Jump to content

get in the ganjabus

Full member
 • Content Count

  1,218
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by get in the ganjabus

 1. Hallo, tijdens het voetballen/hardlopen heb ik soms last van braakneigingen. Nu wil ik mijn bloed laten onderzoeken of er geen problemen zijn met mijn hart. Kijken ze bij een bloedtest voor sporters ook naar thc gehalte?
 2. ik ken het gevoel je hebt niks te roken, maar er ligt wel een hoop net geoogste wiet te drogen.
 3. Wat een BULLCRAP lees ik hierboven weer... heeft helemaal geen niks te maken met te warm, te koud, of te veel water. deze plant is gewoon aan het reveggen.
 4. zo te zien staan ze in aarde uit de tuin. Beter kan je gewoon voor een 10tje een zak potgrond kopen.
 5. Kan me niet herinneren dat er een weegbrug was aan de groene hemel. Maar als ze effectief wiet verkopen, dan zou je toch denken dat het daar nu al vol met fransen en belgen zou zitten?
 6. Naar mijn weten is en was de groene hemel altijd al een growshop. Maar gisteren googelde ik ze even en blijkbaar hebben ze nu een website waarop staat dat ze ook een coffeeshop zijn. http://www.growshopdegroenehemel.nl/ Is iemand al ervaring met de nieuwe coffeeshop? btw voor de belgen, ligt 500m van de grens en er staat dat ze open zijn voor iedereen. Het zou me verbazen mocht dit mooie verhaaltje waar zijn. Aangezien ze eerst de checkpoint sluiten, dan 2g regel opleggen voor miami, dan weedpas. en nu blijkt er in een keer een nieuwe te zijn in zeeland.
 7. bij mij staan mn autlowertjes stil... 10c° en het word er niet veel beter op, zeker nog 10 dagen regen
 8. Als je er een in gent zet lijkt het me dat je big business kan doen. Alleen zit je dan ook met de gentse rippertjes, je weet zelluf wie ik bedoel.
 9. get in the ganjabus

  Wiet

  Heb niks tegen buitenwiet, maar heb je dan al eens goede binnenwiet gerookt? tegen een goede indoor kali mist, daar kan niks tegen op, zelfs al is je buitenwiet gekweekt onder spaanse zon.
 10. get in the ganjabus

  Wiet

  hoe kun je buitenwiet nu beter vinden als binnenwiet? binnen wiet = compact, ruikt beter, minder scherp omdat er minder blad aanzit, en je wordt er high van. buiten wiet = fluffier, ruikt minder hard, is meestal niet volledig afgebloeide wiet, scherpe smaak door het blad, en ik word er lam van.
 11. Als ze niet aan het reveggen zijn, en als je ze zeker de afgelopen 2 weken 12/12 regime hebt kunnen aanhouden (ondanks de kapotte schakelklok), dan zou ik ze nog even laten staan. Maar na de foto's nog eens goed te bekijken denk ik toch ook dat ze aan het reveggen zijn, en dat dit geen 2de bloei is.
 12. in verse aarde zetten is geen optie. Deze potgrootte is het maximum dat nog in de tent past. Misschien is het beter om gewoon niks te doen en de plant laten afbloeien. En accepteren dat deze me minder gaat opbrengen.
 13. Het zou wel kunnen dat die bubblegum gewoon paars aan het worden is zonder reden. aangezien op de site van female seeds ook een paarse top staat. Ondertussen heb ik de grond gewoon gespoeld met water met een ph van 6. Maar de verkleuring lijkt door te gaan. En dit weekend heb ik de tijd om een flesje fosfor te halen. mn andere planten staan op dezelfde grond, en hebben niks van paarse verkleuring. Zijn ook veel grotere planten en hebben ietsje meer voeding gehad. dus ik blijf het een rare situatie vinden.
 14. Ja zo grote hokjes op het forum is allemaal leuk en wel. maar als ik zo een grote kweek deed, dan hield ik het liever voor mezelf. Het gaat immers om de knaken, en niet om de lof reacties die je op een forum krijgt.
 15. Heb hier ook een paar autoflowertjes gezet, staan ondertussen al 2 weken buiten. Het gaat wel een beetje traag maar ze doen het goed.
 16. Heb ook zo een gevoel dat er steeds minder verslagen gemaakt worden. vorig jaar stond de guerilla sectie nu al bomvol met nieuwe verslagen.
 17. gooi die dierenwinkel wiet maar weg, daar heeft niemand iets aan.
 18. @jeice denk niet dat ik ze extra voeding moet geven, dat gaat het probleem alleen verergeren vrees ik. Ik zit er al een tijde aan te denken om wat cola te verdunnen en dat mee te geven aan mn planten. aangezien er een shitload aan fosfor in cola zit.
 19. Dat het een fosfor tekort is wist ik al een tijdje. De vraag is wat kan ik eraan doen? Heb zo een vermoeden dat mn aarde volledig verneukt is, ophoping van zouten waardoor ze geen fosfor meer eten.
 20. dat ze allemaal het land uitmoeten is bull shit, maar dit tuig hoort niet thuis op straat. de gevangenissen zitten al overvol dus daar komen ze ook niet terecht. De vraag is wat doe je ermee? in een put gooien, of terugsturen... dit soort tuig vind ik erger als die kutpolitici die grotendeels dit probleem veroorzaken beetje staan zwaaien op straat met een mes... in amerika zou je deze man zonder problemen kunnen omleggen zonder dat je ook maar iets van straf krijgt.
 21. Op de openbare weg mag je iedereen filmen die je wilt. tja het enige dat je van dit filmpje kan zeggen is... stuur zowel onno hoes als zijn tuig vriendjes naar een eiland waar ze zich niet kunnen voortplanten.
 22. Update van vandaag het gaat lekker met de c99's maar niet zo lekker met de resterende bbg. de rdxierdbei heb ik omgedaan wegens zaadaanmaak. de bbg moet nog 5-6 weken de c99's 4-5 Ze hebben dit weekend wel wat drooggestaan, maar kon er niks aan doen omdat ik niet op locatie was. verder maken de c99s wel heerlijke toppen aan vol met hars en ze ruiken lekker fruitig. picas:
×
×
 • Create New...