Jump to content

sparta-rotterdam

Full member
  • Content Count

    1,031
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sparta-rotterdam

  1. Mooi resultaat. Ik heb je verslag na gelezen , super compact en krachtig leesvoer. Ik ben altijd B.a.c bloei gewend met buffertabs en goldlabel wormenmest. De laatste ronded minder resultaat. Welke light mix gebruik jij? Ik ben voorstander van plagron lightmix met perliet. Ik zie je antwoordt tegemoet.
  2. Dit heb ik niet eerder mee gemaakt. Is deze soort er op gekweekt km z.s.m om te schakelen naar 12/12. Moeite waard om het zelf te ontdekken. Het gaat je goed.
  3. Deze gaan in een zeer vroeg stadium de bloei in. Binnen 1 week na ontkiemen?
  4. Er zijn hobby'isten die kweken met tabs en tevens ph afmeten. Maar goed je hebt gelijk nergens terug te lezen. Ik ben benieuwd hoe ze zijn aangedikt.
  5. Leuk om jullie verslag te lezen. Ik zie dat jullie problemen hebben met de warmte. Ik kies er bewust voor om vanaf juni t/m half augustus te pauzeren. Dit voor de kwaliteit van de bloemen. Ik hou er van om vol te gaan met gravitatie 1000 pro. Hoeveel tenten hebben jullie nou staan? Als ik zo lees zijn jullie dol aan het worden gebruik jullie ph meter of gewoon bufferen met tabs?
  6. Yo, choc 3,5 hebben mijn aandacht. Wat zijn de afmetingen van je ruimte? Ze hebben voornamelijk sativa genen? Ik heb het idee dat je teveel planten in 1 ruimte heb staan(mening/voorleur verschillend). Ik zoe je antwoord wel verschijnen.
  7. Ik vind zelf dat je in een vrij vroeg stadium getopt hebt. Ik de planten nog meer ruimte gegeven om te groeien. Je planten doen waar je om gevraagd had, vermeenvuldiging van je zijtakken. Dat zie je ook duidelijk terug, alleen de hoogte ontbreekt nog. Ook dat komt nog wel goed, want ze groeien gemiddeld nog 2-3 weken door in bloeifase. Ik vind de structuur van deze soort er veelbelovend uit zien een heavy weight champ! Ik zelf kijk tijdens de groeifase niet naar de dagen,maar goed naar de ontwikkeling van lengte, juiste moment toppen, knakken en/of buigen. Kwa toppen kun je niet echt gek veel fout doen. Je kunt de de zijtakken toppen om je planten laag/gelijk te krijgen, maar in dit geval niet nodig. Deze komen nog boven het scrog netje uit. Succes !!!
  8. Een juiste kweek klimaat creeren is niet makkelijk, zo niet één van de moeilijkste opgaven. Beginfase door heen komen en dan komen er wat betere periodes aan, je plant word ook sterker.
  9. Ik nomineer Monti met zijn mooie groene en paarse buiten pheno's.
  10. Waar heb je het besteld? Als je het buiten hoorde dan was inderdaad een hoop geluid. Waar je al niet aan moet denken bij onze hobby.
  11. Dan heb je je antwoord. Ph waarde zal ik controleren van je medium. Je zult het verschil gaan merken bij een organische ronde. Ik zou in iedergeval nu even rustig aan doen met voeding. Ze hebben nu denk ik voldoende daar onder. De twee amnezen stralen mooi gezondheid uit, of lijkt dat zo. Ze krijgen ook toch dezelfde Voeding doses mee? Op de bovenste foto's is te zien dat ze ook stretchen? Of is dit vlak voor de lamp aan ging gemaakt?
  12. reduceert sonodeck veel geluid? Als ik het goed begrijp is de sonodeck de buis die aan de uiteinde van de afzuiger is bevestigd. Ik heb 1500 softbox en dat produceert ook wel wat sound. Als dat dus helpt kan het geen kwaad.
  13. Overvoeding. In het begin van de topic stond dat je was overgestapt van minerale voeding naar bio. Dus zou je gebruik moeten maken van een actief bodemleven. Waarschijnlijk heb je geen buffertabs, deze regelt je ph waarde. Dat is het ideale aan organisch kweken. Welke componenten heb je toegevoegd aan je aarde?
  14. Kilo droog is een ander koek dan een kilo nat. Logisch dat men foto's wil zien, dat is gewoon een perfecte resultaat.
  15. Sweet n sour klinkt me bekend in me oren. Volgens mij had cbd crew ook deze strain in huis. Leuk vergelijking materiaal!
  16. Lijkt me heel knap om te achterhalen welke haze soort dat is. Ga er maar vanuit dat het knuppels worden!
  17. Toch echt een populair soortje geworden op het forum. Daar valt weinig aan het verknippen😊
  18. Dicht bevolkte planten, ze lijken zeer compact. Je had ze langer in groei moeten laten.
  19. Ik groei ze meestsl alemaal in 25l pot. En kijk goed naar de planten, ik zie vaak in een vroeg stadium als het een man of vrouw is. De manier hoe jij het aanpakt is het meest veiligst. Maar aan de andere kant tijdrovend, of zie ik dat verkeerd..
  20. Mooie moeders. Dus als ik het goed begrijp, als de groei van je moeder/stekken eruit is dan snij je weer nieuwe? Zo hou je moeders in leven voor een nieuwe ronde?
  21. Wat een schoonheid 1na laatste foto. Zijn er veel liefhebbers voor een paarse pheno? Hier op het forum wel
  22. Hmm dit word me toch een klus. Je bent in ieder geval vol zelfvertrouwen.
×
×
  • Create New...