Jump to content

Jardin.Secret

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jardin.Secret

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja ik zie daar wel dingen staan maar... gipsplaat is geloof ik ook niet de manier of wel? Groet Jardin
  2. Nou dit is nou precies wat ik wou gaan vragen iemand tips? Groet Jardin
  3. Oke maar dan zou het dus inhouden dat ik moet gaan werken met 2 verschillende type lampen wat voor mij als leek niet echt een oplossing is. Verder ga ik hoogstwaarschijnlijk 4m2 gebruiken om daadwerkelijk te kweken en de overige 2 voor of voorgoei hokje en watervat opslag, enz. Dus al met al 4 x 600 watt met adjustible a wings of 3x 600 watt. dit om zo genoeg werk ruimte te houden in mijn kweekruimte. Ik wil trouwens graag op coco slabs gaan kweken ivm het sjouwen met aarde en rotzooi. Het is voor mij gewoon kweken voor de handel ik rook niet. Iedereen met tips altijd welkom. Bedankt!
  4. Ik zit toch nog wel met een paar vraagjes: Welke lampen kan ik het beste pakken? Zelf dacht ik Philips greenpower 600watt. Welke reflector kappen? Zelf had ik Adjustible a wings in gedachte maar zie zo veel verschillende dingen op het net. Afzuiger gedacht aan een Softbox afzuiger (hout) 3250m3 per uur. Verder heb ik veel meer vragen mbt kweken, maar de chat doet het niet bij mij. Iemand tips?
  5. Beste Mede kwekers, Bedankt voor de reacties! Ik ga proberen nog een groep te trekken naar mijn nog interichten kweekruimte. Voor als nog hou ik het bij 5 planten en 2 lampen wel met een afzuiger die makkelijk 4 lampen aan kan ivm warmte. Eerst maar kweken en kijken hoe het gaat. Ik wil gewoon eerst ervaring op doen en dan uitbreiden. Alles goed isoleren en kijken of het goed werkt. Alvast bedankt mijn kweek verslagen komen vanzelf!
  6. Beste Mede kwekers, Aller eerst super bedankt voor deze reacties! Ik wil dit voor heel wat jaartjes gaan doen en heb zeer zeker groene vingers, tuinbouwschool gevolgd en weet dus wel wat over het verzorgen van planten enz. Ik denk dat het een goed begin is om gewoon met 2 x 600 watt met adjustible a wings te werken en verdere zaken zoals afzuiging, enz over na te denken. Begin met 5 planten en eerst goed voorgroeien om vervolgens uit te breiden staat mij ook wel aan. En wat afgunst betreft ik heb weinig tot geen vrienden en ben erg op mezelf dus dat moet goed komen. Zijn er verder mensen met al reeds gekregen straffen met betrekking tot kweken van de grote van 4 x 600 watt en 100 plantjes? De afgezogen lucht gaat onder de kruipruimte dus dat is goed afgesloten, moet geen probleem geven toch? Graag nog meer tips... Groet kweker in spe
  7. Hey mensen, Bedankt voor alle reacties maarre nooit met vakantie? Je kan toch gewoon niet draaien als je met vakantie bent? En verder hoeveel stroom capaciteit moet ik wel hebben, hoeveel groepen?? Verder is het enige wat mij benauwd de kans om gepakt te worden. Groet
  8. Beste Mede Kwekers, Ik heb een ruimte van 3 bij 2 voor een kweekhok. Nou wil ik graag gaan kweken met 4 x 600 watt adjustible a wings. Verder dacht ik aan plus minus 100 plantjes op coco's slabs. Verder automatisch bewateren en geheleruimte eerst isoleren met steen wol en antidetectie folie of zwart wit. De afzuiging naar buiten gaat onder de woning door, dit is al met al 7 meter. inlaat gebeurt passief via luchtroosters in de ruimte. Electra heb ik 1 groep voor vrij voor het geheel. Nou zijn mijn vragen: -Hoeveel kans op betrappen door de politie heb ik met 4 lampen en kachel afzuiger enz? -Kan ik hiermee min 2kg om de 10 weken oogsten? -Is een groep genoeg voor dit alles? -Wat zijn de straffen mbt deze grote van kweken? -Graag tips!!! Ik ben een leek en wil niet gesnapt worden maar voor de komende jaren kweken. Alvast bedankt!!!
  9. Bedankt voor de reacties!! Zit eraan tedenken om powerplant te gaan kweken en dan wel 50 stuks op grond met een eb en vloed systeem met betrekking tot water gift maar ben nog erg aan het orienteren. Verder een goede afzuiger en andere benodigdheden, hier kom ik later nog op terug. Verder nog mensen info???
  10. Beste Kwekers, Ik zit er aan te denken om een kweek tebeginnen met een secret jardin dr 240 w. Nu heb ik me rijkelijk laten informeren maar twijfel nog. Ik wil graag 2 x 600watt adjustible a-wings large gaan gebruiken als kweeklampen. Nu vraag ik me alleen af of de kans groot is hiermee gepakt te worden? De stroom rekening zal stijgen en ik betaal hem natuurlijk gewoon trouw alleen is dit genoeg? Graag reacties hoe ik er van overtuigd kan worden dat dit geen snelle ondekking wordt. Groet beginnende kweker
×
×
  • Create New...