Jump to content

italodisco

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About italodisco

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Zijn er nog meer tips/adviezen...? Wat te doen bij stroomuitval?
  2. Hallo Allemaal! Het is me nog nooit eerder overkomen, het gaat jaren goed... en binnen drie weken, twee keer stroom uitgevallen. 1e keer midden in de nacht en meteen goed. Voor +/- 15uur achter elkaar... Beste medekwekers, geloof mij, je hart zit in je keel. Het gaat stinken, het word broeierig, en binnen no-time ruikt de hele straat erna. Gelukkig heb ik altijd wel een paar vrienden in de buurt die een blowtje komen doen, dus die camoufleren de stank wel een klein beetje. Dan denk je, dit gebeurt toch eens in de zoveel jaar. Niet eens 2 weken later gebeurt bij een vriend van mij hetzelfde. In een heel ander stad, ’s avonds vlak voor het water geven… plots... valt alles uit. Dit voor in totaal een uur of zes. De halve bevolking staat op straat te kletsen en te wachten dat de stroom terugkomt… Ineens is iedereen sociaal en kunnen gezellig praten... Wie komt er langs wandelen??? De politie! Ook hier, dweilen met de kraan open… stank proberen te camouflage met een paar gezellige jonkos! Gelukkig waren ze er voor de “veiligheid” aan het patrouilleren, en ze waren weer weg binnen een paar minuten. Geloof me… ook hier zit je met je hart in je keel. Beste medekwekers! Hebben jullie ervaring met stroomuitval? Wat doen jullie in dit soort situaties? Voor mn werk ben ik soms een dagje weg. Daarbij wordt ik ook alweer een dagje ouder… heb geen zin meer in onverwachte verrassingen :-) Ik heb weer een waslijstje aan producten besteld bij www.gardenteam.nl en daardoor heb ik een superprijs bedongen voor een Back-Up Noodafzuiger… Ik heb hem nog niet aangeschaft. Heeft iemand daar ervaring mee? Aan de andere kant is het toch weer een flinke investering. Zou graag wat meer tips en advies willen ontvangen omtrent wat te doen bij stroomuitval. Ik wacht graag jullie reacties af. Groetjes ID.
  3. Ik ben zeer tevreden over mijn vaste growshop www.gardenteam.nl maar zij verkopen helaas geen zaden... Kan iemand mij daarbij helpen? Ik ben opzoek naar een professionele leverancier die service gericht te werk gaat. Heb begrepen dat Sannie's shop goede zaden levert. Maar wie is nog meer de beste??? ;-) Ik wacht graag jullie reactie af. mvg ID.
  4. Ik hoop dat ik niemand teleurstel... ik ben hobbyist, liefhebber van plantjes kweken, maar nog nooit van mn leven geblowt!!! Aan de reacties te horen van mijn vrienden zijn mijn plantjes voor de "high end" users! Ik ga er maar vanuit dat het een compliment is :-) Ik ben graaaaaaaaaag opzoek naar nieuwe zaden... hopelijk brengen jullie mij op nieuwe/goeie ideeën!
  5. Beste outdoor grower, je zou eens www.gardenteam.nl moeten proberen. Uit Utrecht en levert overal. Scherpe prijzen en voor grote bestellingen krijg je een scherpe offerte op maat! Ikzelf ben opzoek naar een leverancier van zaden. Op het internet vind je zoveel verschillende... maar wie levert goede zaden? dat is de vraag :-) Als jij (of andere) tips en advies hebben dan hoor ik dit graag. Groetjes G.
  6. Beste Kwekers, Na lange tijd te zijn mee gelopen met een vriend/ kweker zou ik binnenkort graag voor mezelf beginnen ;-) Ik ben van plan om 6 tot 9 lampen van 600 watt te nemen. En ik zal netjes mn rekeningen betalen. Alleen twijfel ik of ik hiervoor een huisje moet huren of gewoon in mijn eigen huis. Ik heb zelf een appartement ( koophuis ). Kan iemand mij vertellen welke risico’s ik loop als ik word gepakt in een huurhuis of koophuis?? Hoe hoog zijn de boetes? Wat word er precies in beslag genomen bij een inval? Enzofoort… Ik heel graag jullie reacties af. Groetjes van Akkie.
  7. Beste Kwekers, Na lange tijd te zijn mee gelopen met een vriend/ kweker zou ik binnenkort graag voor mezelf beginnen ;-) Ik ben van plan om 6 tot 9 lampen van 600 watt te nemen. En ik zal netjes mn rekeningen betalen. Alleen twijfel ik of ik hiervoor een huisje moet huren of gewoon in mijn eigen huis. Ik heb zelf een appartement ( koophuis ). Kan iemand mij vertellen welke risico’s ik loop als ik word gepakt in een huurhuis of koophuis?? Hoe hoog zijn de boetes? Wat word er precies in beslag genomen bij een inval? Enzofoort… Ik heel graag jullie reacties af. Groetjes van Akkie.
×
×
  • Create New...