Jump to content

groentje1

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by groentje1

  1. Ik ben bekend met de zoekfunctie en heb hier ook gebruik van gemaakt. Ik denk dat je wel snapt dat mijn hoofd er niet naar staat om alles grondig door te lezen. Je zou me enorm helpen door een link te plaatsen. Alvast bedankt.
  2. Bedankt voor de vriendelijke reacties. Ik ben tegen het gebruik van chemische geneesmiddelen. Helaas is ons systeem zo ingericht dat alleen hier algemene kennis van aanwezig is. Mocht er iemand advies hebben ontvang ik deze graag... desnoods per pb.
  3. Mijn hond heeft kanker. Ik vraag me af wat de geestelijke gevolgen zijn als ik hem aan de hennepolie zet.
  4. Goed idee, Willem... Heb ik gelijk een adresje waar ik mijn asbest kan dumpen! Evenals mijn restanten van het meth-lab !!! Die stickers kun je er gewoon vanaf trekken hoor green-lady LOL !!
  5. "Ik neem dat kilo'tje wel van je over. Schrijf hier even je naam en sofinummer op. Dan bel ik je morgen terug"
  6. De gemeente kan ook werkloze meterstanden op laten nemen.
  7. Hey Einstein, Er veranderd helemaal niks in je stroomverbruik. Alleen de facturatie is anders.
  8. Als mensen hun eigen eigendom slopen heb ik daar niet veel moeite mee, maar hier is de buurman ook genaaid... Het zal je buurman maar zijn. Stel... Je hebt een paar lampjes op zolder hangen. Zoon debiel gaat aan de constructie van zijn woning rommelen en bij jouw thuis komen de scheuren in de wanden. Om de ernst van de situatie in te schatten moeten de experts jouw huis grondig onderzoeken...
  9. Ik heb mijn schoonzusje al 3x horen klagen dat ze daar niks te verkopen hadden, voorraad op... Wellicht probeerde ze het deze keer op een andere manier. Ik heb mijn schoonzusje al 3x horen klagen dat ze daar niks te verkopen hadden, voorraad op... Wellicht probeerde ze het deze keer op een andere manier. edit Forum zit te kutten... deze graag verwijderen.
  10. Ik heb mijn schoonzusje al 3x horen klagen dat ze daar niks te verkopen hadden, voorraad op... Wellicht probeerde ze het deze keer op een andere manier.
  11. Mijn tante kan na 2 wijntjes ook nog prima rijden, vind zij... Auto rijden doe je nuchter.
  12. Gek genoeg denk ik dat Adolf Hitler niet zoveel problemen zou hebben met wiet. De NSDAP was nogal van de verlichting en één worden met de natuur... Maar dat is voer voor een ander topic. Verder ben ik van mening dat je totaal geen gevoel kan hebben bij "nazi-nederland", of je moet de eerste 70+er zijn die smileys gebruikt, en het erg zwak is om te proberen een discussie naar jouw hand te zetten door dit soort termen.
  13. De VN heeft niks te zeggen, en dat bakkie koffie al helemaal niet.
  14. Wat is het nou? Kan je nou wel of niet zomaar een psychose oplopen? Het is de drang nieuwe truckjes te ondervinden die mannen naast de pot doet pissen.
  15. Ook ik heb het geld niet nodig en kweek toch, het is mn hobby.
  16. Hennep is niet verboden. Als je een statement wilt maken moet je er wel even overnadenken, stelletje prutsers. Als je wil snappen waarom wiet verboden is moet je maar eens uitzoeken welke familie al jaren het alleenrecht op drug verkoop opeist.
  17. Die gaat weer naar de oude prijs. €14.000,- per kilo voor een 8weken soortje. €28.000 als je het nat weg doet. Mooi was die tijd!
  18. Als jezus en god tegenwoordig als pro-canna argumenten ten tonele treden ben ik vanaf nu tegen. Al dat leed en bloedvergieten...
  19. Ben jij zoon prutser die zijn kweek in 1 week verneukdt?
  20. Ik krijg steeds meer het idee dat de overheid wil dat de prijs omhoog gaat. Ik geloof niet dat er veel minder gerookt zal worden als je €30,- voor een gram amnees moet neer tellen. Shops zullen wel meer moeten gaan afdragen, van kwekers valt meer te plukken.
  21. Mooier dan dit voorstel kan het eigenlijk niet. Als het VB voorstelt om 's avonds het licht uit te doen roepen de andere partijen op om een extra lampje aan te doen. Zit ik er naast?
×
×
  • Create New...