Jump to content

loeki2000

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About loeki2000

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gelderland
  1. En dit is waar het om ging denk ik. Als jij -een deel van- je woning als "bedrijfsruimte" gebruikt gebruik je je woning niet zoals het hoort heeft de rechter geoordeeld. Dat dit waarschijnlijk ook nog een plantage betrof heeft het er niet beter op gemaakt. Huurachterstand van drie maanden? plantjes? betekend tegenwoordig vrijwel altijd ontbinding. De hedendaagse woningbouwverenigingen zijn tegenwoordig niet beter als de eerste de beste commerciële verhuurder, dus let op!
  2. Toevallig nog een link gevonden. Twee jongens aan de WUR hebben hier een mooi verslagje van gemaakt. MET plaatjes:) John,
  3. Halo Jan, Je spreekt over trappenhuis. Is dit een gemeenschappelijk trappenhuis als in een flat, appartementengebouw? Anders zou ik daar nog maar eens goed over nadenken. Naar buiten afzuigen heeft de voorkeur maar wat je ook doet gebruik een goed filter. En vervang deze ieder jaar.
  4. loeki2000

    Test 1

    JA RiCHaRD, het werkt:-)
  5. @Winbonussie Voor de meeste mensen is het een ramp als ze hun huurhuis worden uitgezet want de wachtlijsten zijn echt enorm lang. Daarnaast vraagt een nieuwe verhuurder tegenwoordig altijd een verhuurderverklaring van je oude verhuurder. Deze vermeld dat er geen huurachterstand is of overlast, criminele activiteiten hebben plaatgevonden. Een gedoogkweekje is altijd vijf planten of minder en absoluut geen hulpmiddelen whatsoever. Dus GEEN lampen, ventilatoren etc. Zelfs als heb je maar EEN plantje en een peertje van 25 wat erboven is het al geen gedoogkweek meer. Tegenwoordig is het bijna altijd standaard dat er een item betreffende hennepkweek is opgenomen in het huurcontract, oppassen dus! Mocht je moeder gepakt worden is het te hopen dat de woningbouwvereniging hier geen lucht van krijgt want tegenwoordig vragen ze zeer snel ontbinding aan en de rechter gaat er heel vaak in mee vooral ook omdat je ervoor getekend hebt. Het laatste dat je wilt is een dikke envelop in de bus met zoiets: Hier kun je zoeken op uitspraken. Groetjes,
  6. @cannabizznis Leuk boek -voor de heb- alleen veel te geavanceerd voor de beginnende TC'er. Goede boeken om te beginnen zijn deze: Plant Tissue Culture, Second Edition: Techniques and Experiments Roberta H. Smith Experiments in Plant Tissue Culture [Paperback] John H. Dodds; Lorin W. Roberts Plants from Test Tubes: An Introduction to Micropropagation Lydiane Kyte; John Kleyn De derde is wel de bekendste maar ik vind hem toch minder als de andere twee. Vooral de eerste heeft ook een aantal practische oefeningen/experimenten en is meer bedoeld als lesboek. @kees wat is "o.a." Leuk om te weten dat er nog iemand mee bezig is. Een tijdje terug was er een thread over TC en heb die met intresse gevolgd. Helaas is die een vroege dood gestorven. Zelf heb ik tot nu toe weinig succes met Canna maar wel een eerste "succesje" met mijn ananas kweek. Het protocol heb ik van bananas.org overgenomen http://www.bananas.org/f260/step-step-tiss...pple-10981.html Om heel eerlijk te zijn: zo simpel is het nog niet. In het begin heb ik vooral schimmels en bacterien gekweekt maar begin het nu een beetje onder de knie te krijgen. Net op tijd want ik begon er echt van te balen. Het prococol dat ik heb gebruikt staat hier http://findarticles.com/p/articles/mi_7562...1/ai_n32319439/ maar zoals gezegd heb ik hier zelf geen goede resultaten mee. Als je een okselknop (node) in dit medium doet groeit het zijtakje wel maar er komen zeker geen nieuwe bij, dus dat was wel een teleurstelling. Waarschijnlijk heeft iedere hemp variate weer een ander medium nodig. Vandaag gaat er nog een ananas in en ga ik wat wietzaden ontkiemen voor de volgende ronde. Groetjes,
  7. Hoi Chicat, Ik heb mij er enige tijd geleden in verdiept en het blijkt dat er voor planten het meest gebruik wordt gemaakt van 660nm rood en 430 nm blauw in een 4:1 tot 8:1 ratio. Ze hebben dus veel meer rood dan blauw nodig. De rode led's in jouw eerste systeem hebben 630nm leds en deze zijn imho onbruikbaar. Ze zijn wel feller maar dat komt omdat ze meer naar oranje nijgen terwijl 660nm echt dieprood is. Je kan een hps lamp niet te dicht op je planten zetten omdat die dan te warm worden en letterlijk verbranden. Bij led's geld dit niet. Verder.. wat ik hier op het forum lees zijn de resultaten maar uitermate matig zelfs met de juiste led's. Groetjes,
  8. Zoiets hadden we vroeger toch al? Het heette Patjoelie, Mensen van mijn leeftijd kennen dat nog wel:)
  9. Dat niet alleen. Was dit dezelfde kerel met een toename van €30.000 spaargeld in 2008? want dan gaan ze rekenen! Ze hadden al een berekening gemaakt van €16.500 per oogst en ze rekenen 5 oogsten per jaar of je dat nu haalt of niet. Daarbovenop naheffing plus boete nutsbedrijf. Waarschijnlijk als hij een huurhuis heeft wordt ie eruit gezet, met een koophuis volgt beslag. Ik vrees dat die man meer kwijt is dan zijn TV en auto. Dus laat dit een wijze les zijn voor de kwekers. Laat zo min mogelijk bewijsmateriaal achter van eerdere kweken en lul niet teveel op het bureau.
  10. In een van de commentaren staat dit: Zouden ze dit complex na het faillissement gekraakt hebben er sneaky plantjes in hebben gezet? Afgezien van het medium waar ze de planten in hebben ziet het er uit als een bouwval. Op zich zou dat wel een aparte guerrilla zijn.
  11. Een onderwerp waar ik ook wel belangstelling voor heb. In dit stuk wordt chromosoom verdubbeling toegepast op het Hop plantje dat tot dezelfde familie behoord als Cannabis (Cannabaceae). Een tetraploid (4n) plantje word gekruisd met een diploid (2n) plantje om een zg triploid (3n) te krijgen. Die schijnen superieur te groeien en ook meer op te brengen dan een gewone diploid. Ik ben zeer benieuwd of er breeders zijn die dit of andere geavanceerde technieken toepassen. Volgens mij gebeurt alles nog op de ouderwetse manier. De enige vernieuwingen waren de female seeds die Dutch Passion uitbracht zo rond 1999. Waarvoor hulde trouwens:)
  12. Dit is een leuke aanvulling lijkt mij: Viertal opgepakt voor witwassen In Nijmegen en Wijchen zijn vanochtend vroeg vier mensen aangehouden op verdenking van witwassen, valsheid in geschrifte en het verkopen van benodigdheden voor hennepteelt. Op 25 plaatsen in Nederland, België, Spanje en Aruba is huiszoeking gedaan. Bij de invallen zijn spullen in beslag genomen, zoals dure auto's, huizen in Nederland en Spanje, bedrijfspanden, geld en sieraden. Waarschijnlijk zijn die gefinancierd met witgewassen geld. Bij de actie zijn ruim 450 politiemensen ingezet. Ook justitie en politie in België, Tsjechië, Spanje, Engeland, Duitsland en Aruba werden ingeschakeld. Growshop Het onderzoek naar de verdachten begon in 2009, toen in een growshop in Wijchen dubieuze geldstromen werden geconstateerd. Later bleek dat de winkel ook betrokken was bij illegale hennepteelt in het buitenland. ---------------------------- Ze spreken in het filmpje trouwens over goederen die legaal en illegaal zijn. Dingen die zijn ontworpen voor sec de hennepteelt (Cannacutter) werden als illegaal bestempeld en zijn dus in beslag genomen, andere goederen worden waarschijnlijk teruggegeven/kunnen weer verkocht worden. Er is verder niet bekend gemaakt om welke groothandel het gaat.
  13. Oef.. Mooi gedaan. Een huis als dekmantel op een natuurlijke groeve. Ze zijn uiteindelijk gepakt doordat de electriciteitsmij onregelmatigheden op het net ging onderzoeken. Ik had al eens eerder plaatjes gezien van deze alleen niet zo uitgebreid als op de site. Die kerel heeft puik werk gedaan om alles op een rijtje te zetten. Op 3 maart 2021 heeft ie zijn 15 jaar erop zitten.
  14. Ik vraag me af of beslagen en geblindeerde ramen wel voldoende waren geweest voor een huiszoekingsbevel. Alhoewel op Google maps dit waarschijnlijk om een kleine rijtjes-bedrijfshuisvesting ging. En dit voor iemand die al eens eerder met politie in aanraking is gekomen (waarschijnlijk wietgerelateerd). Hij had beter kunnen weten.
  15. Waarschijnlijk heeft ie net geoogst en zijn er daardoor klachten bij de woningbouwvereniging binnengekomen, daarna heeft een consulente besloten een kijkje te nemen. Tegenwoordig is het volgens mij zo: hennepkwekerijtje in je huis, hoe klein ook -> uitzetting,
×
×
  • Create New...