Jump to content

HushemFlupskluk

Members
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About HushemFlupskluk

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Grondverwarming is een leuk extraatje. Maar het belang van de grondverwarming hobbelt achter de automatische bevloeiing aan. Een ook de luchtvoorziening v/d wortels is zeker zo belangrijk. Prik die doos vol me gaten en let op dat je ze niet te nat zet
  2. Doe het zelf ala my own. In een poging om een draagbare unit te maken die ik onopgemerkt en snel kan verplaatsen/verstoppen. Is nu nog in ontwikkeling. De klimaatruimte is uitbreidbaar door de bovenste luchtbehandelingsruimte om te draaien. Dit deel dient in de bloei de koolstoffilter te dragen maar voor die tijd kan ik de stekkende planten nog even door laten schieten voordat ik ze scrog. De bakken zijn onderling verbonden met openingen in de deksels en bodems. De in- en uitvoeropeningen in de achterzijde. Ook kan daar permanente watertoevoer aangesloten worden t.b.v. het klimaat en luchtzuiverheid. 1 Bak is 28 cm hoog. Staat niet in de afbeelding. Plan is om te beginnen met wat spaarlampjes met de kleurtemperatuur 6500K. Dan in de bloei ga ik door met 2x36w 2700K tneons Deze combo heeft ook een thermo/hygrostaat waardoor ik het klimaat goed kan beheersen. Latert!
  3. Gaaf verslag. Volg het op de voet want ook ik ga het met 2*36w proberen.
  4. 25C is een optimale temperatuur voor de bladeren om in te ademen. 28C is aan de hoge kant tenzij je met co2 werkt heb ik gelezen. Met een VPD calculator kan je zien dat lagere temperaturen met goede LV beter is voor de bladeren. Groei ze!
  5. Mooie resultaten hoor! Heb je threads doorgespit maar vond geen eindgewichten. Wat was het resultaat van ronde 1 en 2?
  6. Erug gaaf verslag! Ik kijk met veel interesse mee want ik draai ook met een 250 watt-lamp. Complimenten voor je eindresultaat! Het geeft een goed beeld van de potenties van deze strain in GPW. En rookze
  7. PH zegt dat je hier grammen verliest. Daarmee ben ik het oneens. Ik zie bladeren die zich richten op het licht. Daarmee is bevestigd dat die nodes zeker niet stilstaan. Mogelijk kunnen ze een hogere lichtintensiteit aan. Maar waar in deze setup is die hogere lichtintensiteit? TSP is zo ontworpen dat het licht gelijk over het vlak verdeeld wordt. Daarover zijn we het eens dacht ik. De beperking is juist het vlak. Wil je de diepte in stralen dan moet je met een andere kap aan de gang. De enige oplossing is de planten zo kort mogelijk houden op het vlak om zo veel mogelijk te produceren met de TSP. Precies wat TSP (de dude) doet. Ziet er netjes uit TSP!
  8. Das niet zo best nee Nu je 6 - 7 weken 12/12 verder bent zou je nog zeker 3 weken door kunnen gaan. 10 weken 12/12 is haalbaar met deze genetica is mijn ervaring. Maar je hoeft niet te treuren want de tijd van het jaar staat ons indoorkwekers nou eenmaal niet in staat om als beginner en topkweek te draaien. Hoge temperaturen i.c.m. de kweekvaardigheden van de beginnende klimaatbeheerser gaat niet goed samen. Ook de dalende LV in deze tijd helpt de plantjes niet. Perfecte tijd van het jaar om te beginnen als beginner is toch de herfst. Hoge LV i.c.m acceptabele dagtemperaturen. Zeg oktober zaai je, dan bloei je af laat december als de LV alweer sterk is gedaald door het koude weer. De LV is het hoogst als de bladeren van de bomen vallen. De hoeveelheid aarde in die pot spreekt ook boekdelen. 24 mei ging het nog goed met de plant. Maar vanaf dat moment had de plant in een veel grotere pot moeten komen te staan. Denk dus aan de hoeveelheid bemeste aarde de volgende keer. Vergeet niet dat de wortels ook lucht nodig hebben dus meng je grond met cocopeat/ o.i.d. Als je ook nog een smartpot/airpot o.i.d. erbij gebruikt dan zal je plant het véél beter hebben. BTW. Als je van plan bent om direct opnieuw te starten. Je gaat dan hoogstwaarschijnlijk afbloeien midden in de herfst. De hoge LV zal de toprot stimuleren. Koop een ontvochtiger als je gelijk wil starten of wacht tot oktober. Hiermee moet het gaan lukken denk ik. Succes!!
  9. @ Lostchild Moet de kweker nu een lager profiel aannemen dan voor de ingangsdatum van deze wet? Voorheen was je toch ook professioneel bezig met lamp en afzuiging? Ik wil die proffessionaliteitsbeoordeling van voor 1 juli wel eens zien
  10. Ja dat denk ik ook. Goed maskeren die kweek, mondje dicht. En binnen die proffessionaliteitsbeoordeling blijven. Maar het lijkt me onverstandig om geen ventilatie te gebruiken om een laag profiel te houden want ik garandeer dat de boel na een aantal uren in de fik vliegt!
  11. ..Maar dan hier die lijst bijlage 1... Proffessionaliteitsbeoordeling... Scrol naar beneden voor bijlage 1
  12. Ha! Volgens mij veranderd er niets als je aan kan tonen dat je voor eigen gebruik teelt. Er staat immers dat de prioriteit van justitie ligt in het vervolgen van de proffesionele kwekers en minderjarige kleinkwekers.
  13. Balen. Het lijkt wel toprottijd. Ik heb veel verslagen gezien met toprot de afgelopen tijd. Ook ik had een klein beetje (maar). Zelfs ook al was mijn LV netjes maximaal 49% de laatste 4 weken van de ronde... Misschien was het iets te begroeid op dat plekje :S Beter volgende ronde!
  14. .. Als ze overbewaterd zijn dan vergelen ze van bovenaf in de kronen. Waarschijnlijker is dat ze in een te kleine volume staan en ondervoed zijn. Maar een afbeelding van de situatie zal i.d.d. meer zeggen. GL
  15. Nice nice! Ziet er TOP uit! Maar ga je hiermee 1 GPW halen? Misschien er tegenaan, ik hoop het i.i.g. Grtz
×
×
  • Create New...