Jump to content

hazemarc

Full member
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About hazemarc

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Amsterdam
 1. heey, Zoekt elmo rooktzichsuf B.V. nog werknemers?? Leuk om te zien dat je scrog zo goed gaat!
 2. ik ga je weer volgen hoor zoals vanouds =), heb ik teminste wat te doen in die koude winterdagen brrr....
 3. kijk naar de steeltjes, ze hebben heeel veel stress. Daar zou ik eerst wat aan doen. Kijk of ze wel echt in het donker staan en of er geen ander probleem is.
 4. hazemarc

  stigmata

  ik heb wel is per ongeluk mijn vinger getopt en toen gebeurde dit ook. (niet aan te raden).
 5. S5 presentatie 8 , mooi verpakt, je ruikt niks aan de buitenkant geur 8.5 , na ff lekker in de frisse lucht gelegen te hebben een zeer lekkere geur structuur 9.5 , compacte topjes, bijna niet te sprokkelen en zeer plakkerig! smaak 9.5 , zeer lekkere haze! kvond het soms een heel klein beetje zuur. rooksmaak 9.5 , heerlijk kleur van de rook , paars, (kleurenblind ea) ghehe effect;geest/lichaam , zeer high, ik merkte hem bijna niet in het lichaam, gewoon wat ik van de s5 gewend ben!verloop van effect; , ik werd gewoon heel high in het hoofd. waar blijft effect het langste hangen , hoofd Het effect heeft getriggerd om:(acief/inactief)spiritueel-goede gesprek-filmpie kijken-fijne sex-etc etc. , relaxend high. Zeer lekker haze, zo ken ik de s5. Lekker wietje cijfer: 9 zeer goede wiet! Herijuana presentatie, 8 geur, 9 structuur, 9.5 zeer compact + plakkerig en bijna niet niet te sprokkelen. smaak, 9 kvond hem een beetje naar mokka smaken, erg lekker! rooksmaak, 9 kleur van rook, grijs effect, overzichtelijk stoned, kwerd er actief van, maar vond het ook wel weer lekker om even op de bank te gaan zitten! waar blijft het effect het langste hangen, in het lichaam kvond het een zeer lekker wietje, normaal rook ik meer haze maar dit vond ik heerlijk! ik had hem ook lekker lang gecured wat bijdroeg aan de smaak! zeer sterk wietje, met net niet teveel stoned erin. Heerlijk! Cijfer 9,3!
 6. hazemarc

  herma?

  hij heeft al gezegt dat het nu witte haartjes zijn geworden
 7. khad het een beetje te snel gelezen, sorry voor mijn ondoordacht antwoord.
 8. Wat veel makkelijker is, is gewoon ff een verwarmings element kopen, zijn er genoeg en is een hoop minder gedoe
 9. dat is precies wat ik voelde, overzichtelijk stoned. Die term zal ik vaker gaan gebruiken ghehe. Kzat het met vrienden te roken en die waren ook erg enthousiast over het effect en die zeiden ook iets van: ik voel me wel stoned maar nog wel helder in het hoofd. Ik had het ook langer gecured dan de anderen en dit zal ik ook in mijn verslag meenemen. grtz!
 10. komt eraan, vandaag al het laatste opgerookt, ik zal binnenkort (denk in het weekend). het verslag plaatsen. Ik kan wel alvast kwijt, dat ik het allebij echt zeer lekkere wietjes vond. In lange tijd niet meer zulk lekkers voorgeschoteld gekregen! grtz!
×
×
 • Create New...