Jump to content

Ephax20

Members
  • Content Count

    116
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ephax20

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hee Torsti Ik gaf haar de eerste 3 weken van de bloei om de dag 0,5l water met 2ml Plagron Alga Bloom en 1,5ml Phyt-Amin, vanaf week 4 van de bloei kreeg ze daarnaast ook 0,5ml green sensation mee met de voeding. Nu krijgt ze om de dag 1 liter met dezelfde hoeveelheid voeding. Vandaag krijgt ze nog een keer voeding en daarna dus niet meer. Ik denk dat ze nog 1,5 tot 2 weken moet en wil dat alle voeding uit haar systeem is voordat ik haar oogst.
  2. Net even wat foto's gemaakt voor de lamp aangaat, dag 7 van week 12: Vanaf morgen alleen nog maar water
  3. Jammer dat je stopt met T-Neon chakra Maar je toppen zijn weer beeldschoon, goed werk.
  4. Thnx, zou wel handig zijn als ik ook even wat van die krachten had, dan stond er een boom in mijn kast.
  5. Heey Torsti! Wat een cool soort planten kweek jij zeg echt prachtig, Shiva ;) Ik hoop echt dat je toppen gigantisch worden. Nogmaals; Shiva !
  6. Het betreurt mij dat ik deze informatie niet kan delen met een inleidend tromgeroffel maargoed. De eerste 3 weken heb ik haar niet lastig gevallen, daarna heb ik haar getopt, vervolgens de 2 nieuwe vertakkingen met tie-wraps naar de grond getrokken, de tie wraps doe ik met een grote lus om de takken (omdat de takken groeien natuurlijk) en vervolgens steek ik het uiteinde van de tie-wrap in de grond als een haring. Als ze groter wordt zul je grotere tie-wraps moeten gebruiken en soms zelfs meerdere. Ze is nooit geknakt voor de vorm. Hier wat foto's die misschien wat duidelijkheid brengen in het groeiproces: Eerst was ze zo. Toen ging het hoofdje eraf. De nieuwe takken. De nieuwe takjes, het licht is rood door een tijdelijke lamp die dag. (2100K) Toen deed ik dit bij haar. Handboeien weer om. En dan is ze ineens zo. Door de extreme spierkracht die ze hiermee ontwikkeld kan je ook spullen opslaan op je plant. En dat is hoe het toppie kruimelt.
  7. Bedankt heren hopelijk blijven de bacteriën buiten de deur.
  8. Thnx! Ik heb geen cursus gevolgd maar ik wou ook niet dat ze een struik werd
  9. Na mijn mislukte 1e kweek die ten onder is gegaan aan verbranding en teveel voeding heb ik in het diepste geheim een nieuw meisje op laten groeien, het is een Special Queen van RQS en ze is inmiddels 12 weken en 3 dagen oud. Na 7 weken groeien heb ik haar in de bloei gezet, in de groei heeft zij genoten van biologische groei voeding van Plagron met Phyt-amin, bij de eerste tekenen van bloei ben ik begonnen met bloei voeding geven en later green sensation erbij, al die tijd heeft ze ook gewoon phyt-amin meegekregen waar ik mee door zal gaan tot de laatste 2 weken. Ze is getopt in de 4e week en constant naar mijn voorkeur gevormt doormiddel van tie-wraps. Temperatuur: 28 graden overdag 21 s'nachts, lv 35-45. Hopelijk maak ik hiermee mijn slechte eerste topic goed Foto's: Ik wil haar oogsten wanneer ze goed veel cbd heeft dus niet te vroeg :9.
  10. Jesus christ dude, fucking lekkere oogst :9 Jaloersheid x100.
  11. Het is weer tijd voor een update dag 5 van week 8 inmiddels, ze krijgt alleen water en licht ik heb eigenlijk geen idee wanneer ze oogstklaar is, ik hou vooralsnog gewoon de 10 weken aan. Ze begint sinds een week ongeveer pas echt thc aan te maken, overal verschijnt nu thc, ik vraag me dus ook af of 10 weken wel genoeg is iemand een idee?
×
×
  • Create New...