Jump to content

FFawler

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About FFawler

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. bedankt voor de reacties! Maar mijn vraag was of iemand 1 of beide soorten (cbd crew) al gekweekt heeft en wat de bevindingen waren (verschil in opbrengst/kwaliteit) ?
 2. Hallo iemand ervaring met deze soorten? Verschil in smaak, opbrengst en Cbd/Thc verhouding? gr.FFawler
 3. ik heb er dit voorjaar 1' tje buiten opgezet, een 4 tal weken buiten afgedekt en daarna 4 a 5 weken binnen verder afgebloeid (400 w). het is best wel een lekker soortje en brengt beter op als de special queen. Ik weet dus wel niet waneer ze buiten klaar is en wat ze buiten kan opbrengen maar zelfs voor binnen is dit een goed soortje (en helemaal niet duur). Alvast veel succes ermee! ps als je wil mag je me zeker eens pm' en als ze klaar is want ik ben ook wel nieuwsgierig. gr.FFawler
 4. Die doos is een prachtig idee nog nooit zover gedacht!
 5. Ik kap deze kristallen ook altijd in m'n buitenmix, volgens mij is het voordeel dat in potten je aarde niet zo snel ''dichtslaat'' als met met gewone aarde!
 6. Normaal zouden wij in belgie ook enkele dagen eerder moeten kunnen dan in nederland!
 7. 135 gr droog van een erdpurt. Gesnoeid in 1 rechte tak zonder zijtakken.
 8. Ik gebruik plakband (tape) voor elekticiteitdraden samen te houden, er zijn een 10 tal kleuren. Elke soort krijgt bij de geboorte een kleur , dit schrijf ik allemaal op een papier. De tape kan zowel op de potten als rond de plant geplakt worden. btw als je kleuren tekort komt kan je combinaties maken van verschillende kleuren, zo doe ik het toch.
 9. Gewoon met en zonder heuvel proberen en op het einde vergelijken wat het best werkt, dat weet je dan voor volgend jaar!
 10. Als je het zaakje niet vertrouwd kun je ook gewoon s'avonds er een korte tijd een lamp bij doen branden (tot ze 18 uur hebben)
 11. Koop samen met je starterspakket nog een zakje basic seeds (ik zou voor ierdbei gaan) en probeer (als je ze niet nodig hebt) je sannie zaadjes aan iemand anders door te verkopen.
 12. Ik zou ze in een pot houden en 12 uur buiten 12 uur binnen zetten, dit overleven ze zeker en in pakweg 10 weken zijn ze klaar!
 13. FFawler

  oudoor 2010

  erdpurt (denemarken) erdbei (nederland) Leb 27 (denemarken/libanon)
×
×
 • Create New...