Jump to content

CannaKing

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About CannaKing

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Profile Information

  • Location
    Limburg
  • Interests
    Kweken ,PC's maken
  1. Yup, ik heb wel een aparte water koker maar die is alleen voor water (is ook lastiger schoonmaken dan een pannetje :wink: ) En thc lost nog op in boter ook als het onder 100 graden is,dus 15 tot 20 minuten laten "trekken" (hoeft niet te koken) en dan is t klaar voor consumptie.
  2. Heb een jaar geleden wietboter gemaakt (ong. 10 gram/pakje boter) Tijdens het maken was het groenig van kleur maar na het een paar dagen in de koelkast gestaan te hebben was het roze geworden ! En toen het een tijdje uit de koelkast was werd 't weer groen. Heb het uiteindelijk gebruikt in een space-cake die zeer smakelijk en zeer stoned was. Ook heb ik een keer tinctuur gemaakt van 20 gr en 300 ml oplosmiddel in een jam pot Dit was ook donkergroen van kleur en in het midden donker rood (was gewone wiet geen purple). ik denk dat het met lichtbreking te maken heeft. idd met een klontje boter (dit is het oplosmiddel voor de thc) anders krijg je maar een hele kleine hoeveelheid thc in het water. Alleen wat er toevallig vanaf valt of door het koken los gestoten wordt.
  3. Als ik de url's in een nieuwe window knip&plak kan ik ze zien. Volgens mij is het nog te vroeg om te zeggen omdat die blaadjes veels te jong zijn. En van de blaadjes kan je maar zo veel zeggen moet toch een redelijk volwassen plant zien(het liefst met wat (voor)bloei).
  4. Op zich prachtig dat je je gevonden hebt in dat geloof . Want dat is het eigenlijk een aantal wetten gebaseerd op een geloof en ik ben persoonlijk van mening dat je staat en geloof moet scheiden .
  5. Hele lap tekst voor een zaterdag. Persoonlijk ben ik van mening dat alle vormen van geloof een middel zijn voor een bepaalde groep mensen om macht te krijgen over een andere groep. De grote massa wil geleid worden en wat is een betere "leider" als een almachtige die overal aanwezig is en bepaalde krachten heeft.Dat houd het volk wel bang en in het gelid. En als ie bestaat waarom dan het vele onnodig lijden van z'n "onderdanen" ? bah geloof zou verboden moeten worden.
  6. 'T is gebeurd Sorry maar ik heb toch 1 grote zak gebruikt (moest anders 10 to 20 zakjes gaan gebruiken) Heb het in twee stappen gedaan: 1 Gister avond het losse poeder in de zak geblazen en dicht gemaakt voor een aantal uur. 2 Vanavond met een theezeefje de mannelijke bloemetjes gezeefd en het resterende poeder gebruikt. Ze staat nu op r kamertje ( zonder zak natuurlijk :wink: ) moeder te worden/wezen. Is het eventueel verstandig om over een aantal dagen de plant + omgeving te benevelen, om verdere verspreiding v/h stuifmeel te voorkomen ?
  7. Ah Thx Bambo weer wat erbij geleerd blijft toch leerzaam dit forum !
  8. De post heeft het vandaag geleverd ( THX @ Mango ) Zag net dit voorbij komen : http://www.wietforum.nl/editie5/modules.ph...fef8972e72f309e Zeer handige informatie, (nice 1 Seraph ) ik zal mijn dames op deze methode moeder maken.( 1 grote zak om mijn dames heen <-- zijn nl 2 in 1 pot ) De zon schijnt nu goed dus vanavond gaat t gebeuren !
  9. Een rode soort kan een purple achtige mee bedoeld worden. sommige soorten zijn diep rood tot paars /zwart. En een witte soort wil zeggen dat als de plant gaat bloeien er erg veel "witte kristallen" gevormd worden op zowel bloemen, en blaadjes dicht bij de bloemtop.
  10. Ik hoop dat de post het niet beschouwd als een "poeder-brief" :? En verder zal ik dit topic regelmatig updaten met de vorderingen van de twee (aanstaande) moeders.
  11. Dat klinkt idd erg heftig 8O Deze erg intense ervaringen zijn meestal in de begin maanden/jaren, hoe regelmatiger je gebruikt word het enigsinds minder. Volgens mij is het nog nooit gebeurd dat iemand een overdosis van weed of hasj heeft gekregen. Veel plezier verder ! :wink:
  12. Het is te hopen ondanks de voorspellingen, dat het weer mooi blijft. ze hebben het (gelukkig) niet altijd bij het rechte eind En als laatste red middel kan ik een afdak gebruiken mocht het uit de hand lopen.
  13. idd jammer, Ik weet dat ik nogal laat in het seizoen ben maar als alles mee zit kan ik binnen kort een mooie kruising maken.
  14. Goeie tip Oni, heb mijn oude labjas nog (witte stofjas) . Ik las ergens op het forum over "papieren" zakjes die over de topjes zitten en omdat deze licht doorlaten en ademen dan niet voor problemen zorgen. Kan ik deze ook toepassen ?
  15. Ik hoop idd dat het gaat lukken . Heb al voorbereidingen getroffen voor de aankomende moeders. Ze gaan op een aparte kamer om zich hier ongestoord verder te kunnen ontwikkelen, en de andere dames niet per ongeluk ontmaagden ( door bv de wind ).
×
×
  • Create New...