Jump to content

Midas52

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Midas52

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Welkom, We zullen het volgen
  2. Dan gaan we toch weer ondergronds want het spul raken we wel kwijt en hoe spannender het word hoe beter de prijzen worden. Een soort prohibition maar dan anders. Toch? Ze kunnen het hebben hoe ze het willen hebben.
  3. Op marktplaats zijn er genoeg tenten tweedehands te vinden voor een leuke prijs als je een beetje onderhandeld. Ik heb er 1 gekocht voor 200 euro helemaal compleet. Was wel 120x120 maar met een beetre zoeken en pingelen krijg je daar mooie spullen.
  4. Hallo iedereen, ik was vergeten me voor te stellen en doe dat bij deze. Nadat er ieder jaar mijn wiet uit mijn tuin gepikt werd en ik zelfs de politie aan de deur kreeg omdat mijn wietplanten groter waren dan de schutting dacht ik verrek maar allemaal en ik koop me 2 tenten en ga binnen telen met moederplanten en de andere om te kweken. Ik vind het gewoon leuk om van alles uit te proberen en te maken. Nu ben ik bezig met een mistmaker en heb ondertussen een aeroponic system gemaakt voor mijn stekken .Ik rook het spul niet maar doe het voor het extraatje wat het opleverd. In moeilijke tijden zul je keuzes moeten maken en ik vind deze het makkelijks en doe daar niemand kwaad mee.
  5. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Ik wilde dat ook maar helaas las ik overal op forums dat je autoflowers niet kon stekken. Dus ga ik zaadjes kweken
  6. Ik heb AK47 zaadjes en wil die ruilen voor lowrider #2 Gekocht bij http://www.giantsolutions.eu/ zijn geen autoflowers.
×
×
  • Create New...