Jump to content

twink

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About twink

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Als de prijs van een gram 1 euro zou zijn dan zijn ook alle 'hobby kwekers' met een ietwat grote hobby ervantussen.. Laten we wel wezen, er wordt een bult gezeurd en gemekkerd over het gedoogbeleid, maar dankzij dat gedoogbeleid loont het voor A&T om een projectje als dat van GL te sponsoren. Dus nou niet zo schijnheilig doen hobbyisten.. Zodra het gelegaliseerd wordt zie ik jullie binnen een paar maanden een lucratievere hobby opzetten.
  2. ja zijn nog wel meer fabrikanten van. gewoon even google'n op isolatiefolie. http://www.isodiscount.nl/ Verschillende uitvoeringen hebben ze hier. waaronder die van 25 mm.
  3. http://www.isolatiefolie.nl/index.php?opti...4&Itemid=56 deze? Dit zou de opvolger van steen- en glaswol moeten zijn, dus isoleren zal het wel doen.
  4. @Kees De warmte verdwijnt ook niet. Alleen de meeste warmte wordt direct weerkaatst, wat niet wordt weerkaatst verspreidt zich over een groter oppervlakte en wordt dan weer afgegeven aan de omgeving. Tenminste dat zou ik een logische verklaring vinden. Ben natuurlijk geen expert.
  5. dat is maar net hoe hard jij je best doet om daar NU al wat aan te veranderen. En je hebt 18 jaar om ze voor te groeien.. En als een paar weken al een boom opleverd...
  6. A onbedorven geesten. Die kun je nog wapenen tegen de indoctrinatie. Alleen al daarom zou je aan kinderen beginnen..
  7. tentjes van folie hebben 1 groot nadeel.. ze zijn niet echt bomproof.. Buiten dat denk ik dat een folie van een supergeleidend materiaal gemaakt, wel degellijk gunstige effecten heeft voor je warmtebeeld.
  8. twink

    boomhut

    vlonders en bouwerijen in bomen trekken jeugd aan..
  9. "De gevolgen van het consumeren van genetisch gemodificeerd voedsel zijn inderdaad veel te beperkt onderzocht zoals Kees al aan gaf." Maar dat is ook helemaal niet in het belang van de modificeerder.. Voedselveiligheid.. moehahaha zolang het geld opleverd is het goed. Een stuitend voorbeeld daarvan is de gensoja. Om die toegestaan te krijgen in Europa was het nodig om de max ppm roundup in soja met een factor 1000 te verhogen. Nou zal ik de laatste zijn om te ontkennen dat je door voorschrijdend inzicht je normen kunt verruimen, maar zover oprekken om iets op de markt te krijgen vind ik wel weer een beetje.... tsja. Laten we het er maar op houden dat deze jongen gewoon biovlees uit een gecontroleerde keten eet. (dus gentechvrij) Kortom, veredelen prima, genetisch modificeren liever niet.
  10. Stilstaande lucht is de beste isolatie die er is. Die gipsplaten met een loodlaagje zijn en nogal aan de prijs, en ze zijn nogal zwaar. (17kg m2) dus dan heb je ook een zwaarder regelwerk en meer schroeven nodig. Als je de ruimte hebt dan zou ik eerst een laag isolatie aanbrengen, dan een open ruimte, en dat dan afwerken met groengips. (watervaster dan de witte uitvoering) en tenslotte een folie aanbrengen voor reflectie.
  11. twink

    boomhut

    Een ladder tegen een boom aanspijkeren is niet zo'n heel goed idee. Trekt nogal wat aandacht. Is een touw om een tak heengooien en dan 1 keer een grote ton met aarde omhooghijsen niet een iets minder opzichtige manier? En dan een paar kleine gaten in de ton boren voor het lekwater. Wat buffertabs erin en je hebt er weinig omkijken meer naar.
  12. Troost je. Jij hebt dan vaak nog zinnig commentaar of goede opmerkingen, er zijn er die 20 berichten per dag halen en daar rustig 19 van weg kunnen laten zonder dat het inboet aan de kwaliteit hier. On topic. Ziet er allemaal heel leuk uit daaro.
  13. Is door de lengte van je antwoord, we zijn hier verwend met hele uiteenzettingen van de experts hier op het forum. (een paar veelroepers nagelaten dan) Een heel kort antwoord op iets wat in potentie heel brandgevaarlijk kan zijn is niet wat we verwachten van doc. Je hebt het wat mij betreft meer dan goed gemaakt met je motivering.
  14. http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...&hl=lumatec wat ff zoeken niet kan doen.
  15. http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/27655/De_W...j_opgerold.html De Westereen: wietkwekerij opgerold maandag 18 januari 2010 De Westereen De politie heeft maandag in een woning en schuur aan de Verlengde Stationsstraat in De Westereen een hennepkwekerij ontdekt. De politie kwam rond het middaguur ter plaatse en in de loop van de middag heeft men samen met Omrin de apparatuur opgeruimd en vernietigd. De kwekerij bestond uit enkele honderden plantjes. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. Omstanders zeiden dat de hennepkwekerij in de afgelopen dagen goed te ruiken was in de straat.
×
×
  • Create New...