Jump to content

Mitsz van der Kamp

Full member
 • Content Count

  5,578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Mitsz van der Kamp

 1. De geruchten komen uit dezelfde hoek als de Mass(echusetts) superskunk. Riekt d'r ook behoorlijk naar.
 2. Hier gebeurt ook geen ruk als je ff weg bent he? Stelletje luie tuionders.
 3. Goede ervaringen met GCN, de sjop en growshoponline.nu. gewoon rap en geen geleuter. Kan ook onder rembourse. Is niet verkeerd.
 4. Hier heb ik ven over moeten nadenken Hack. Je laat zien niet erg goed gekeken te hebben naar t filmpje. Dat "gedoogde" zie ik niet zo. Ik heb gewoon de politie gebeld om te vragen hoe het met de regels zit. Dat kun jij ook. Ik zit mezelf hier niet te verrijken. groetjes Mitsz
 5. Beste Hack, als ik jouw system even aan mag pakken, wil ik graag iets delen met je. Het is geen leuk filmpje. Dit gaat over bittere noodzaak. Ik hoop dat je dat in overweging neemt. Ik heb geen voordeelpositie... groetjes Mitsz:)
 6. Oh we gaan naar Den Haag. Leuk... Ik zei toch dat 't langzaam de goede kant op ging. Ik maak me niet zo druk om dit weetje. Dit gaat wel lukken. k zou het wel leuk vinden als er nog wat "uit de kas" zouden komen. Dat zou de boel bespoedigen.
 7. Alleen 2 t neons kopen. Ze hebben ze in bloei en groei versie. Een hele tent voor die 2zaadjes lijkt me wat overdone. Flesje fishmix.
 8. elke dag genoeg (en dat weinig zijn) is altijd beter
 9. Nee iki ben niet bang. Balen zal ik wel. Ik ga gewoon door met wat ik doe. De zon zal echt wel opkomen morgen... Leuk dat je dat zegt. Ik had er altijd 9.
 10. thanks. jongens, ik heb er geen spijt van. Ik hoop zo een bijdrage te leveren aan de bevrijding van cannabis. Maar dan op een ontspannen manier. Voed je naasten op zou ik zeggen
 11. Wat ik uit de tuin trek is behoorlijk sterk. Ik denk dat degene die de genetica aanbied van groot belang is. De ene White Widow is de andre niet zullen we maar zeggen.
 12. Mensen stellen mij veel vragen over mijn succesvolle afloop met justitie. Kijk maar gewoon...
 13. http://www.fonq.nl/product/bacsac-bacsquare-plantenbak/51113/?channel_code=3&osadcampaign=vergelijk&product_code=92891569&utm_content=feedbeheer&utm_medium=cpc&utm_source=vergelijk&utm_campaign=74818-Bloempotten shit. die is te groot...
 14. Koop een bakkie schroeven en zoek wat hout of zo. Zo moeilijk kan het allemaal niet zijn toch? Neem overigens liever een plastic plantbak. Hout is gevoelig voor ongedierte en zo.
 15. http://www.wietforum.nl/topic/88595-wietthee/page__p__981842__hl__+bhang%20+lassie__fromsearch__1#entry981842
 16. jawel, maar pas op voor de kou. die kan nog wel eens roet in het eten gooien.
 17. Gooi ze een keer in een soepie of bouillonnetje of zo. Paddothee is goor, maar wel leuk.
 18. Ik neem er geen genoegen mee. Geen plastic meer maken, lijkt nog steeds de beste optie. Niet van aardolie i.i.g. Hennepolie daarentegen.
 19. Duitsland heeft twee hoofdsteden. Berlijn en Brussel (wat hebben die met de letter B? Bonn?!) Religie interesseert me niet. Islam, christelijk, etc het maakt me niet uit. En wat betreft Nederland? Doe gewoon je eigen ding. Vaak doe je even hard mee als je ergens tegen protesteert. Dat vinden ze leuk in Den Haag. Laat die hippies maar sputteren denken ze dan. Wees gewoon een deel van de evolutie... Ze houden dit niet lang meer vol in stropdassenland.
 20. Als we ons vanaf vandaag met z'n alle aan de regels houden, is dit land morgen failliet. Uitgewrongen worden we. Het licht gaat zo aan. FF de kalimist-babies vertroetelen. Ik ben Mitsz en kweek m'n eigen wiet.
×
×
 • Create New...