Jump to content

get in the ganjabus

Full member
  • Content Count

    1,218
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by get in the ganjabus


  1. Hallo,

     

    tijdens het voetballen/hardlopen heb ik soms last van braakneigingen. Nu wil ik mijn bloed laten onderzoeken of er geen problemen zijn met mijn hart.

     

    Kijken ze bij een bloedtest voor sporters ook naar thc gehalte?


  2. Naar mijn weten is en was de groene hemel altijd al een growshop. Maar gisteren googelde ik ze even en blijkbaar hebben ze nu een website waarop staat dat ze ook een coffeeshop zijn.

     

    http://www.growshopdegroenehemel.nl/

     

    Is iemand al ervaring met de nieuwe coffeeshop? btw voor de belgen, ligt 500m van de grens en er staat dat ze open zijn voor iedereen.

     

    Het zou me verbazen mocht dit mooie verhaaltje waar zijn. Aangezien ze eerst de checkpoint sluiten, dan 2g regel opleggen voor miami, dan weedpas. en nu blijkt er in een keer een nieuwe te zijn in zeeland.


  3. Als je er een in gent zet lijkt het me dat je big business kan doen.

     

    Alleen zit je dan ook met de gentse rippertjes, je weet zelluf wie ik bedoel.


  4. Heb niks tegen buitenwiet, maar heb je dan al eens goede binnenwiet gerookt?

     

    tegen een goede indoor kali mist, daar kan niks tegen op, zelfs al is je buitenwiet gekweekt onder spaanse zon.


  5. hoe kun je buitenwiet nu beter vinden als binnenwiet?

     

    binnen wiet = compact, ruikt beter, minder scherp omdat er minder blad aanzit, en je wordt er high van.

     

    buiten wiet = fluffier, ruikt minder hard, is meestal niet volledig afgebloeide wiet, scherpe smaak door het blad, en ik word er lam van.


  6. Een vaak voorkomend verschijnsel bij binnenplanten is een tweede en zelfs derde internode bloei. Veel kwekers kijken er raar tegenaan en begrijpen niet wat er gebeurt. Ik probeer het je uit te leggen. Als je binnenplanten in de 6-de tot 7-de week duidelijk nieuwe bloeitrossen aanmaken die over de bestaande en bijna rijpe buds heen groeien… mag je jezelf een klopje op de schouder geven, want alleen gezonde planten doen dit.

    De reden ertoe is in feite erg simpel te verklaren. Een Cannabisplant buiten in de vrije natuur is afhangkelijk van hetgeen de natuur te bieden heeft en zal haar cyclus daar ook op afstemmen.

    Na een tijd in het vegatieve stadium te verkeren gaat de plant bloeihormoon aanmaken. Dit doet ze omdat de dagen korter worden, en ze in verhouding meer rood en minder wit licht krijgen, alsook omdat de grondtemperatuur kouder word. Allemaal signalen voor de plant om te starten bloeihormoon aan te maken. De impulsen die de plant bereiken vanuit de natuur worden door de minime hoeveelheid gibberellic acid omgezet in daadkracht...het vormen van bloeihormoon.

    Vind er nu geen bevruchting plaats, dan zal je buitenplant gewoon gelijkmatig afbloeien en that's it !

    Als je jezelf nu naar de binnensituatie begeeft zoals in onze hokken, dan is daar niks meer van dát natuurlijke element terug te vinden. Na 6 tot 7 weken op 12 uur te hebben gestaan komt de plant tot de conclusie dat ze niet bevrucht werd, maar dat de omstandigheden ( licht, warmte, voeding)

    nog steeds optimaal zijn om een tweede kans tot bevruchting te creëren.

    Dus....dat impuls wordt weer door gibberellic omgezet tot actie....het opnieuw aanmaken van bloeihormoon, om alsnóg bevrucht te kunnen geraken. Dát is die nieuwe vaak wat sliertachtige bloeiwijze die je over de oude buds heen ziet komen, meestal niet eens met een vast patroon. Het meest tref je ze aan de kant van de buds die het meeste licht ontvangen.

    Als je planten dit ruim doen...laat ze dan een week tot tien dagen langer staan want het geeft je extra dikke buds. Langer dan die 10 dagen extra brengt geen extra gewicht meer dan in verhouding als lonend gezien kan worden......is mijn ervaring.

    Is hetgeen je hebt staan voor eigen gebruik, oogst dan een keer wat van deze overbloei apart en je zult verrast zijn over het hogere THC gehalte van de hars die zich op en om die nieuwe bloemtoppen heeft gevormd. Ook de smaak ervan is meestal zoeter.

     

    Als ze niet aan het reveggen zijn, en als je ze zeker de afgelopen 2 weken 12/12 regime hebt kunnen aanhouden (ondanks de kapotte schakelklok), dan zou ik ze nog even laten staan.

     

     

    Maar na de foto's nog eens goed te bekijken denk ik toch ook dat ze aan het reveggen zijn, en dat dit geen 2de bloei is.


  7. Het zou wel kunnen dat die bubblegum gewoon paars aan het worden is zonder reden. aangezien op de site van female seeds ook een paarse top staat.

     

    Ondertussen heb ik de grond gewoon gespoeld met water met een ph van 6. Maar de verkleuring lijkt door te gaan.

    En dit weekend heb ik de tijd om een flesje fosfor te halen.

     

    mn andere planten staan op dezelfde grond, en hebben niks van paarse verkleuring. Zijn ook veel grotere planten en hebben ietsje meer voeding gehad. dus ik blijf het een rare situatie vinden.


  8. dat ze allemaal het land uitmoeten is bull shit, maar dit tuig hoort niet thuis op straat. de gevangenissen zitten al overvol dus daar komen ze ook niet terecht.

     

    De vraag is wat doe je ermee? in een put gooien, of terugsturen... dit soort tuig vind ik erger als die kutpolitici die grotendeels dit probleem veroorzaken

     

    beetje staan zwaaien op straat met een mes... in amerika zou je deze man zonder problemen kunnen omleggen zonder dat je ook maar iets van straf krijgt.


  9. Hij heeft geen toestemming gegeven voor jdtv om te filmen.

     

    Op de openbare weg mag je iedereen filmen die je wilt.

     

     

    tja het enige dat je van dit filmpje kan zeggen is... stuur zowel onno hoes als zijn tuig vriendjes naar een eiland waar ze zich niet kunnen voortplanten.


  10. Update van vandaag

     

    het gaat lekker met de c99's maar niet zo lekker met de resterende bbg. de rdxierdbei heb ik omgedaan wegens zaadaanmaak.

     

    de bbg moet nog 5-6 weken

    de c99's 4-5

     

    Ze hebben dit weekend wel wat drooggestaan, maar kon er niks aan doen omdat ik niet op locatie was. verder maken de c99s wel heerlijke toppen aan vol met hars en ze ruiken lekker fruitig.

     

    picas:

     

    gallery_25265_15527_316024.jpg

     

    gallery_25265_15527_1191007.jpg

     

    gallery_25265_15527_1198633.jpg

     

    gallery_25265_15527_826779.jpg

     

    gallery_25265_15527_21143.jpg

     

    gallery_25265_15527_731033.jpg

     

    gallery_25265_15527_812896.jpg

×
×
  • Create New...