Jump to content

Fyah?

Members
  • Content Count

    94
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Fyah?

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo, Met de zoekknop vindt ik het niet, dus stel ik hier even de vraag: Is er informatie beschikbaar ivm cyclisch belichten in de cannabisteelt? Het begrip begrijp ik volkomen, maar is dit mogelijk? Mits het niet toepasbaar is op alle planten. Groeten
  2. Ja dat lijkt me logisch, maar hier is dit inderdaad niet van toepassing. Ik heb met opzet autoflowers gezet begin april om oven een 2tal weken te kunnen oogsten en dan opnieuw een ronde te starten met weer autoflowers. Deze zullen inderdaad beter groeien en kwaliteit afleveren vermits er meer lichturen zijn in de zomer. Autoflowers zijn auto-inductief dus die schieten zoizo in bloei, dus geen gedoe met verduisteren. Ik weet niet of je die bloei kan uitstellen zelfs, misschien door ze in koelcel te stoppen?, maar waarom zou je dat ook doen? Waarom zou je wachten tot volgend jaar, als je nu begint kun je oogsten eind augustus, afhankelijk van welke hybride uiteraard.
  3. Ik begrijp totaal niet wat je bedoelt of waar je het over hebt. Wat is er van toepassing?
  4. Kzal zelf direct al een vraag stellen. Bij mijn tomaten snij(knip) ik af en toe bladen weg om er voor te zorgen dat het licht en warmte goed bij de vruchten kan zodat ze mooier afrijpen. Wordt dit ook toegepast? En zoja, hoeveel blad snij ik dan weg? Bvb die blue diesel heeft pakken minder blad van nature dan die northern light (rasafhankelijk?) en die knoppen dikken toch sneller imo. groeten trouwens
  5. Beste mensen, Na enkele jaren afwezigheid deze lente herbegonnen met een kweekje. De planten: 2 x Autoflower Feminized Northern Lights 1 x Autoflower Feminized Blue Diesel Van de 7 zaden(oorspronkelijk) zijn er slechts 3 uitgekomen, had de zaden zeer goedkoop kunnen kopen dus had ook al niet verwacht dat het kiempercentage zo fantastisch zou zijn. Ben de kweek begonnen eerste week van april, dus de planten zijn nu ongeveer 8 weken oud. Die blue diesel staat het best, denk dat nu ongeveer twee weken in bloei staat. Die Northern Lights zijn begin vorige week in bloei gekomen. Ze staan in kuipen van een 20-tal liter. Substraat: potaarde (de goedkoopste) + compost (2 grootste planten) Het kleinste plantje, die al sinds het begin een groeiachterstand had op de rest heb ik een 5 weken geleden in pure compost gezet. (Als test, mijn tomaten groeien ook op pure compost, en ook omdat ik geen potaarde meer over had) Als bemesting gebruik ik biologische meststofkorrels,NPK 6/3/5 Water van de kraan. Kas is vrij simplistisch, geen luchtingsramen (wel deuren verbonden met huis die altijd open staan). Qua klimaat zit het er imo vrij goed, alles kasgroenten doen het in elk geval goed. Heb wel de indruk dat het er af en toe iets te warm wordt, zeker op zonnige dagen. Onderaan zie je wat foto's, alle commentaar is welkom. Heb vrij veel kennis van groenteteelt (studies tuinbouw), maar op vlak van cannabis ben ik nog een groentje. Heb dit weekend nieuw zaad besteld en zal dus binnenkort een nieuwe ronde beginnen.
  6. Fyah?

    kas

  7. Hallo, Heb juist m'n account geractiveerd na jaren afwezigheid. Waarom? Heb sinds 2-tal maanden enkele autoflowers in de kas staan en extra tips voor volgende kweek(binnen maandje) zijn zeker welkom. Probeer vanavond nog een klein kweekverslagje te posten. Groeten
  8. Beste mensen, Heb beslist om weer te kweken. Heb al het materiaal maar zit in knoei over keuze van zaad. Heb vorige malen vooral dieselryder gekweekt. Maar niet zo content over. Dus nu. Moet stabiel feminized soortje zijn die 8w-9w bloeitijd heeft. liefst 8weken. Biokweek. Zal in grote kuipen kweken of aarde bak(0.75x0.75x0.3) lxbxh. 4-5 planten, 400 Watt Wil een deftige oogst, deftige rookwaar maar het hoeft geen toppertje te zijn. De gewone commerciële weed dus. Liefst ook met goede mogelijkheid tot scroggen. Vele groeten en alvast bedankt
  9. Hallo iedereen, Tijdje geleden. Plantjes vorige dinsdag geoogst. Gisteren alles afgewogen, 88 gram met grootste takken eraf. Ik ben er redelijk tevreden over, heb toch wel wat fouten gemaakt. Kwaliteit van de weed is echt goed, smaak, geur, high zeker in orde maar niet voor herhaling vatbaar want de opbrengt is wat aan de lage kant. Markiss krijgt van mij een sampletje kan hij als hij dat wil een reportje schrijven. Nu volgende ronde aan het voorbereiden, ik ga het wat anders aanpakken. 5 pack mix feminised van greenhouse en 5 20L potten met buffertabletten en mss een scrog proberen maar daar later meer over. Groeten en bedankt voor de info.
  10. Ola, Even geleden. Dit is een update met foto's van donderdag. Grote fout ontdekt, vergeten de ventilatieopeningen te openen tijdens zowat de hele kweek. Dom. Voor de rest gaat het goed, planten zijn gekliefd en gaan ergens deze week om. Ik probeer om vandaag nog eens up te daten. Groeten Fyah?
  11. Tijdje geleden, nogal druk gehad. Vandaag heel wat foto's getrokken. Eerste twee zijn van dinsdag. Deze zijn van vandaag. Heb van elk plantje apart een foto getrokken om wat overzicht te hebben. Waarom zijn ze niet allemaal als deze. Temp licht uit 21, aan 25-26 Normaal gezien zouden ze binnen 16 dagen klaar moeten zijn. Groeten Fyah?
  12. Lamp hangt nog altijd op zelfde afstand. Die dat je denkt dat begint te strekken heeft zelfs een +-afstand van 30cm van lamp.
  13. Wat foto's van eergisteren Deze heeft de laatste dagen een enorme groei gemaakt Het lelijke eendje Groeten Fyah?
  14. Ok, lostchild bedankt om dat even te melden. Deze kweek kan ik daar weinig aan doen, maar ik let er volgende keer zeker op. Die tent kan perfect op een tapijt staan hoop ik?
  15. @Whazzup. Het zijn 7L potten en ik heb een ventilator. Qua voeding heb ik bij de groeivoeding gebruikt wat er op de flessen zelf beschreven stond maar ik kreeg er m'n ph niet mee in orde dus heb ik er minder in gedaan. Qua bloeivoeding geef ik de helft van wat voorgeschreven is. Aarde komt uit growshop dus niks mis mee. De witte vlekken is meeldauw uit de groeiperiode maar die is niet meer uitgebreid. @Lostchild Dat vloertje is een doek die bij de tent zat, wat bedoeld is om het water die uit potten komt op te vangen zodat men tent niet naar de boem gaat. Nu ja volgende keer ga ik één grote bak maken. Bedankt voor de hulp. Groeten Fyah?
×
×
  • Create New...