal alleen. hobby's : ik schaak regelmatig, denk er stilletjes aan om me in te schrijven in een schaakclub. (saai hé) ik teken, schilder en maak tekeningen op computerprogramma's, schrijf af en toe gedichten of poezië naar vriendinnen. (ze zijn er zot op) en gamen, veel gamen.. online, halflife 2 : deadmatch : de zombiemod, phoneburnia. en binnenkort diablo 3 en als ik er eentje gerold heb, ben ik veel creatiever wat betreft koken en schilderen :-) o ja, vergeet het bijna.. ik maak ook muziek die ik online publiceer, dat doe ik al zo'n 9 jaar. ik zal het er maar bij zetten voor het geval je je afvraagd welke stijl : techno & trance. uitgaan : vroeger vele discotheken, zoals la rocca, cherrymoon, illusion en lagoa. veel slikken indertijd en snuiven als een stofzuiger. maar ja, je herkent jezelf er wel waarschijnlijk in. nu prefereer ik liever een etentje of een filmpje, of rustig gezellig met vrienden samen een avondje uit naar 1 of ander optreden, meestal cafeetjes waar ze life draaien zoals jazz of overlaatst was er een retro fuif, heb me daar wel geamuseerd. tuinieren : af een toe een plantje, maar ik zaai al jaren gewone groenten. gewoonlijk zet ik er nog 3 kippen bij en 1 dwergkonijntje, en binnen 2 katten. muizen zie ik af en toe, dus die heb ik ook, nee grapje hoor :-) en dat is het. mediteren : soms, als ik me goed voel en tijd vrij kan maken. je kunt over jezelf vast wel meerdere dingetjes vertellen, maar het overgrote deel staat hier mooi beschreven. ik hoop dat jullie ervan genoten hebben, en verwelkom mij maar als nieuw lid. omdat ik uit belgië kom en jullie waarschijnlijk leer belgowiet kweken met een thc gehalte van 27 % verwacht ik niet een gewoon aplaus maar meer een staande ovatie. vanaf nu mogen jullie me voortaan meneer de baron thijs noemen, dank u bij voorbaat. :-) (of gaylord, zo noemen mijn vrienden me omdat ik doe alsof.. ik er 1tje ben) :-) fantasie is belangrijker dan kennis want kennis is begrensd (albert einstein)
 6. aangezien dat dit hier de plantenkamer is zal ik het maar hier posten ! iedereen heeft al eens geprobeerd om een rode papaver die langs de kant van de weg staat mee te nemen om thuis op te roken of de sliertjes van de banaan laten drogen en oproken... maar dat er ook legale platen bestaan die je in een plantenwinkel kunt kopen, en nee, ik heb het niet over cactussen, maar meer over planten en kruiden zoals bij jullie die in smartshops te verkrijgen zijn zoals bv. catmint, damiana, wild lettuce kruid enz... maar ik woon in belgië en daar zijn geen smartshops :-) kennen jullie enkele planten of kruiden die een actieve werking hebben ? en ze moeten overal te koop zijn op een legale wijze.
 7. van diene orange bud in de riff ! gij zegt dat dat goeie wiet is, tja.. ieder zijn meug, ik begon pas iets licht te voelen nadat mijn 4de joint op was.
 8. hallo ik ben thijs, ben net aangekomen, dus moet me nog voorstellen, maar daar gaan we nu niet over praten, ff eentje rollen. ok, biw.. ik zit met een vraagje, eigenlijk niet zo'n slecht idee om dit daadwerkelijk uit te voeren maare,.. was het allemaal maar zo simpel dan kweekte iedereen op deze manier. stel je huurt een garage, en je poot er een kleine kweekruimte in voor zo'n 9 planten. zonder afzuiginstallatie of andere dingetjes alleen licht, en dan nog liefst gewone lampen die je in speciaalzaken kunt kopen die zowel groeien als bloeien. (gewoon een simpel lampke dat je in je luster zou kunnen steken) en je koopt een autobatterij... kun je dat daar op aansluiten, en zo ja, hoeveel dagen gaat dat ding mee, maar dat laatste maakt niet zoveel uit, zelf al ging het maar 4 dagen mee, je koopt gewoon dat ander ding (kan ff niet meer op de naam de komen) om jouw batterij mee op te laden, en daarna steek je dat ding terug in de pries zodat het zichzelf kan opladen als de stroom weer eens uit valt. volgens mij heeft iemand dat al geprobeerd hé, maar wie ? en wie wilt mij die ervaring delen samen met onze andere jonge hippie's die groene vingers hebben.
×
×
 • Create New...