Jump to content

hendriks

Members
  • Content Count

    230
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About hendriks

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

366 profile views
  1. Nee is mineraal voeding. Water gaf ik net ook aan, had ik gister eigenlijk moeten doen maar dat kon helaas niet. Deze foto's zijn van vanmorgen. Net voor het watergeven.
  2. Water klopt had idd gister gemoeten. Maar ik kon er niet bij komen. Vandaar dat ze droog ogen. Aan welke ec zat je te denken?
  3. wie weet wat hier mis gaat? kom er zelf even niet uit. de info: soort: ww medium: gold label light mix ec: 1,4 ph: 6.5 dag: 36 12/12 sorry voor de gedraaide fotos ik kreeg ze niet recht.
  4. oke.. wordt het zo duidelijker
  5. hahah.. ja hij/zei ziet er niet goed meer uit. maar hoop dat ze gauw geslacht vertonen. het staat onder een standaard 60cm tl van de gamma.
  6. Het Is van een zaadplant.ik had gehoopt dat jullie Al wat konden zien. Klok staat uiteraard 12/12. Al 3 weken en er is geen lichtlek
  7. haha.. een bierfles gevuld met water. ik wil kijken wat het geslacht is, zodat ik de moeder kan bewaren
  8. de titel zegt het al is dit man of vrouw?
  9. ik ben bezig met een sex van een zaailing. de stek staat nu al ruim 2,5 week 12/12 ik denk dat ik een vrouwtje heb wie kan dit bevestigen? en hij/zei begint ook al te wortelen in dat flesje water haha..
  10. Ik wil ff zeggen.. I am be back!!! door een tegen slagje een tijdje niet online kunnen wezen. Maar mijn motto is: ik bepaal wanneer ik stop.. niet die kut overheid. kben geen hond. Dus hendriks is back!!!@!
  11. lijkt mij niet. ik heb er nooit geen last van gehad en had hem ook op 1150 staan. denk dat je lamp niet helemaal fijn is, ik zou ff terug gaan naar de shop waar je hem van heb want die lampjes zijn goedkoop
×
×
  • Create New...