Jump to content

Nakkeau

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Positief

About Nakkeau

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Heb een topje op de verwarming laten drogen en in de volcano gemikt; YUM! Zo een pure cerebraal high heb ik zelden mogen mee maken, het is bijna alsof het hoofd loskomt van de rest.
 2. Gaat lekker! Drie Smartpots 56L zijn mooi gevuld en groeien voor onder 400 watt, inmiddels gewisseld van MH naar HPS. Een smartpot van 10L staat nog lekker onder 110watt Tneon te moederen. Een van de twee mooiste JB dames is door alle sollicitatierondes heen gekomen en mag voorlopig deze eervolle functie bekleden;) De eerste 4 heren zijn gespot en omgehaald of verplaatst voor pollen verzameling. Zie hier hoe ze er nu bij staan: Dit is een week eerder, na een knakbeurt: En de moedertent: Off topic, kwam nog een foto tegen van het begin van mijn passie:) Fijne Kerst!!!
 3. De Herma heb ik een paar dagen na ontdekking omgehaald, maar spoedig volgde er nog een plant met de aanmaak van mannelijke bloemen ondanks het gebrek aan opzettelijke stress en deze staat nog te bloeien. Enkel water is wat ze nu nog krijgen, steeds minder en minder. Nog een dag of 5 en dan is alles om.
 4. Mooi staaltje bloeipotentie wat je hier laat zien Kaak. Een tent van 120x120 welke zich vult met 8 toppen, komt neer op 15 cm brede toppen Bedankt voor de mooie foto's, en de uitgebreide verslagen. Fijne dagen!
 5. Ziet er mooi uit, strak en netjes. Medium is niet te droog? Hoeveel airflow heb je? Door gebrek aan stralingswarmte heb ik bij mij al schimmel rond de stam zien groeien, op het medium dus.
 6. Temp omhoog, ook in de nacht maar zeker ventileren! Beetje storm in de tent kan geen kwaad ter preventie.
 7. Te snel pompen is nu verzuipen. Hooguit naar 900 gaan over de komende week maar laat ze eerst eens bijkomen.
 8. Vandaag of morgen gaat de herma om, die heeft geen witte haren meer. Ook de paarse fenos zijn aardig rijp, zal straks even kijken wat ik doe. Nu om of nog een weekje laten staan. Fotos volgen snel!
 9. Awesome, ben benieuwd naar je bevindingen met die lampjes. Hoe is de temp tot nu toe?
 10. Nice, BBC is erg lekker. Heb een keer een stekje of twee van haar gehad, fantastische wiet! We willen fotos zien!
 11. Geen idee, freebees SJxH gekregen en meteen gezaaid:)
 12. Heb er een met 4x55watt tneon, zonder afzuiging en klimaat is ok. Blaas wel wat lucht de tent in met een clipfan, en heb vaak een flapje van de deur open waar de clipfan hangt. Deze setup gebruik ik als voorgroei/moeder hokje, en zit te denken om er een verdieping in te zetten omdat hij 170cm hoog is. Als je wilt bloeien in zon tentje, lijkt het kleinste can light filter icm een badkamer afzuig van 100m3 me volstaan.
×
×
 • Create New...