Jump to content

kirex

Members
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kirex

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Overal en nergens
  1. Ik hoop dat die Koriander die ik op de achtergrond ziet staan ,geen beestjes heeft.
  2. Gaat lekker vlaming , mooie steks ook wou dat ik aan zulke kwaliteit kon komen.
  3. Ziet er lekker uit zeg, ik ga volgende keer toch ook eens een ander soortje nemen.
  4. Ik heb eigenlijk al een soort van kweekverslagje gemaakt in mijn MIJN ALBUM. Maar vond het wel leuk om eens te laten zien hoe ze er na 38 dagen bloei bij staan. Vind dat die foto's dichtbij erg mooi zijn. Ik kweek met 1x600w, op 14 liter potten met aarde in een tent.
  5. Mischien een gekke vraag , maar ik heb in de kweekruimte alleen maar niet geaarde stopcontacten. Dus ligt er een verlengsnoer wat ik niet erg handig vind. Kan iemand mij vertellen hoe ik de boel toch geaard krijg? Er hangt nu nog maar 1 lamp, maar ik wil naar 2 x600w toe en er draait ook nog een wasmachine op. Het liefste hang ik er een extra groep bij om de rest te ontlasten,ik ben best handig maar met electriciteit klooien is niks voor mij. Of zijn er betrouwbare klussers onder ons?
  6. Hoi, je moet eerst de foto's uploaden naar jouw persoonlijke fotoalbum en dan niet vergeten ze bij instellingen "openbaar" te zetten. Ik deed het eerst ook niet goed
  7. mijn ph ligt tussen de 5 en 6, de kleur is op de foto niet goed te zien omdat de hps lamp aan staat, maar mijn ph is ongeveer 5,8 lijkt mij prima, maar is deze test ook accuraat? want makkelijk is hij zeker... greetz lemonhaze Volgens mij kan je het goedje beter 24 laten staan voordat je het gaat testen.
  8. Grappig , een vriend van mij werkt bij Fagron Farmaceuticals te Nieuwerkerk aan de IJssel. Daar liggen heel wat grammetjes opgeslagen @ Peperfreak, goeie aktie wat je voor die jongen doet
  9. Nou , aangezien bijna iedereen zegt dat het een magnesium tekort is.Heb ik van canna bitterzout gekocht en de helft van de aanbevolen hoeveelheid gemengt met het water. Tja de toppen zijn al te groot om te bespuiten... Ik weet dat er ook bij levering een mozaiek besmetting in zat, maar de bladeren aan de onderkant zagen er 3 dagen geleden heel anders uit en waren gisteren geheel geel geworden.
  10. Wow , respect voor al het werk wat je er voor over hebt. Bij mij is de kruipruimte vol gestort met isolerende stenen troep, maar ik vind het idee echt super
  11. Nee nog niet , ik kreeg vandaag pas de trackingcode binnen per mail. Maarre de magnesium heb ik al wel toegevoegd aan de voeding, hoe lang kan je dat ongeveer meeblijven geven?
  12. Ik heb van canna een fles "mono" (Magnesium is een onmisbaar element in de plant; magnesium is het centrale atoom in chlorofyl en is dus essentieel in de fotosynthese. Verder heeft magnesium invloed op andere pigmenten en heeft het invloed op fysiologische processen. Vloeibare bitterzout is direct opneembaar voor de plant en heeft een snel zichtbare werking) En een liter PH-bloei, (Voor het aanzuren van voedings-oor het aanzuren van voedings-oplossingen voor bloeiende planten) Goed toch?
  13. Ben blij dat ik dagen lang dit forum heb lopen uitspitten en dingen gevraagd heb,je leert er namelijk veel van. Als het goed is dan komt de ph meter vandaag en heb al ph bloei en magnesium in huis gehaald. Dan wacht ik nog een dagje want gisteren waren de potten best wel zwaar (slechtere wateropnamen) Ik hoop dat het met aanzuren en het toevoegen van magnesium beter gaat, maar dat denk ik eigenlijk wel.
×
×
  • Create New...